Sıcak Bir Çorbaya Sıcak Bir Teşekkür

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından çevreyolu araç alt geçit üzeri Üniversite Durağı karşısındaki alanda kurulan İkram Çeşmesinde vatandaşlara çorba ikram ediyor

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Sıcak Bir Çorbaya; Sıcak Bir Teşekkür

Günde yaklaşık 800 kişinin faydalandığı bu hizmetten hiç şüphesiz yolları her gün bu güzergâh üzerinden geçen üniversite öğrencileri daha çok faydalanıyor.

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi, ikram çeşmesinden akıtılan çorbadan içmek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etmek için çeşme başında bir araya geldiler.

Gençlik Meclisi Başkanı Cemil Coşan özellikle üniversite öğrencilerinin sunulan hizmetten büyük bir memnuniyet duyduklarını söyleyerek, “ Biz her sabah buradan ev yemeği tadında sıcacık çorbamızı içip okul yoluna koyuluyoruz; böylesi güzel bir çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkan’ı Sayın Ahmet Çakır’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Çoğunluğu üniversite öğrencilerinden oluşan Gençlik Meclisi üyeleri ise çoğu zaman kahvaltı yapmadan evden çıktıklarını söyleyerek, okula gitmeden sıcak bir çorba içmenin ayrı bir tadı olduğunu vurguladılar. Büyükşehir Belediye Başkan’ı Ahmet Çakır’a teşekkür eden Gençlik Meclisi üyeleri ikram çeşmesinden çorbalarını aldılar.

 

KAynak: MÇA

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN