Gündem

Gündem Haberleri

EBMC Başkanı Koca'nın 'Kadir Gecesi' Mesajı

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Koca, tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni kutlayarak, Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti.

Başkan Şerifoğulları’ndan 'Kadir Gecesi' Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olduğu mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan Kadir Gecesi Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı

Başkan Gürkan, “Kadir Gecesi Manevi İkliminin Yanı Sıra Birlik ve Beraberlik İçin Vazgeçilmez Bir Fırsattır”

Başkan Güder’den Kadir Gecesi Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, mukaddes Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, “Bizleri ‘bin aydan daha hayırlı’ olan Kadir Gecesi’ne bir kez daha kavuşturduğu için Yüce Allah’a sonsuz hamd ve senalar olsun” dedi.

Toz Taşınımına Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 13. Bölge Müdürlüğü bölge geneli (Elazığ, Malatya, Bingöl ve Adıyaman) için toz taşınımına dikkat. çekti

Sanayi ve Ticarethanelerin Elektrik Tüketimi Arttı

Aksa Elektrik, 2022 yılının ilk çeyreğindeki elektrik tüketim oranlarını açıkladı

Geleceğimiz Emin Ellerde

Başkan Gürkan Başkanlık Koltuğunu Şevval Acır’a Devretti

İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan DOĞAN’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı..

Teç Sen Elazığ İl Başkanı, İbrahim DOĞAN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Tunç'dan ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ Mesajı...

Lider Enerji İş Sendikası Elazığ İl Başkanı Mesut TUNÇ, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

En Büyük Servet Egemenlik ve Bağımsızlıktır…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan ARSLAN; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının, sadece kurtuluş mücadelesinde değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş uygarlık yolculuğunda da en önemli kilometre taşlarından birisi olduğunu söyledi.

Başkan Şerifoğulları: 'Çocuklar Hepimizin Ortak Emanetidir'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102'nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayımlayan Gürkan, “23 Nisan Ecdadımızın Gelecek Nesillere Verdiği Önemi ve Güveni İfade Etmektedir.”

OREDATA, Google Cloud Partnerlik Programında Veri Analitiği Partner Uzmanlığı Kazandı

ISTANBUL / ACCESSWIRE / Nisan 20, 2022 / Türkiye ve BAE’de bulunan, GCC’de partnerlere sahip lider Bulut Teknolojileri, Büyük Veri, makina öğrenmesi ve gelişmiş veri analitik hizmetleri şirketi OREDATA, Google Cloud Partner Uzmanlık Programının bir parçası olarak Veri Analitiği alanında Uzmanlık Statüsünü kazandığını duyurmaktan gurur duyuyor.

Başkan Güder’den 23 Nisan Mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 102'nci yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yazılı bir kutlama mesajı yayımlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Millet egemenliğimizi, çocuklarımıza bir bayram coşkusuyla emanet ettik. Bu ülkenin yarını olarak gördüğümüz her bir çocuğumuzun sevinci, umudu, gururu 102 yaşında” dedi.

Milletvekili Ağar, Elazığ'dan Ankara'ya Giden Gençleri İftar Programında Ağırladı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’dan Ankara’ya giden 207 genci iftar programında ağırladı.

HAC ve UMRE Tarihleri Belli Oldu!

Bakanlıklar arası Hac ve Umre Kurulu, şevval ayı umre turlarının 2 Mayıs, hac seyahatlerinin ise 7 Haziran'dan itibaren başlamasına karar verdi.

'GÜNDEMİMİZDE YOK'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı?" soruna yanıt verdi.

Şimdi Muhataplarına Sormak İstiyorum ‘HANGİSİ’

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Maden ilçemiz ile ilgili “Gündeme dönük Açıklamalarda bulunuyor.

Toplam 1669 haber.