Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Gürkan; ‘Aranılan Nitelikli Elemanlar İle Sektörlerimize Önemli Katkı Sunacağız’

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan; “Aranılan Nitelikli Elemanlar İle Sektörlerimize Önemli Katkı Sunacağız”

İl Başkanı Akın Muhtarları Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

SP İl Başkanı Abdullah Akın mahalle muhtarlarlarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor.

Elazığ Belediyespor’un Mücadele Edeceği Voleybol Genç Kız Yarı Final Müsabakaları Başlıyor

2023-2024 Voleybol Sezonu Genç Kız Yarı Final Müsabakaları start alıyor.

Elazığ Kent Konseyi İlk Yürütme Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

3 Mayıs Cuma Günü gerçekleştirdiğimiz Elazığ Kent Konseyi Genel Kurulu Sonrası, Başkanımız Sn. Nafiz KOCA Başkanlığında İlk Yürütme Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN KONUT SATIŞI

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 40 adet konut, 16 adet iş yeri açık arttırma suretiyle 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde satışı gerçekleştirilecek.

ELAZIĞ’DA HIDIRELLEZ KUTLAMASI

Elazığ Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü iş birliğiyle özel bireylere yönelik Hıdırellez etkinliği düzenlendi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ; KONUT, İŞ YERİ VE ARSA İHALESİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 40 adet konut, 16 adet iş yeri ve 10 adet arsanın açık arttırma suretiyle 7, 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde satışı gerçekleştirilecek.

Elazığlılara Oh Dedirtecek Haber Geldi

Ekonomik sıkıntı yaşayan Elazığlılar bu haberle rahat bir nefes alacak. Biriken borçlarınız teker teker silinecek.

ELAZIĞ BELEDİYESİ HANIMELİ EL SANATLARI SERGİSİ AÇILDI

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) tarafından düzenlenen ücretsiz el sanatları kurslarına katılan kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerinin yer aldığı Hanımeli El Sanatları Sergisi açıldı. Düzenlenen açılış törenine, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Gül ve kursiyerler katıldı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, KENT MÜZESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ın kültür ve turizmine yeni bir değer olarak hayata geçirilecek olan Kent Müzesi’nin sona gelinen çalışmalarında incelemelerde bulundu.

M.Nafiz Koca Kent Konseyi Başkanı Oldu

Elazığ Kent Konseyinin 3 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilen seçimli genel kurulunda, Kent Konseyi Başkanlığına Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Günışığı-Yeni Ufuk Gazeteleri İmtiyaz Sahibi M.Nafiz Koca seçildi.

HAMZABEY BARAJ SUYU, ATAŞEHİR MAHALLESİ’NE VERİLMEYE BAŞLANILDI - DÜZELTME

Elazığ Belediyesi’nin Hamzabey Baraj suyunu şehir geneline ulaştırmaya yönelik projesi ilerliyor. Daha önce derin su kuyularıyla içme suyu ihtiyacı karşılanan Ataşahir Mahallesi’ne Hamzabey Barajı'ndan su verilmeye başlandı.

Karakoçan’da 450 Konut Daha Doğal Gaz Konforunu Yaşayacak

Elazığ ilinin Karakoçan ilçesinde 8 bin aboneyi doğal gaz konforu ve ekonomisi ile buluşturan Aksa Doğalgaz, 2024 yılı içinde genişleme çalışmaları kapsamında TOKİ konutları dahil 450 konuta daha doğal gaz ulaştırmayı hedefliyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, GRİ KOÇ’U ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURDU

Elazığ Belediyesi, Türkiye’nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde en etkili isimlerinden Gri Koç’u, gençlere destek programı olan “Gelecek Sensin” projesi kapsamında düzenlenen seminerde öğrencilerle buluşturdu.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, “O SENE, BU SENE” SLOGANI İLE ELAZIĞSPOR TEMALI YKS DENEME SINAVI GERÇEKLEŞTİRDİ

Elazığ Belediyesi, gençler için hazırladığı “Gelecek Sensin” isimli destek programı kapsamında YKS Deneme Sınavı gerçekleştirdi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı’dan “Emek ve Dayanışma Günü” Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü vesilesiyle mesaj yayımladı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ YEŞİL ALANLARDA DA İLAÇLAMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİYOR

Elazığ Belediyesi, vatandaşların rahat bir yaz dönemi yaşaması ve halk sağlığının korunması amacıyla şehir genelindeki ilaçlama çalışmalarına gece saatlerinde de devam ediyor.

SON DAKİKA 23, 11 YAŞINDA

İnternet haberciliğinde bir marka değer kimliği kazanan Son Dakika 23, 11. yaşını kutluyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, GRİ KOÇ’U ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURACAK

Türkiye’nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde en etkili isimlerinden Gri Koç, Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği programda “Gelecek Sensin” projesi kapsamında gençlerle seminerde bir araya gelecek.

Toplam 2853 haber.