Elazığ

Elazığ Haberleri

İhracatta İstikrarlı Yükseliş Devam Ediyor…

2021 yılını cumhuriyet tarihimizin en yüksek ihracat rakamı olan 335 milyon 893 bin Dolar seviyesinde kapatan Elazığ, 2022 yılının ilk üç aylık döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 'artış başarısı gösterdi.

Hayri Günay; ‘Saygıdeğer Elazığ Kamuoyunun Dikkatine…’

Hayri Günay: Daha önce de belirttiğimiz üzere sahanın gerçek değerini bulabilmesi, hem ülkemize hem de şehrimize daha büyük faydalar sağlayabilmesi adına belirli taleplerimiz olmuştu.

Sivrice'de Anahtar Teslimleri Başladı

Elazığ'ın Sivrice İlçesi'nde 208 deprem konutunun anahtar teslimleri başladı.

Şartnamede İzabe Tesisi Şartı Yine Yok

Maden İlçesi’nde bulunan rezervlerin ihalesi 21 Nisan tarihinde yapılacağı açıklandı.

Elazığ'da Arıcıların Ucuz Şeker Sevinci

Çemişgezek’te arıcılara Tarım, Hayvancılık ve Arıcılık Dayanışma Federasyonu (TAHAP) tarafından 540 çuval ucuz şeker dağıtımı yapıldı.

Ülkü Ocakları, Merhum Türkeş’i Unutmadı

Ülkü ocakları elazığ il başkanlığı, milliyetçi hareket partisi kurucu genel başkanı merhum alparslan türkeş’in vefatının 25. Yıl dönümü nedeniyle, iftar programı düzenledi.

Elazığ'dan Türkiye Birincisi

Elazığlı Araştırmacı Gazeteci Yazar Mehtap Özer Seyran favori lezzetler ödül töreninde 300 bin oy alarak Türkiye birincisi oldu.

TKDK'dan Elazığ'a Dev Yatırım

TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü 11. Başvuru Çağrı Döneminde toplam yatırım 536 Milyon TL olan 179 adet proje başvurusu yapıldı.

Palu’da Anahtarlar Teslim Edildi

Palu’da 222 deprem konutunun anahtar teslimleri tamamlandı.

Elazığ Belediyesi’nden Duyuru

Belediye Otobüs Saatlerinde, Ramazan Ayı Düzenlemesi Yapıldı

İş Makinalarını Kim Yaktı?

Kimliği belirsiz kişiler, Seza İnşaata ait 2 iş makinesini yakarak kullanılamaz hale getirdi. Olayla ilgili bazı şüphelilerin jandarma ekipleri tarafından ifadelerinin alındığı ancak faillerin yakalanmadığı öğrenildi.

Elazığ Girişim Grubu Olarak Öncelikli Talebimiz Karşılanmıştır…

Elazığ Girişim Grubunun Süreç Yönetimi ve Elazığ Kamuoyunda Oluşan Yüksek Hassasiyet Neticesinde MAPEG Maden Sahasının İhalesini İleri Bir Tarihe Erteledi…

Başkan Şerifoğulları’ndan 3 Yıllık Hizmet Sürecine İlişkin Değerlendirme

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hizmet süresinin 3. yılına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Her geçen gün Elazığ’ımızı bir adım öteye taşıma, bu şehirde yaşayan her vatandaşımızın yaşam kalitesine değer katma yolunda çok kıymetli adımlar attık.

Girişimler sonuç verdi! Maden ihalesi ertelendi

Maden ilçesinde bulunan Maden Rezervlerinin işletilmesiyle ilgili 4 Nisan tarihinde yapılacak ihale Elazığ Girişim Gurubunun itirazları sonucunda ertelendi.

Av. İbrahim GÖK ‘Bakkal Kart’ Projesine Destek Oldu

Geçtiğimiz yıl hem vatandaşa hem de küçük esnafa destek amacıyla başlatılan bakkal kart projesi bu yıl da hayırseverlerin katkıları ile devam ediyor. Proje kapsamında bakkallar odası başkanı Cebrail Top, İş İnsanı Av. İbrahim Gök ile bir araya geldi.

Elazığ Kent Konseyi Kültür - Turizm ve Sanat Çalışma Grubu İkinci Toplantısı Gerçekleştirildi

Kısa bir süre önce çalışmalarına başlayan “Elazığ Kent Konseyi Kültür - Turizm ve Sanat Çalışma Grubu” ikinci toplantısını 25 Mart 2023 Cuma günü Kent Konseyi başkan yardımcısı Süleyman YAPICI başkanlığında gerçekleştirdi.

Başkan GÜRGÖZELER; ‘İhale Adil ve Şeffaf Yapılmalı’

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, ilimiz Maden ilçesinde zengin maden yataklarının işletilmesi ile ilgili 4 Nisan tarihinde yapılacak ihale öncesi, ‘Ekonomik Olduğu Gibi, Siyasi Sonuçları da Olur’ diyerek, yetkililere ve siyasilere bir kez daha çağrıda bulundu.

Öğrencilere Ücretsiz Kaynak Kitap Dağıtılacak

Elaziz Kültür Eğitim Ve Yarımlaşma Derneği, Öğrencilere 42 Bin Kitap Dağıtacak.

İpekböcekçiliği İçin Ücretsiz Dut Fidanı Dağıtımı Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı bünyesinde kurulan İpekböceği Yetiştiriciliği İcra Komitesi’nin çalışmaları kapsamında Elazığ Bölge Müdürlüğü işbirliğinde Orman Bölge Müdürlüğü Fidanlık alanında ipekböcekçiliği yapan veya yapmayı planlayan çiftçilere 6.500 adet ücretsiz dut fidanı dağıtımı gerçekleşti.

Toplam 2850 haber.