Elazığ

Elazığ Haberleri

Kamu Taahhüt ve Müteahhitlik Sektörü İstişare Toplantısı Yapıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı kamu taahhüt ve müteahhitlik sektörü temsilcileriyle sektörün sorun ve beklentileri konulu istişare toplantısı yapıldı.

İpekböcekçiliği İçin Ücretsiz Dut Fidanı Dağıtımı Yapılacak

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı bünyesinde kurulan İpekböceği Yetiştiriciliği İcra Komitesi’nin çalışmaları kapsamında Elazığ Bölge Müdürlüğü işbirliğinde 25 Mart Cuma günü saat 10.00 da Orman Bölge Müdürlüğü Fidanlık alanında ipekböcekçiliği yapan veya yapmayı planlayan çiftçilere ücretsiz dut fidanı dağıtımı yapılacaktır…

Bakü Büyükelçisi Doç. Dr. Cahit Bağcı Elazığ'da

Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Doç. Dr. Cahit Bağcı, Elazığ’a gelerek bir dizi temasta bulundu.

Başkan Arslan: ‘Süreci Çok Yönlü Olarak Yönetmenin Gayretindeyiz’

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan: “Maden Sahasının İlimize Kazandırılması İçin Tüm Süreçler Kararlılık İçinde Yürütülüyor…”

Şeker Sorunu Krize Dönüşmeden Çözülmelidir…

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, dağıtım ve imalatçı firmaların şeker bulamaması nedeniyle tedarik zincirinde yaşanan sorunun çözümü için TOBB nezdinde girişimler başlattı.

MÜSİAD Başkanı Gürkan, Bakan Özer ile görüştü

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, bir dizi programlara katılmak üzere ilimize gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile bir araya geldi.

Elazığ Mahalli Müziğinin Üstadı Abbas Bakır Anıldı

Elazığ mahalli müziğinin usta ismi Abbas Bakır, Elazığ Belediyesi ve Çaydaçıra Musiki Derneği ile ortaklaşa düzenlenen programla anıldı.

Fırat Üniversitesi'nde Nevruz Bayramı Kutlandı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen Nevruz Bayramı, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bakan ÖZER: 'Elazığ'a 1 Milyar Liralık Bütçe Ayrıldı!'

Elazığ'a gelen Bakan Mahmut Özer,  Elazığ'a 1 milyar liralık bütçe ayrıldığını belirti.

Elazığ’da Eğitimin Genel Resmine Bakacağız

Çeşitli programları kapsamında Elazığ’a gelen, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer," İhtiyaç noktasında yeni eğitim birimlerinin kurulması, alt yapı ihtiyaçlarını güçlendirme, hangi okullara ihtiyacımız var kapsamında değerlendireceğiz” " dedi.

Milli Eğitim Bakanı Özer Elazığ'da

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

Elazığ Genç İHH Birimi’nden Şiir Gecesi

Elazığ Genç İHH Birimi şiir gecesi programı düzenledi. Geceye Lacivert Dergisi yazarı Ayşe Eyyüpkoca Atila ‘İnsan ne için ve nasıl yazar’ konulu konferansıyla renk kattı.

Ön Talepler hafta sonu da alınacaktır…

Ön Kayıt İçin Ön Talep Süresi Uzatıldı.

Elazığ Belediyesi’nden Vatandaşlara Kandil İkramı

Elazığ Belediyesi, her kandil olduğu gibi Berat Kandili'nde de kandil simidi ve lokum ikramı geleneğini sürdürerek yatsı namazı sonrası vatandaşlara ikramlarda bulundu.

Meteoroloji'den Kar ve Don Uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Elazığ ve bölge 10 il için kuvvetli kar yağışı ve buzlanma, don ve çığ uyarısı yapıldı.

Akaryakıt Sektör Toplantısı Yapıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 7. Meslek Komitesi içerisinde yer alan Akaryakıt Sektörü temsilcileriyle ilgili olarak Elazığ TSO Meclis Toplantı Salonunda istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Elazığ Girişim Grubunda Yer Almak İçin Son Gün

MTA tarafından tespit edilerek MAPEK tarafından 04 Nisan 2022 tarihinde işletilmesiyle ilgili ihaleye çıkacak olan Elazığ Maden ilçesindeki maden kaynaklarının Elazığ Girişim Grubu tarafından işletilmesiyle ilgili olarak Elazığ iş insanları tarafından kurulum süreci başlatılmış olan Elazığ Girişim Grubunda yer almak isteyenler için son gün 18 Mart 2022.

Elazığ Yeni Bir Tekstil Yatırımı Kazanıyor…

Ülkemizin tekstil ve konfeksiyon sektöründe önde gelen firmalarından biri olan Şahinler Holding Yönetimi Elazığ TSO’da ağırlandı.

MÜSİAD Dost Meclisi Kültür ve Turizm İl Müdürü Demirbağ’ı Ağırladı.

GÜRKAN: "Elazığ Turizmini Geliştirmek İstiyorsak Sahip Olduğumuz Potansiyelleri Değerlendirmemiz Gerekir"

Toplam 2850 haber.