Elazığ

Elazığ Haberleri

Elazığ’da Toplu Ulaşım Hizmetleri Ücretsiz

Elazığ Belediyesi, etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle 20 Ocak Perşembe ve 21 Ocak Cuma günü toplu ulaşım hizmetlerinin ücretsiz olarak verileceğini duyurdu.

Elazığ’da Uçuşlar İptal Edildi

Elazığ Havalimanından yapılacak olan bugün ki tüm uçuşlar, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Elazığ Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri 24 Saat Görev Başında

Elazığ Belediyesi, dün öğle saatlerinde başlayan ve etkisini artıran yoğun kar yağışı ile birlikte karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ağır Tonajlı Araçlara Geçit Yok

Elazığ Valiliği, Elazığ-Malatya, Elazığ-Diyarbakır, Elazığ-Bingöl, Elazığ-Tunceli yollarında ağır tonajlı araçların geçişlerine kar yağışı nedeniyle müsaade edilmeyeceğini açıkladı.

Kara Kış Hayatı Felç Etti

Elazığ'da kar yağışı da hayatı olumsuz etkili oluyor. Kent nedeniyle 547 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor. Ekipler, yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Beklenen Kar Yağışıyla Birlikte Çalışmalarına Başladı

Kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte teyakkuz halinde bulunan Elazığ Belediyesi ekipleri, şehrin yüksek kesimleri olan Harput ve Çaydaçıra Mahalleleri başta olmak üzere kent genelindeki eğimli noktalarda anlık müdahale gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi Hilalkent Sosyal Hizmet Binası Büyük Oranda Tamamlandı

Elazığ’a değer katacak projeleri bir bir hayata geçiren Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla yeni yaşam alanlarını hizmete sunmaya devam ediyor.

Gazeteciler Gününe Özel ‘Harput Müziği’ Konseri

Fırat Üniversitesi Elazığ’daki gazetecileri unutmayarak “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla “Harput Müziği” konseri düzenledi.

Yılın İlk Karı Yağdı

Elazığ'da yılın ilk karı yağdı, kar yağışı öğlen saatlerinde etkili olmaya başladı. Kar yağışı özellikle ilçelerde ve Harput mahallesinde etkili oldu.

Meteorolojiden Yoğun Kar Yağışı Uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü yoğun kar yağışına karşı uyarılarda bulundu.

Başkan AYGEN; “Türkiye’nin En Büyük Çevrimiçi Deneme Sınavı Yapıldı”

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından BİLGİOCAK’TA eğitim portalı üzerinden gerçekleştirilen Türkiye Geneli Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS deneme sınavı yüksek bir katlımla gerçekleşti.

Elazığ Belediyesi 'Yazarlık Atölyesi' İle Genç Yazarları Keşfedecek

Gençler, kadınlar ve çocuklar için oluşturduğu sosyal projeleriyle öne çıkan Elazığ Belediyesi, şimdi de gençleri yazarlığa yönlendirmek, edebi yazılım dillerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla EBEGEM bünyesinde "Yazarlık Atölyesi" çalışmalarını başlatıyor.

ASRİAD’dan İpek Yolu’na Ziyaret

ASRİAD’dan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’ne ziyaret

78 Proje Yarıştı

Elazığ Bilim Merkezi’nde “Geleceğin Mühendisleri Tasarımlarını Yarıştırıyor” proje yarışmasının sergi ve ödül töreninin üçüncüsü gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi ile Tapu Müdürlüğü, İşlemlerin Daha Hızlı İlerlemesi İçin Protokol İmzaladı

Vatandaşlarımızın teknolojik gelişmelerden faydalanabilmesi, tapu işlem süreçlerinin kısaltılarak iş verimliliğinin artırılması, belediye ve tapu hizmetlerinin hızlı, güvenli ve elektronik ortamda sunulması amacıyla Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile Tapu ve Kadastro 16. Bölge Müdürü Mahir Tuncer ve Tapu Müdürü Gazi Osman Tosun arasında protokol imzalandı.

Milletvekili Ağar'dan yoğun tempo

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, memleketi ve seçim bölgesi Elazığ’da gezi ve incelemelerini sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanlarından Başkan Şerifoğulları’na Ziyaret

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanlarından Prof. Dr. Yekta Saraç, Dr. İsrafil Kışla ve AK Parti 24. ve 25. Dönem Ordu Milletvekili İhsan Şener Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret ettiler.

'Kumandan' Oyununa Elazığlılardan Büyük Beğeni

Elazığ Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sahnelenen “Kumandan” adlı tiyatro oyunu sanatseverlerle buluştu. Senaryosunu Yusuf Akçay'ın yazdığı, yönetmenliğini ise Kenan Korkmaz'ın yaptığı oyuna izleyenlerden büyük beğeni geldi.

Vali Toraman'dan Yetenek Taramasına Ziyaret

Elazığ'da devam eden sportif yetenek taramalarını Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ziyaret etti.

Toplam 2842 haber.