Gündem

Gündem Haberleri

Gökhan Türkmen NFT Dünyasına Göz Kırpıyor!

Mert Carim ve Gökhan Türkmen' in 3 Haziran tarihinde çıkan HERKES YOLUNDA düeti merakla bekleniyordu. Single kapağı, başarılı sanatçı Haticenur Özer Fener ( HATİŞ ), Gökhan Türkmen ve Mert Carim tarafından NFT formatında tasarlandı. Tasarım şarkıyla beraber Blokchain sistemine yüklenmiş oldu. Sanatçılar daha sürdürülebilir bir sanat anlayışını benimseyerek kapak tasarımını ölümsüz bir sanat eserine çevirdi.

Turizm Yatırımcıları 'Baharda Zirve' Yaptı

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği ev sahipliğinde, Turizm Yatırım Forumu TIF 2022 kapsamında 16 Mayıs günü Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleşen bahar etkinliği, turizm sektörünün ileri gelenlerini bir araya getirdi.

Kurban Vekâlet Bedeli Belli Oldu

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş vekalet yoluyla kurban kesim bedelini açıkladı.

Reges a Luxury Collection Resort & SPA'a Büyük Ödül

Reges a Luxury Collection Resort & SPA, TRIPADVISOR TRAVELLERS’ CHOICE 2022 ÖDÜLÜNÜ KAZANDI!

Malatya TSO’dan Vali Şahin’e hayırlı olsun ziyareti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 11 Mayıs 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile Malatya Valiliği görevine atanan Malatya Valisi Hulusi Şahin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Vatansever kim?

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Siyasi Gündemle İlgili Açıklamalarda bulunuyor.

QUA Granite, İç Mimarlık Bölümü Mezunları ve Öğrencileriyle Buluştu

QUA Granite, Dünya İç Mekanlar günü kapsamında Akdeniz Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü mezunları ve öğrencileri ile buluştu

Kurt İçimizde

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Siyasi Gündemle İlgili Açıklamalarda bulunuyor.

Bingx, Kullanıcıları İçin USDC Marjlı Perpetual Swap Sunuyor

Sosyal işlem platformu BingX, USDC marjlı sürekli swap (Perpetual swap) sunmaktan mutluluk duyuyor. Yeni ürün kullanıcıların BingX türev borsalarında USDC bakiyelerini kullanmasına izin veriyor.

SGK İl Müdüründen Başkan Sadıkoğlu’na ziyaret

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ziyaret eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürü Tekin Kutlu, kayıt dışı istihdamın önlenmesi konusunda Malatya’nın iyi bir noktada olduğunu söyledi.

Bakkal esnafının talepleri Palandöken’e iletildi

Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Nejat Özyalın, aynı zamanda Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu Başkanı da olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret ederek, bakkal esnafının şekere ulaşımı konusu başta olmak üzere sorun ve talepleri aktardı.

Vatandaş Soruyor

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Siyasi Gündemle İlgili Açıklamalarda bulunuyor.

Arapgir İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Arapgir İlçe Kaymakamı Adnan Doğan, Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Cumhuriyet Savcısı Arif Bostancı ve ilçe protokolü katılımı ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını dün ilçemizde coşkuyla kutlandı

Model Birleşmiş Milletler Simülasyon Toplantısına Ev Sahipliğinde Yaptı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Model Birleşmiş Milletler simülasyon toplantısı Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Sound Of Arslantepe Konseri İşbirliği Protokolü İmzalandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi ve İnönü Üniversitesi arasında Sound of Arslantepe Konseri İşbirliği Protokolü imzalandı.

Başkan Tunç'dan 19 Mayıs Mesajı...

Lider Enerji İş Sendikası Elazığ İl Başkanı Mesut TUNÇ, '19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gençlerimiz Ata’sının emanetine her zaman sahip çıkacaktır…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Gürkan, Malatya’ya Doğuda Ve Batıda İki Devasa Park Kazandırıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan geçtiğimiz günlerde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından temeli atılan 100. Yıl Kent Parkında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı.

Keskin’den 19 Mayıs Mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Mesaj yayımladı.

Toplam 1663 haber.