Elazığ

Elazığ Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden Kadınlara Yönelik Seminer

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında kadınlara yönelik “Mutlu Aile Olma” konulu bir seminer düzenleyecek.

Elazığ Belediyespor, U-22 Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’na 6 Sporcu İle Katılacak

7-14 Ocak tarihleri arasında Kırşehir’de gerçekleştirilecek U-22 Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda boy gösterecek olan Elazığ Belediyesporlu sporcular hazırlıklarını sürdürüyor.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi Açılışı Gerçekleştirildi

İzmir Adliyesi’ne yönelik 2017 yılında teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıyı önleyerek yazdığı kahramanlık destanıyla ismi tüm Türkiye’nin kalbine kazınan Şehit Fethi Sekin anısına Elazığ Belediyesi tarafından Baskil ilçesi Doğancık köyünde inşa edilen Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Tek Oturumda Birçok Konu Görüşüldü

Elazığ Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantıları yapılan tek oturumla sonlandırıldı. Toplantıda; EBUAŞ, halk otobüsü zamları ve halk ekmek fabrikasının kurulması kararı ele alındı.

Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma İhalesi Gerçekleştirildi

Elazığ Belediyesi’nin, Ticaret Doğduğu Sokaklara Geri Dönüyor projesi kapsamında başlattığı çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Tarihi Bakırcılar Çarşısı, sokak sağlıklaştırma ve cephe yenileme çalışmalarıyla yeniden düzenlenecek.

'Ali Rıza Septioğlu Bulvarı' Yeni Yüzüyle Vatandaşlardan Tam Not Aldı

24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından Elazığ Belediyesi ve TOKİ’nin başlattığı çalışmalarla depremin izleri silinmeye devam ediyor.

Beklenen Kar Geldi

Elazığ’ da hasretle beklenen kar, yılın 2. gününde etkisini göstermeye başladı.

Kültür Mahallesi Taziyeevi Kaba İnşaatı Tamamlandı

Elazığ Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda Sosyal Belediyecilik alanında çalışmalarını sürdürüyor. Elazığ Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi’nde inşa edilen taziyeevinin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı.

Yazıkonak’tan Kulp’a Kitap Desteği

Yazıkonak Belediye Başkanlığı ile Yeşil Yıldız Derneği’nin organize ettiği kampanya kapsamında, bağışlanan kitaplar Diyarbakır Kulp ilçesine ulaştı.

Elazığ ve Diyarbakır Kardeş Oda Protokolü İmzaladı

Elazığ ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası arasında, kardeş oda protokolü imzalandı Elazığ TSO Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende açıklamalarda bulunan Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, bölgenin iki kadim şehrinin kardeşliğinin tescillendiğini belirterek, müşterek projeler için çok önemli bir sürecin başlatıldığını kaydetti

Elazığ Belediyesi’nden ‘YUNUS EMRE’ Tiyatro Oyununa Davet

Elazığ Belediyesi tarafından "Yunus Emre ve Türkçe Yılı" etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Yunus Emre” adlı tiyatro oyununun ikinci gösterimi 25 Aralık Cumartesi günü sanatseverlerle buluşacak.

Sarıkamış Ailesinden Eğitime Destek..

Elazığ Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi’nde öğretmen Behice Sarıkamış’ın katkıları ile yapılan ve adı verilen kütüphanenin açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Vali Dr. Ömer Toraman Keban İlçesini Ziyaret Etti

Elazığ Valisi Dr. Ömer TORAMAN ilçe ziyaretleri kapsamında bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Keban ilçesini ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi Kışa Hazır

Elazığ Belediyesi, kış mevsiminin kendini hissettirmesiyle birlikte olası mevsimsel sorunlara karşı gerekli hazırlıklarını tamamladı.

Şehrin Doğusuna Bir Yaşam Alanı Daha Kazandırıldı

Elazığ Belediyesi tarafından; Ulukent, Doğukent, Kırklar, Sanayi ve Salıbaba Mahallelerinden geçen ve yıllardan beri başta bu mahalleler olmak üzere şehrin en büyük problemlerinden biri olan kanal sorunu çözüme ulaştırılarak, yepyeni bir yaşam alanı olarak düzenlendi.

Şehrin Doğusuna Bir Yaşam Alanı Daha Kazandırıldı

Elazığ Belediyesi tarafından; Ulukent, Doğukent, Kırklar, Sanayi ve Salıbaba Mahallelerinden geçen ve yıllardan beri başta bu mahalleler olmak üzere şehrin en büyük problemlerinden biri olan kanal sorunu çözüme ulaştırılarak, yepyeni bir yaşam alanı olarak düzenlendi.

Yepyeni Yüzüyle Tahir Şaşmaz Caddesi Büyük Beğeni Topladı

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, konforlu şehir içi ulaşım hizmeti için yol bakım, onarım ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Hem Islanacak Hem Donacak

Meteorolojik verilere göre Elazığ, bugün’den itibaren yılın en soğuk günlerini yaşayacak

Sanatseverlerden 'Yunus Emre' Tiyatro Oyununa Büyük İlgi

Elazığ Belediyesi, "Yunus Emre ve Türkçe Yılı" etkinlikleri kapsamında Türkçe şiirin öncüsü olarak kabul edilen ünlü tasavvuf ve halk şairi Yunus Emre'nin hayatını konu alan bir tiyatro oyunu sergiledi.

Toplam 2841 haber.