politika

Politika

Politika Haberleri

Aday belirlemede 'şehir görüşü'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, bu yıl ilk defa temayül yoklamasından sonra kentin bir yerine sandık koyacaklarını belirterek, "Şehirle bütünleşeceğiz. Şehrin görüşünü aday belirlemede daha fazla almış olacağız" dedi.

Parti'lerin Milletvekilliği Adaylık Ücretleri Belli Oldu

Siyasi partiler milletvekili aday adaylığı için başvuru ücretlerini belirledi.

Genel Seçimlerinden Sonra CHP'nin Yerini HDP Alır mı?

2015 genel seçimlerine parti olarak girmeye hazırlanan HDP, CHP'nin yerini alır mı? Ali Bayramoğlu yazdı..

Aday çokluğundan memnun oluruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, "AK Parti olarak vatandaşlarımızın bizden aday adayı olmasından memnun oluruz. Ne kadar çok olursa da o kadar memnun oluruz. Alternatifimiz çok olur" dedi.

KILIÇDAROĞLU "Fidan’ın eli güçlü. AKP’nin içindeki bütün kirli ilişkileri biliyor"

CHP Genel Başkani Kılıçdaroğlu Hakan Fidan’ın adaylığını ve AKP’nin ‘CHP paralel yapıyla işbirliği yapıyor’ yakıştırmasını, iddiasını değerlendirirken hesap sordu…

AYM mahkeme olarak kalmalı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, "AYM bir mahkeme olarak kalmalıdır. Daha önce siyasete bulaştığı için biz bununla ilgili bir adım attık" dedi.

Tıbbi ve tehlikeli atıklara ilişkin çalıştay

AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığınca düzenlenen Tıbbi ve Tehlikeli Atıkların Toplanması ve Değerlendirilmesi Çalıştayları'nın sonuncusu gerçekleştirildi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Direnme hakkı evrensel bir haktır"

Direnme hakkı, baskıya, zulme karşı direnmektir. İnancımızda da vardır bu, zulme teslim olmak bizim kitabımızda yoktur” dedi.

Nazlıaka; “Türkiye’de futbol seyirci, gelir ve ilgi kaybına uğradı, statlar boşalırken, kavga ve şiddet arttı”

Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Türkiye’de futbolun seyirci, gelir ve ilgi kaybına uğradığını, statlar boşalırken, kavga ve şiddetin arttığını ifade etti.

2071’DE CİHANŞÜMUL BİR TÜRKİYE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "2023'te bu toprakları küresel bir güç olan Türkiye ile taçlandıracağız. 2071'de cihanşümul bir Türkiye olacak" dedi.

BAHÇELİ: "Demokrasi yoğun bakımda, yoğun taarruz altındadır"

Recep Tayyip Erdoğan istikrarsızlığın sembolü, kavga ve gerilimin simgesi mertebesine çıkarak ne huzur bırakmış, ne de esenlik koymuştur.

TÜM ÖNERİLERE AÇIĞIZ...

Roman Çalıştayı'nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Bizler, ihtiyaçlara çözüm bulmak için sizlerden gelecek tüm önerilere açığız" dedi.

MHP Elazığ İl Başkanlığı Kongresi Sonuçlandı! Abdulvahap ERDEM MHP Elazığ İl Başkanı.

Abdulvahap ERDEM ile Oğuzhan DEMİR aday olduğu MHP’NİN 10’NCU OLAĞAN İL BAŞKANLIĞI SEÇİM KONGRESİ 08/02/2015 Pazar günü Mobil Düğün Salonunda sükunet içerisinde sonuçlandı. Abdulvahap ERDEM 255 delegeni oyunu alarak MHP Elazığ İl Başkanı seçildi.

MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİNE DAİR AK PARTİ'DEN DUYURU

25. dönem milletvekili genel seçimlerine dair adaylık başvuru sürecine ilişkin MKYK kararı açıklandı.

GENEL BAŞKAN ABDURRAHİM KARSLI

Merkez Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Kadın Kolları toplantısında konuşan Genel Başkan Abdurrahim Karslı "Kadın elinin değmediği yerde başarılı olmanız çok zor. Bizler için çok önemlisiniz" dedi.

MASSAD DAN AV. İBRAHİM GÖK'E TAM DESTEK

Kısa adı Massad olan Maden Alacakaya Arıcak Sivrice Stratejik Araştırma ve Kalkınma Derneğine ziyaretler devam ediyor.en son AKP Elazığ Milletvekili aday adayı Av. İbrahim Gök te Massadı ziyaret ederek MassadYönetim Kurulu ile görüşerek tam destek istedi.

Aday adaylık başvuruları başlıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, AK Parti'ye aday adaylık başvurularının, 11 Şubat 2015'de başlayacağını, 20 Şubat'ta biteceğini bildirdi.

Bürokrat Adaya Başbakan Davutoğlu Freni

Seçimlerin yaklaşmasıyla milletvekili adayları da netleşmeye başladı.

İşte AK Parti'nin Başkanlık Modeli

AK Parti, Sabah gazetesi aracılığıyla yayınlattığı haberle kamuoyuna "bizim istediğimiz sistem bu" diyor. İşte o sistem..

Toplam 980 haber.