Gündem

Gündem Haberleri

Keskin’den Bakan Özer’e Tepki; Eğitim Sorununu Çözdünüz, Ekmek mi Kaldı?

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Serdar Böke ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek yeni dönem görevinde başarılar dilediler.

Gençlik Yarınlara İlerliyor Bayramlıkları Ocak Giydiriyor

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül bir basın açıklaması yaparak, gençleri bayramlıklarını almak için Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı’na davet etti.

Yader Çocuğa Karşı Şiddeti Önleme Ortaklık Ağı Asil Üyesi Oldu

Malatya Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği (MALATYA YADER) kurulduğu günden bu yana temsil ettiği alanın sorunlarına yönelik olarak yaptığı çalışmalar ve örnek projeler ile adından söz ettirirken çalışmaları ile de örnek bir dernekçilik anlayışı ve çalışma prensipleri geliştirmektedir.

Askerlik Affı Geliyor

Akparti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, bakaya ve kaçaklar için bedelli düzenlemesine ilişkin 20 maddelik teklifi Meclis'e sunduklarını duyurdu. 550 bin kişinin yararlanacağı bedelli askerliğin ücretini Milli Savunma Bakanlığının belirleyeceğini ifade eden Ünal, "Yoklama kaçağı ve bakalar bedelli askerlikten yararlanacak" dedi.

Arslan: Babalarımız Hayatımızın Rehberidir…

Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, baba sevgisinin çok özel bir bağ olduğunu ifade ederek, “Hayatını ailesine adayan, çocuklarına güvenli bir gelecek kurabilmek için fedakârca mücadele eden babalarımızdan alacağımız dersler, hayat boyu bize rehberlik edecektir” dedi.

Başkan Doğan: Merkez Bankası Tahminleri Gibi Kamu Çalışanları ve Emeklilerin Maaş Artışları da Güncellensin!

Başkan DOĞAN’ın, Merkez Bankası Enflasyonu Güncellemesi Üzerine Basın Açıklaması Yayınladı

Elazığ Belediyesi’nden YKS’ye Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

Elazığ Belediyesi 18-19 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına (YKS) girecek öğrenciler için ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak.

Başkan Gürkan Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Vali Hulusi Şahin ile birlikte öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve öğrencilere karne dağıttı.

Başkan Şerifoğulları’ndan Yaz Tatili Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 2021-2022 eğitim-öğretim yılını tamamlayan öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ederek sağlıklı, mutlu ve keyifli bir yaz tatili temennisinde bulundu.

Başkan Şerifoğulları’ndan Yaz Tatili Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 2021-2022 eğitim-öğretim yılını tamamlayan öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ederek sağlıklı, mutlu ve keyifli bir yaz tatili temennisinde bulundu.

Güneş Enerjisinde Farkındalık Amaçlandı

Aksa Elektrik’in düzenlediği “Senin Enerjin Senin Resmin” yarışmasının kazananları belli oldu

Başkan Doğan Battalgazi’de Gurur Duyulan Hizmetler Yapılıyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Halkına Çok Güzel Hizmetler Veren Bir İl

Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Bayram, ABD Adana 2. Konsolosu ve Siyasi İşler Müdürü Daniel B. Dolan’ı kabul ederek bir süre görüştü.

Yönetmen Özdemir Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısını Ziyaret Etti

Birçok reklam kampanyasının proje yaratıcılığını, metin yazarlığını ve prodüktörlüğünü üstlenen, son olarak da “Rus’un Oyunu” isimli sinema filminin yönetmenliğini yapan Elazığlı ünlü yönetmen Levent Özdemir, Elazığspor eski yöneticisi Akın Aktı ile birlikte Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Seyhun Şahin’i makamında ziyaret etti.

Başkan Özçelik; ‘Geriye Ne Kaldı ?’

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi İl Başkanı Mehmet Özçelik, gündeme ilişkin açıklama yayınladı.

Malatyalı İş İnsanı Reşat Erdoğan’dan BİMYAD’a Ziyaret

Malatyalı İş İnsanı Reşat Erdoğan Kısa adı BİMYAD olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini Ziyaret Etti

Başkan Gürkan, Özel Harekât Merkezi Tamamlandığında İkinci Şoför Okulu Olacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

Türk Avukat Almanya'da Bilişime damga vurdu.!

Avrupa Genç Hukukçular Derneği’nin Almanya’nın Bonn Üniversitesinde gerçekleştirdiği Avrupa Birliği'nin Siber Güvenliği ve Dijital Egemenliği konferansına Türkiye’den Av. Atakan Karataş Startup, Teknoloji ve Hukuk konu başlığıyla katıldı.

Başkan Apohan” Sağduyulu Olmak Zorundayız”

Kısa adı BİMYAD olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Gelen Başkanı Selim Apohan Ülkenin her alanda zor bir süreçten geçtiğini belirterek herkesin sağduyulu davranması gerektiğini belitti.

Toplam 1663 haber.