politika

Politika

Politika Haberleri

Türk Ocaklarından yapılan açıklamada;

Diyarbakır'da Şehit Olan 2 Askerimize Rahmet Diliyoruz

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Yatırımları Değerlendirildi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk ve bakanlık bürokratlarının katılımları ile gerçekleştirilen bir toplantıda bakanlığın Elazığ’daki yatırım ve projeleri ele alındı.

“Terör Örgütlerine Yönelik Gereken Tüm Adımlar Atılacak”

Cuma namazı çıkışında basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güneydoğu’da son günlerde yaşanan gelişmelere değinerek, “DEAŞ başta olmak üzere, bölücü terör örgütü PKK, DHKP-C ve diğer terör örgütlerinin isimleri ve farklılıkları bizim için bir şeyi değiştirmez. Bunların hepsi terör örgütüdür” dedi.

Kardeşliğimize Sıkılan Kurşunu Kınıyoruz .

Terörün dün attığı roketi patlattığı bomba, kardeşlerimize sıktığı kurşun, İslam’ın bize kazandırdığı kardeşliğimizi sarsamayacak, aramızdaki birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır.

Profesör Doktor Orhan Kavuncu'dan Sıcak Gündeme Dair Değerlendirmeler

Türkiye bu badirenin üstesinden gelecek, yaralarını saracak ve 21. asra ışık tutan, rehberlik yapan bir anlayışın ve gücün beşiği olacaktır.

Özel Güvenlik Toplantısı Yapıldı

DAEŞ ve PKK terör örgütlerince gerçekleştirilen saldırılar tüm boyutlarıyla değerlendirilmiştir

CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ÖZKES PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

Özkes, AA muhabirine yaptığı açıklamada, partisinden istifa ettiğini, kararının gerekçesini ise ihtiyaç duyması halinde daha sonra açıklayacağını bildirdi.

Prof. Karslı: ‘BOP’un en son aşamalarına hızla yaklaşıyoruz’

AKP’nin BOP projesi çerçevesinde Türkiye’yi getireceği en son aşamalara hızla yaklaşıyoruz. Bu aşama Türkiye’nin Suriye ve Irak gibi olmasıdır.

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü Kalın'dan Gündeme İlişkin Açıklamalar

“Türkiye, Bölgesel Tehditlere Karşı Gerekli Tedbirleri Almaya Devam Edecek"

AK PARTİ GENEL BAŞKANI DAVUTOĞLU, MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hükümeti kurmakla görevlendirilen AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, koalisyon görüşmeleri kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

TBMM BAŞKANI İSMET YILMAZ DÜN SİVAS'TAYDI...

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce şehit aileleri için düzenlenen iftara katılmak üzere Sivas'a gitti. Yılmaz, iftar programının ardından yerel televizyon kanalının kent meydanında düzenlenen canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı.

Kadir Gecesi tebriği

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Geceniz mubarek olsun’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu’na Hükümeti Kurma Görevini Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya Milletvekili ve 7 Haziran’da gerçekleştirilen milletvekili seçimlerinde en yüksek oyu olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Genel Başkanı sıfatıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu, 63’üncü hükümeti kurmakla görevlendirdi.

TBMM BAŞKANLIK DİVANI ANITKABİR'DE...

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, 25. Dönem Başkanlık Divanı üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

TBMM GENEL KURULU'NDA BUGÜN

TBMM Başkanlık Divanı'nın 18 kişiden oluşmasına ilişkin Meclis Başkanlığı'nın önerisi ile Lübnan'da Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü (UNIFIL) kapsamında bulunan Türk askerinin görev süresinin bir yıl daha uzatılması konusunda Hükümet'e yetki verilmesini öngören Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Vatandaşlarla İftar Programı

“Biz Milletin İçinden Geldik ve Milletle İrtibatımızı Hiçbir Zaman Kesmedik”

TBMM DANIŞMA KURULU TOPLANDI

TBMM Danışma Kurulu, Başkanlık Divanı'nın üye sayısı ve görev dağılımını görüşmek üzere toplandı.

Toplam 980 haber.