politika

Politika

Politika Haberleri

Başbakan Davutoğlu’nun 16 Haziran tarihli Grup Toplantısı konuşmasının tam metni

Bu uzun bir yol, çileli, dava ehilleri için her zaman zorluklarla karşılaşılabilecek bir yol, ama aynı zamanda da onurlu bir yol. AK Parti her zaman vurguladığımız gibi konjonktürel bir siyasi hareket değildir, tarihin belli bir evresinde konjonktürel şartlarda ortaya çıkmış, köksüz, fırsatçı bir siyasi kadronun kurduğu bir hareket değildir.

“Mısır’da Verilen İdam Kararları, Hukukun, Temel Hak ve Özgürlüklerin Katledilmesidir”

Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve 105 kişi hakkında verilen idam cezalarına ilişkin bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu süreç, binlerce masum insanı öldüren ve on binlerce kişiyi haksız yere hapse atan darbe yönetiminin hukuku ayaklar altına aldığının en bariz göstergelerinden biridir” dedi.

Seçim Sonuçları Ve Türkiye’nin Geleceği

Türkiye’de bu meselenin çözümünün, bir yandan terörle tavizsiz mücadele edilmesi,

25, dönüm Elazığ ilinde mazbata almayı hak kazanan Milletvekilleri kesin olmayan sonuçlara göre belli oldu.

Bu gün saat 17,00’de sona eren oy verme işlemi sonrasında yapılan tasnif neticesinde kesin olmayan sonuçlara göre Elazığ ilinde mazbata almayı hak kazanan 25. dönem Milletvekilleri belli oldu.

Adalet Bakanlığı ve Elazığ Belediyesi Arasında İşbirliği Protokolü

Adalet Bakanlığı ve Elazığ Belediyesi arasında, Adalet Bakanlığı Personel Eğitim Merkez binası yapım protokolü imzalandı

AK Parti’de kardeşlik, barış ve huzur var

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati ''HDP'de gözyaşı, kan ve yağmalama var. AK Parti'de kardeşlik, barış ve huzur var.'' dedi.

MÜSİAD Üyelerine İşkur Destek ve Teşvikleri Anlatıldı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Elazığ Şubesinin Bu Haftaki Dost Meclisi Toplantı konuğu Elazığ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili Yasemin Güler, Şube Müdürü Şevki Esen ve İş ve Meslek Danışmaları katıldı.

Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent ARINÇ Elazığ’da STK ve Medya İle Bir Araya Geldi...

Elazığ bizden alacaklı, biz ise Elazığ’a borçluyuz. 4 yıl boyunca ne isterseniz yapmaya hazırız.

Başbakan Davutoğlu Diyarbakır’da

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak ile saat 23.19'da Diyarbakır'a geldi.

MGK Genel Sekreteri Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu, Vali Zorluoğlu’nu Ziyaret Etti

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu, Vali Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti.

ABD Adana Konsolosu Espinoza, Elazığ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Amerika Birleşik Devletlerinin Adana Konsolosu John L. Espinoza, Elazığ Belediyesi'ni ziyaret ederek, Başkan Vekili M. Asım Nazırlı ile bir araya geldi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı, Vali Zorluoğlu’nu Ziyaret Etti

Elazığ Bilim Merkezi’ nin açılış programına katılmak üzere İlimize gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, Vali Murat Zorluoğlu’ nu ziyaret etti.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Vali Zorluoğlu’nu Ziyaret Etti

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ Vali Murat Zorluoğlu’ nu ziyaret etti.

Bakan Akdağ'dan Elazığ Esnafına Ziyaret

Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ, Elazığ esnafını ziyaret etti

Akdoğan AK Parti'nin Son Oy Oranı % 45-46 Arası

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, yaptırdıkları anketlerde AK Parti'nin oy oranının yüzde 45-46'larda göründüğünü söyledi.

Arınç, Osmangazi Belediyesi İlkokulunun Temel Atma Törenine Katıldı

Başbakan Yardımcısı Arınç: - "Önce gönüllere girmeli, sonra da her parti milletin oylarını istemeli.

Mayıs Ayı Meclis Toplantıları Devam Ediyor

Mayıs Ayı Meclis Toplantıları Devam Ediyor Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantıları devam ediyor. 13 Mayıs Çarşamba günü I. Oturumunu yapan Büyükşehir Belediye Meclisi, 15 Mayıs Cuma günü Meclis Toplantısının II. Oturumunu gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonu’nda saat 14.00’de başlayan toplantıya Meclis Başkan Vekili Hasan Göğüs başkanlık etti. Toplantı başında kısa bir konuşma yapan Hasan Göğüs, tüm Malatyalıların ve İslam Alemi’nin Miraç Kandili’ni kutlarken, geçtiğimiz yıl Soma’da meydana gelen kazada şehit olan 301 madenciyi de rahmetle anarak, tekrar başsağlığı diledi. İmar ağırlıklı gündem maddelerini görüşen Büyükşehir Belediye Meclisi, maddelerin çoğunu komisyon kararı doğrultusunda kabul ederken, bazılarını ise erteledi. Gündemde yer alan Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’nın Görev ve Çalışma Yönetmelikleri de kabul edildi. Pazartesi günü III. Oturum yapılacak Büyükşehir Meclisi Mayıs Ayı III. Oturumunu 18 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirecek.

Av. Şeref Malkoç: “Bu Anayasa İle Kalkınamayız”

Elazığ Belediyesi tarafından aylık olarak düzenlenen Şehir Konuşmaları programının bu ayki konusu, Yeni Türkiye ve Yeni Anayasa oldu

Elazığ, Yeni Türkiye ve Yeni Anayasayı Konuşacak

Elazığ Belediyesi, ülkenin önemli gündem maddelerinden biri olan 'Yeni Türkiye-Yeni Anayasa' konusunu masaya yatırıyor

Toplam 980 haber.