Bölge

Bölge Haberleri

Başkan Güder, Dünya Birincisi Balaban’ı Ağırladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, okul laboratuvarında geliştirdiği projeyle Amerika'da düzenlenen Uluslararası Bilim ve Mühendislik Yarışması’nda (ISEF) SPIE özel ödül kategorisinde birinciliği elde eden 17 yaşındaki lise öğrencisi Feridun Balaban’ı makamında konuk etti.

Malatya Parklarını Yazlık Çiçekler Süslüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, yaz aylarının koşullarına uygun mevsimlik çiçek ve süs bitkilerini, kendi bünyelerindeki parklara ve yeşil alanlara dikmeye başladı.

Çöpler Enerjiye Dönüştürülüyor

Başkan Gürkan Çöp Döküm Sahasında incelemelerde bulundu

Battalgazi Belediyesi ‘Rulo Çim Üretim Tesisi’ Kurdu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla ilçedeki park ve yeşil alanların çim ihtiyaçlarını karşılamak için Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 22 bin metrekare alan üzerine Rulo Çim Üretim Tesisi kuruldu.

Vali Baruş, Başarılı Öğrenci Balaban’ı Makamında Kabul Etti

Vali Aydın Baruş, TÜBİTAK öncülüğünde Amerika’da düzenlenen Regeneron ISEF isimli Uluslararası Bilim ve Mühendislik Fuarı’nda Türkiye’yi temsil ederek SPIE özel ödül kategorisinde dünya birinciliği başarısı elde eden Feridun Balaban’ı makamında kabul etti.

31 Mayıs Pazartesi Günü Son

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İlan Reklam Vergisi’nin birinci taksit ödemeleri 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü sona eriyor.

Sivil toplum örgütlerinden çağrısı

MTSO, MÜSİAD ve MİMDER’den ortak açıklama “İnşaat sektörü zor günler geçiriyor”

MASKİ, Beğre’ye Kapalı Sulama Sistemi Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde alt yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Temizlik Ekiplerinden Gece Mesaisi

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde sürdürdüğü temizlik ve hijyen çalışmalarına ek olarak şehir merkezinde trafik ve insan yoğunluğunun fazla olduğu noktaları akşamın ilerleyen saatlerinde detaylıca temizledi.

Vergi Ödemelerinde Son Gün Uyarısı

Battalgazi Belediyesi, 2021 yılı Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam Vergisinin 1. taksit ödemelerinin 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü sona ereceğini hatırlatarak, doğabilecek mağduriyetlere karşı vatandaşları uyarıda bulundu.

Başkan Gürkan, Eskimalatya Meydanında Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Eskimalatya Meydanında devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, meydanda bulunan vatandaş ve esnaflarla da sohbet etti.

Battalgazi Belediyesi’nden Gençlere Özel Müze Gezisi

Battalgazi Belediyesi tarafından tarihi ve kültürel değerleri korumak, tanıtmak ve gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla, özel bir müze gezisi düzenlendi.

Battalgazi Belediyesi’nden 20 Birim Müdürlüğüne Covid-19 Testi

Yeni tip korona virüs Covid-19 salgınına karşı tedbirlerini en üst seviyede tutmaya devam eden Battalgazi Belediyesi, 20 birim müdürlüğünde görevli tüm personellere koronavirüs testi yapılacak.

Fırat Edaş’tan Yeşilyurt’a 1 Milyon 863 Bin Tl’lik Yatırım

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ),Yeşilyurt’ta Dilek mahallesi için planladığı 1 milyon 863 binTL tutarındakiyatırımıtamamladı.

Başkan GÜRKAN, ‘Malatya’mızı Geleceğe Hazırlıyoruz’

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Malatya Valisi Aydın Baruş ile birlikte, Hürriyet Parkı, Anıt Çevresi, Kanal boyu ve Millet bahçesinde incelemelerde bulundu.

Malatya, ‘Sevcan’la Lezzet Yolunda’ Programında Tanıtılacak

Başkan GÜRKAN, Halk Müziği Sanatçısı Sevcan Orhan İle Bir Araya Geldi

Başkan GÜRKAN, Darende Sanayi Sitesi Esnaflarıyla Bir Araya Geldi.

Başkan GÜRKAN; ‘Asfaltlama Çalışmalarımızı Darende Sanayi Sitesinde Başlattık.’

Battalgazi Belediyesi’nin Anneler Günü Yarışması Sonuçlandı

Battalgazi Belediyesi tarafından Anneler Günü’ne özel olarak organize edilen “Hayatı Eve Sığdıran Annem ve Ben” konulu özel video yarışmasının ödül töreni düzenlendi.

Sağanak Yağışa Dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağışa dikkat öekti.