Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Gürkan, “ Muhtarlar Demokrasinin Temelidir”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesinin organizesinde muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

ESKKK Başkanı Ali Evren Ahilik Kültür Haftası Kutlama Törenine Katıldı

Ahilik Kültür Haftası ve Ahilik Bayramı nedeniyle kutlama töreni düzenlendi.

Geleceğin Senin Elinde isimli ÇOGEP projesi

Meslek ve iş sahibi olmayan 12 gence, organize sanayide bir fabrikada usta öğreticiler tarafından 3 ay süreli “Kaynak Kursu” eğitimi başlatıldı.

Malatya’da Ahilik Haftası törenle kutlandı

Malatya’da Ahilik Kültür Haftası ve Ahilik Bayramı nedeniyle kutlama töreni düzenlendi.

Rektör Göktaş’tan Havalimanı Müjdesi

Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş, öğrencilerin mağdur olmamasi için havalimanının kapatılmasının, 15 gün ertelendiğini açıkladı

İlköğretim Haftası kutlama programı düzenlendi

Vali Aydın Baruş, 2021-2022 eğitim öğretim yılı açılışı ve ilköğretim haftası kutlamaları kapsamında Niyazi Mısri İlkokulu’nda düzenlenen törene katıldı

MTÜ’den Tıp Fakültesi Dönem Açılış Dersi

2021-2022 eğitim öğretim yılı yüz yüze eğitim kararı alan Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri dönemin ilk dersine MTÜ konferans salonunda katıldı.

Nostaljiyi Geriye Atmayan Ve Yaşatan İnsanlarımız Var

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Modifiyeciler Kulübü tarafından düzenlenen ve bu yıl 2’incisi yapılan Malatya Otomobil ve Motosiklet Modifiye Fuarı’nı ziyaret etti.

42 İlden 78 Belediye Başkanı Katıldı

Kent & Başkan dergisi tarafından organize edilen “Kent & Başkan Ödülleri” vatandaşlar tarafından yapılan oylamaların sonuçlanmasının ardından Malatya’da düzenlenen gecede sahiplerini buldu.

Başkan Gürkan, İlköğretim Haftası Etkinliklerine Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İlköğretim Haftası nedeniyle gerçekleştirilen etkinliklere katıldı.

Başkan Güder’den Müdür Bacanlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevine atanan Adem Bacanlı’ya ziyarette bulunarak ‘hayırlı olsun’ temennilerini iletti.

Başkan Sadıkoğlu’ndan Ahilik Haftası Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, bu yıl 13-19 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan "Ahilik Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Toplam 636 haber.