Ekonomi

Ekonomi Haberleri

MÜSİAD “Gayrimenkul Kıymetler Borsası”nı kurdu

Gayrimenkullerin alım-satım ve kiralama gibi işlemlerinin 7/24 elektronik ortamdan yapılabilmesi, konut ve iş yeri gibi projelerle ilgili bilgilere ulaşımın kolaylaşması, yabancıya satışının artması amacıyla Gayrimenkul Kıymetler Borsası AŞ (GABORAS) MÜSİAD tarafından kuruldu.

ELEP’ den Enflasyonla Mücadele Programı'na Tam Destek

Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Süleyman Kamaç, hükumetin planladığı Enflasyonla Topyekûn Mücadele programıyla ilgili olarak herkesi mücadeleye davet etti.

Elazığ’a Fuar Merkezi Müjdesi

Elazığ’ın yıllardır hayalini kurduğu Kalıcı Fuar Alanı ile ilgili beklediğimiz müjdeli haberi verdi.

BAŞKAN YANILMAZ: “ENFLASYONLA MÜCADELEDE BİZ DE VARIZ”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yerel ve ulusal basın organlarının temsilcileriyle bir araya gelerek düzenlediği basın toplantısında, Döviz kurlarında yaşanan düzensiz yükseliş ile ülkemizi darboğaza çekmek isteyen dış güçlere karşı topyekün mücadele etme kararı aldıklarını açıkladı.

KALICI FUAR ALANININ MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ

Elazığ Ekonomi Platformu Haftalık Olağan Toplantısını Platform Üyesi Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD)Elazığ Şubesi Ev Sahipliğinde gerçekleştirildi.

Başkan Uzun: Enflasyonla Mücadelede Hükümetimizin Sonuna Kadar Yanındayız

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’ın salı günü açıklayacağı enflasyonla mücadele paketine ilişkin yazılı bir açıklama gerçekleştirdi.

MÜSİAD Eylül Ayı Sameks Verileri Açıklandı

MÜSİAD Eylül ayı SAMEKS verileri İstanbul’da açıklandı. Belirlenen rakamlara göre 2018 yılı Eylül ayında mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış SAMEKS Bileşik Endeksi, bir önceki aya göre 6,6 puan azalarak 43,9 değerine geriledi.

BAŞKAN YANILMAZ: “FIRSATÇILARA GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ"

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Türkiye’nin ABD merkezli ekonomik saldırılarıyla karşı karşıya kaldığı son dönemlerde ortaya çıkan kriz fırsatçılarına karşı topyekûn bir mücadele vermek amacıyla şehrimiz ekonomisine yön veren Ticaret İl Müdürü, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürleri ile Oda ve Borsa Başkanlarının katılımıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

BAŞKAN ARSLAN, YÜZDE 5,2 BÜYÜMEYİ DEĞERLENDİRDİ

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asihlan ARSLAN Türkiye ekonomisinin bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 5.2 büyümesini ekonomimiz üzerinde senaryo yazanlara verilmiş anlamlı bir cevap olarak değerlendirdi…

ELAZIĞ EKONOMİ PLATFORMU ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Süleyman Kamaç ve Platform Üyesi EMOSDER Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül İle birlikte TÜMSİAD Elazığ Şube Başkanlığı Görevine seçilen Ahmet Özbay’ı ve Platform Üyesi Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Hakan Albayrak’ı ziyaret ettiler.

ELEP ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Elazığ Ekonomi Platformu Haftalık Olağan Toplantısını Platform Üyesi Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Av. Osman Avcıl’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Bor Madeni ve Kullanım Alanları Konusu Uşak’ta Ele Alındı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 99. Genel İdare Kurulu Toplantısı (GİK) , MÜSİAD Uşak Şubesi ev sahipliğinde Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı.

MÜSİAD Haziran Ayı SAMEKS Verileri Açıklandı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Haziran ayı SAMEKS verileri açıklandı. Belirtilen rakamlara göre SAMEKS Bileşik Endeksi, bir önceki aya göre 3,5 puan artarak 54,0 değerine yükseldi ve ekonomik aktivitedeki canlılığın sürdüğüne işaret etti

MÜSİAD ELAZIĞ ZİMEM DEFTERİ UYGULAMASINI BAŞLATTI

Müstakil Sanayici ve işadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından gerçekleştirilen, Osmanlı zamanında adet haline gelmiş olan Zimem Defteri uygulamasını gündeme getirerek yeniden yaygınlaşması için çalışma başlattı.

MÜSİAD Dost Meclisi Toplantısında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Zirvesi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD)Elazığ Şubesinin düzenlemiş olduğu Dost Meclisi Toplantısına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Hadi Tunç, ,Gıda Tarım İl Müdürü Turan Karahan, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, TKDK İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz Konuk Oldu.

AVŞAR, “KAYISI ÜRETİCİLERİMİZ MAĞDUR OLMAMALI”

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar bir basın toplantısı tertipleyerek kayısı üreticilerinin mağduriyetlerinin bir an evvel çözüme kavuşması lazım dedi.

MÜSTEŞAR TUNÇ: “24 HAZİRAN’DAN SONRA YATIRIMLAR ARTACAK”

Bir dizi ziyaret ve açılışlara katılmak üzere ilimizde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Hadi Tunç, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti.

TARSİM Azerbaycan'a Rol Model Oluyor

Azerbaycan’a tarım sigortası alanında oluşturulmak istenen Sistem için rehberlik eden TARSİM, geçtiğimiz günlerde Tarım Sigortaları Sisteminin Kurulması Çalıştayı’na katılım sağladı.

İŞ DÜNYASI "24 HAZİRAN" SONRASINDAN UMUTLU

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nden sonra Türkiye'nin hızlı bir şekilde çıkışa geçeceğini düşündüklerini söyledi.

Toplam 390 haber.