Elazığ

Elazığ Haberleri

Mezarlıklarda Ücretsiz Çam Fidanı ve Yasin-i Şerif Dağıtıldı

Elazığ Belediyesi, mezarlıklarımıza gereken özen ve hassasiyeti göstermek adına bayram öncesi şehir genelindeki kabristanlarda bir dizi çalışma gerçekleştirdi. İlk olarak mezarlık içi ara yollarda bakım ve düzenleme çalışmaları yapan ekipler, daha sonra bütün alanlarda yabani ot ve çevre temizliği yaptı.

YRP Genel Başkan Yardımcısı Altınöz Elazığ'da

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Altınöz ve Prof. Dr. Doğan Bekir, Elazığ’da bir otelde iftarda partililer ile bir araya geldi.

İlahi Sanatçısı Mesut Kurtis Elazığlılarla Buluştu

Elazığ Belediyesi'nin Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin son gününde tasavvuf müziğinin güçlü sesi Mesut Kurtis, Elazığlılara muhteşem bir ilahi dinletisi sundu.

Başkan Görgözeler: ‘Projeye Değil Ranta Karşıyız’

İYİ Parti İl Başkanı Gürgözeler 21 Nisan tarihinde Maden ihalesinin yapılması ve Cengiz Holdinge verilmesi ile ilgili “Yanlış Hesap Bağdat’tan Döner” diyerek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Arsalan mesajında işveren olmadan işçi, işçi olmadan da işverenin tek başına bir anlam ifade etmeyeceğini ifade etti…

Eşref Ziya Terzi Konseri Elazığlıları Mest Etti

Elazığ Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinin konuğu olan tasavvuf musikisinin ünlü ismi Eşref Ziya Terzi, söylediği ilahi ve ezgilerle dinleyenleri mest etti.

Milletvekili Tolga Ağar, Gençlerle İftarda Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birimi tarafından organize edilen "Lise Başkanları Buluşması" kapsamında gençlerle bir araya geldi.

Milli Atlet AYTAR Anıldı

Elazığ’ın yetiştirdiği Millî Atletimiz Merhum Ahmet Aytar, vefâtının 30. Yıldönümü’nde Asrî Mezarlık’ta kabri başında düzenlenen bir törenle anıldı.

Elazığ Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Bayram Denetimi

Elazığ Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak için bayrama sayılı günler kala gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

Başkan Arslan; ‘Maden İhale Sürecindeki Haklılığımız Tescil Edilmiştir’

Maden İhale Sürecindeki Haklılığımız Bir Kez Daha Mahkeme Kararı İle Tescil Edilmiştir…

Maden Sahası İhalesi İptal Edildi

21 Nisan tarihinde ihalesi yapılan Polimetal Sahası ihalesini 2 milyar 205 milyon TL ile Port Madencilik A.Ş. firması kazandı.

Elazığ Belediyesi Çölyak Hastalarını Bayramda da Unutmadı

Ramazan ayında sosyal yardım hizmetlerini devam ettiren Elazığ Belediyesi, Elazığ’daki çölyak hastası vatandaşlara glutensiz gıda kolisi oluşturarak evlerine gönderdi.

Belediye Otobüsleri Bayramda Ücretsiz Olacak

Elazığ Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir bayram geçirmelerini sağlamak amacıyla Elazığ Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçlarının bayram süresince ücretsiz ulaşım hizmeti vereceğini duyurdu.

İhracat Elçileri Sertifikalarını Aldı

Fırat Kalkınma Ajansı’nın desteklediği ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen “Elazığ Bölgesel Dış Ticaret Hızlandırma Merkezi (BDTHM)” Projesi kapsamında Fırat Üniversitesi ile yapılan protokol gereğince, Fırat Üniversitesi’nde eğitim gören uluslararası öğrencilerin katıldığı İhracat Elçileri İftar Programında başarılı olan öğrencilere sertifikaları verildi.

Harput İlahi Grubu Birbirinden Güzel İlahilerini Seslendirdi

Elazığ Belediyesi’nin Ramazan ayında her güne özel düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında, Harput İlahi Grubu birbirinden güzel ilahilerini Elazığlılar için seslendirdi.

Yeniden Refah Partisi Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Hakan Pamukçu parti vizyonu dahiinde yaptıkları ziyaretlerine dönük açıklamalarda bulundu.

Elazığ 65.Sırada

Online kitap satış platformu İdefix, geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin okuma haritasını çıkardı.

Elazığ Belediyesi Bayram Öncesi Şehir Genelinde Temizlik Çalışması Yaptı

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi şehrin dört bir yanında kapsamlı temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları’nın Destekleriyle Elazığ Belediyespor Bünyesinde E-Spor Takımı Kuruldu

Gençliğe, spora ve sporcuya destek olmaya devam eden Elazığ Belediyesi, sporu daha geniş kitlelere ulaştırmak adına yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

Toplam 2839 haber.