politika

Politika

Politika Haberleri

”Muhabbetini kaybetmiş bir ülke kıblesini kaybetmiştir”

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Adurrahim Karslı, Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Aydın Tümen ve Merkez Parti İstanbul İl Başkanı Hasan Zehir, KRT TV’de yayınlanan ‘Seçim Yarışı’ programına katıldılar. Yaklaşık 90 dakika süren programda, Türkiye’nin iç ve dış gündemi masaya yatırıldı.

Prof. Karslı: ‘Ülkede iki başlı yönetim var’

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı Ankara için İstanbuldan hareket etmeden önce son günlerin ana gündem maddesi olan Süleyman Şah Türbesi’ne yapılan ve büyük bir zafer olarak lanse edilen Şah Fırat Operasyonu’na dair açıklamalarda bulundu.

AK Parti Malatya Temayül Yoklaması 28 Şubat'ta

AK Parti genel seçimler öncesi 28 Şubat Cumartesi günü Kapalı Spor Salonunda temayül yoklaması yapacak.

AK PARTİ ELAZIĞ TEMAYÜL YOKLAMASI 1 MART'TA

AK Parti Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban, temayül yoklamasının 1 Mart’ta yaklaşık 1500 üyenin katılımı ile yapılacağını söyledi.

“Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu, Devletimizin Kararı ve Uygulamasıyla Başarılı Bir Şekilde Nakledilmiştir”

Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu’nun tahliyesine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamada, “Sevk ve idaresini bizzat takip ettiğim, Sayın Başbakanımızın ve Genel Kurmay Başkanımızın harekat merkezinden bizzat yürüttüğü bu operasyon, ecdadımızın bizlere emaneti olan Süleyman Şah Türbesi’ni, savaş şartlarının hâkim olduğu Suriye’de daha güvenli bir mevkiye nakletmeyi amaçlamıştır” ifadelerine yer verildi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin:“Şah operasyonu değil mat operasyonu olmuştur"

"Şah Türbesi operasyonu Türkiye için kabul edilebilecek bir durum değildir. İlk kez 90 yıllık Cumhuriyet tarihinde kendi topraklarımızı, savaşmadan topraklarımızı kaybediyoruz. Şimdi onu allamaya pullamaya çalışıyorlar. “

"AKP vatanımızın her yöresini terörist ve hainlere teslim etmiştir."

AKP vatanımızın her köşesinde ay yıldızlı al bayrağı indirmiştir.

‏Elazığ'Milletvekili Adayı Gök'den Örnek Davranış

AK Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olan Av. İbrahim GÖK Türk Siyasi tarihinde örnek olacak bir davranışta bulundu. Av. İbrahim Gök Seçim Kampanyası boyunca yapacağı tüm masrafların parasını Mamuratül Aziz Vakfına Bağışladı.

TÜMSİAD MHP ELAZIĞ İL BAŞKANI ABDULVAHAP ERDEM’İ ZİYARET ETTİ

Tüm Sanayici ve İş Adaları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Hakan ARSLAN ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığına Seçilen Av. Abdulvahap ERDEM'İ makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti Malatya milletvekili aday adayı İsa Özkan...

İsa Özkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Melik Hüseyin Demirbay, AK Parti Malatya milletvekilli aday adaylık resmi başvurusunu yaptı.

Melik Hüseyin Demirbay,AK Parti’den Aday Adayı Oldu

Sokakta halkına, Meclis’te muhalefete saldıran bir zihniyet…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Meclis’te Milletvekiline dayak, iktidarın halka ne yaşatacağını gösteriyor” dedi.

Yolsuzluk, yoksulluk ve rüşvet mekanizmasının mimarı AKP’dir.

AKP; yakın, yandaş, hısım, dünür ve akrabalara iş bulma, bunları işe sokma, yağmadan pay verme hususunda beceriklidir.

Belediyecilik AK Parti’nin işidir.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Rixos Otel'deki AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Yönlendirme Toplantısı'nda konuştu.

Paralel Şemsiye Partisi oldular

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Yönetim Kurulu toplantısında konuştu.

ELAZIĞ'IN KANAAT ÖNDERLERİNDEN AV. İBRAHİM GÖK MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

Elazığ'ın Kanaat Önderlerinden Değerli İş Adamı Müsiad Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim GÖK, AK Parti'den Milletvekili Aday Adaylığını açıklayacak.

Muhalefet seçimden sonra değişecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, "Hükümet değişmeyecek ama muhalefet değişecek Türkiye'de. Yani hem kadro olarak değişecek benim kanaatime göre hem de zihniyet olarak değişecek" dedi.

KILIÇDAROĞLU “KADINLARA GÜVENİYORUM”

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU “KADINLARA GÜVENİYORUM” DEDİ VE ANKARA’DA 2, İSTANBUL’DA 3 VE İZMİR’DE 2 OLMAK ÜZERE ÜÇ İLDEKİ TOPLAM YEDİ BİRİNCİ SIRA KADIN ADAYLARA AYRILDI.

Toplam 980 haber.