Elazığ

Elazığ Haberleri

İyi Uygulamalar Raporu TOBB Akreditasyon Başkanına Takdim Edildi

Elazığ TSO ‘İyi Uygulamalar Yayını’ TOBB Akreditasyon Başkanı Yavuz’a Takdim Edildi…

“Hayme Ana Kadınlar Semt Pazarı” Hilalkent Sosyal Hizmet Binası’nda Hayata Geçiyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında bulunan ve “11 Ana Başlıkta 100 Proje” kapsamında yer alan "Hayme Ana Kadınlar Semt Pazarı" projesiyle alakalı bir istişare toplantısı yapıldı.

İncirlik İle Kaleciktepe Sit Alanı İlan Edildi

Elazığ’da Şeyhhacı Köyü’nde bulunan İncirlik höyüğü ve Sivrice İlçesi'ne bağlı Günbalı Köyü’nde bulunan Kaleciktepe Höyüğü sit alanı ilan edildi.

ASRİAD’dan, Oda Başkanlarına Tebrik Ziyareti

Asrın İş adamları Derneği(ASRİAD)Elazığ Şube Başkanı Abdülkerim YILMAZ ve Yönetim Kurulu üyeleri, seçimleri tamamlanan meslek odalarını ziyaret ederek yeni seçilen oda başkanlarını tebrik etti.

Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi Ziyaretçilerini Ağırlamaya Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi, Özel Seçkin Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı.

FÜ’den, Çakıroğlu İçin Anma Programı

Ülkü Ocakları Fırat Üniversitesi Teşkilatı tarafından, 2015 yılında hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için anma programı düzenlendi.

Elazığ Belediyesi’ne Alınacak 150 Geçici İşçi Kura İle Belirlendi

Elazığ Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı'nda alınan karar gereği, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde geçici olarak istihdam edilmek üzere alınacak 150 erkek işçi noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.

Yağışlar Geri Geliyor!

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre salı gününden itibaren Elazığ’ın dört gün boyunca yağışlı geçeceği bekleniyor.

Maden Sahasıyla İlgili Tüm Merak Edilenler Masaya Yatırılıyor

MTA tarafından Elazığ/Maden ilçesindeki maden sahasının ihaleye çıkarılması sürecinin ardından Elazığ’da Meslek Kuruluşları, STK’lar ve iş dünyası tarafından maden sahasının Elazığ iş dünyası tarafından işletilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar ve tüm süreçlerle ilgili merak edilen her bir başlık Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan ARSLAN tarafından 21 Şubat Pazartesi günü Saat:21.00’da Kanal Fırat TV’de “Gündem Özel” programında masaya yatırılıyor…

Vali Toraman, Aksaray Mahallesi’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Aksaray Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

İçme Suyundaki KDV Oranı Yüzde 1'e İndi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sosyal medya hesabından su tüketim bedelinin KDV Oranını %8’den %1’e indirildiğini duyurdu.

Kuyulu Köyü Konutlarının Anahtar Teslim Tarihleri Belli Oldu

Kuyulu Köyü 1 ve 2 No'lu Toplu alanda adlarına konut çıkan hak sahiplerine evleri 17 Şubat'ta teslim edilmeye başlanacak…

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Üyeleri, Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi'ni Ziyaret Ettiler

Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi, vatandaşların ziyaretine açıldı.

Aksu’ya TOBB’de Önemli Görevler…

TOBB tarafından Şubat ayı başında Ankara’da düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan Ulusal Eğitime Katkı Protokol Törenine katılarak TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na Ülkemizdeki mesleki eğitimin sorunları ve çözüm önerileri hakkında bir sunu yapan Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili Veli Aksu’ya TOBB’den iki önemli görev tevdi edildi.

'Maden Tekrar Eski Günlerine Döndürülmeli'

Elazığ Bakır Madenliler Dernek Başkanı Yaşar Altundal, Maden Rezervinin Elazığlılar tarafından işletilmesini istedi.

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Türkiye Finallerinde

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu'nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan 2021-2022 sezonu İşitme Engelliler Futbol Süper Lig Müsabakaları tamamlandı.

Musiki Toplulukları Konseri Düzenlendi

Elazığ Belediyesi bünyesindeki Gençlik Korosu, Kürsübaşı ve Halk Oyunları Ekibi'nden oluşan ''Musiki Toplulukları'', Elazığlılara muhteşem bir konser verdi.

OSB Öztürk'le Devam Dedi

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Genel Kurulu seçimlerimde Suat Öztürk güven tazeledi. Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Genel Kurulu yapıldı.

Kariyer Fuarının Hazırlık Toplantısı Gerçekleştirildi

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Üniversitemiz ev sahipliğinde bölgedeki paydaş üniversitelerin de katılımıyla 09 -10 Mart 2022 tarihlerinde Elazığ’da gerçekleştirilecek. “Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı”nın ön hazırlık toplantısı düzenlendi.

Toplam 2833 haber.