Bölge

Bölge Haberleri

Battalgazi Meclis Üyeleri, Battalgazi’deki Yatırımları İnceledi

Battalgazi Belediyesi Meclis Üyeleri, Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve yapımı devam eden yatırımları yakından inceledi.

Vali Baruş Battalgazi İlçesi TOKİ Afet Konutlarını İnceledi

Malatya Valisi Aydın Baruş Battalgazi İlçemizde yapımı devam eden deprem konutlarını ve bu konutların ulaşımını sağlayacak olan bağlantı yollarını inceledi.

Başkan Sadıkoğlu Malatya’daki sigortalılık oranı yüzde 38’den 51’ye yükseldi

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Sigortacılık faaliyeti gösteren üyelerimizle sigorta acenteleri ve sigorta eksperleri başta olmak üzere sigortacılık sektöründe görev yapan tüm çalışanların, 31 Mayıs-4 Haziran Sigorta Haftası kutlu olsun” dedi.

Fırat Edaş’tan Malatya Doğanşehir’e 3,15 Milyon Tl’lik Yatırım

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), Malatya’daki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Hizmet ve Yatırımlarda Sürdürülebilirlik Çok Önemli

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Belediyeler Birliği ile Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile video konferans sistemiyle gerçekleştirilen ‘Sürdürülebilir Şehirler İşbirliği’ Çalıştayına katılarak, Malatya Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgiler aktardı.

Muhtarlardan Maski’ye Hizmet Teşekkürü

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Talimatlarıyla Maski Genel Müdürlüğü Tarafından Malatya’nın 718 Mahallesinde Başlatılan Hizmet Seferberliği Artarak Devam Ediyor.

Malatya’yı Yeni Yol Akslarıyla Donatıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Fuar Merkezi alanındaki yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.

FKA Yönetim Kurulu Toplantısı Malatya’da Gerçekleştirildi

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Haziran Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ Valisi ve FKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Erkaya Yırık Başkanlığında Malatya’da düzenlendi.

Sağlanan Birlik ve Beraberlik Türkiye’ye Işık Olacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ Dedeköy mahallesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Güder Kooperatifimizi Marka Haline Getireceğiz

Üretimde bende varım’ diyen Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi’ndeki gönüllü üyeleri, kendi topladıkları kiraz yapraklarıyla, padişah yemeği kiraz yaprağı sarması yaptı. Karşılıklı dayanışma içerisinde sohbet ve muhabbet eşliğinde yapılan kiraz yaprağı sarması, Türkiye’nin dört bir yanına satışı yapılacak.

Maski Artık E-Devlette

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak uygulamalara bir yenisini daha ekledi.

Başkan Gürkan Malatya Mutfak Akademisinde İncelemelerde Bulundu

Başkan Gürkan; ‘Gastronomi Mutfağı Noktasında Unesco’ya İlk Müracatımızı Yaptık’

Atatürk Anıtının Çevresi Yenilendi

Başkan Gürkan, Atatürk Anıtı Çevresinde İncelemelerde Bulundu

Başkan Gürkan Dünya Birincisini Makamında Ağırladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TÜBİTAK öncülüğünde Amerika’da düzenlenen Regeneron ISEF isimli Uluslararası Bilim ve Mühendislik Fuarı’nda Türkiye’yi temsil ederek, SPIE özel ödül kategorisinde dünya birinciliği elde eden Feridun Balaban’ı makamında kabul etti.

Battalgazi’ye ‘Tekstilkent’ Kuruluyor

Başkan GÜDER: ‘Battalgazi’mize Hayırlı Olsun’

Battalgazi Belediyesi Temizlik Ekiplerinden Gece Mesaisi

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde sürdürdüğü temizlik ve hijyen çalışmalarını gecenin ilerleyen saatlerinde de sürdürüyor.

Kent Meydanı İçin Protokol İmza Töreni Düzenlendi

Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde hayırsever iş adamı tarafından yaptırılacak olan 24 derslikli okul için imzalar atıldı.

Başkan Güder’in Özel Talimatının Startı Verildi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla yaklaşık 22 bin kişinin yaşadığı TOKİ bölgesinde ikamet eden çocukların daha iyi ve sağlıklı ortamlarda oyunlar oynamalarını sağlamak amacıyla, onarım ve bakım çalışması TOKİ site yönetime ait toplam 32 parkta, bakım ve yenileme çalışması başlatıldı.

MASKİ, DRON Destekli Kaçak Su Tespiti Yapıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Dairesi Başkanlığı ekipleri Malatya’da kaçak su kullananlara göz açtırmıyor.