Elazığ

Elazığ Haberleri

Gözler 21 Nisan'da

Son ayların en tartışılan gündem konusu MTA tarafından Maden İlçesinde bulunan maden rezervlerinin ihalesiydi.

Vali Toraman Baskil'de İncelemelerde Bulundu

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Baskil’de don vuran kayısı bahçelerinde incelemelerde bulunarak, Kaymakam Sami Yılmaz’dan süreçle ilgili bilgi aldı.

İYİ Parti Kadın Politikaları Yönetim Kadrosuyla Buluştu

Elazığ İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Halide Ataş Tozlu kadın üyeleri ve yönetimiyle iftar sonrası çayında buluştu.

Tek Hedefimiz, Tüm Zenginliğimizi Kendi İnsanımızın İstifadesine Sunmaktır…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Maden ilçesindeki maden sahasının ihale süreciyle ilgili olarak şahsı ve Elazığ TSO hakkındaki ithamlara cevap verdi.

Müsiad'dan Yabancı Uyruklu Öğrencilere İftar Yemeği

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen iftar programında yurtdışından gelerek Elazığ'da eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerle, şehir protokolü ve iş insanları buluştu.

Vali Toraman Deprem Konutlarında İncelemelerde Bulundu

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Yemişlik, Aksaray, Bizmişsen ve Çatalçeşme’de bulunan TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu

Elazığ Kitap Müzayedesine Hazırlanıyor

Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, Elazığ İl Özel İdaresi, Fırat Üniversitesi, Elazığ Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Elazığ Ticaret Sanayi Odası, Elazığ Turizm Derneği, Telmih Dergisi ortaklığında Elazığ Tarihinde ilk defa bir kitap müzayedesi gerçekleştirilecek.

Elazığ Bölgesel Dış Ticaret Hızlandırma Merkezi Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen Bölgesel Dış Ticaret Hızlandırma Merkezi (BDTHM) Projesine ait çalışmalar devam ediyor.

İhracatta İstikrarlı Yükseliş Devam Ediyor…

2021 yılını cumhuriyet tarihimizin en yüksek ihracat rakamı olan 335 milyon 893 bin Dolar seviyesinde kapatan Elazığ, 2022 yılının ilk üç aylık döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 'artış başarısı gösterdi.

Hayri Günay; ‘Saygıdeğer Elazığ Kamuoyunun Dikkatine…’

Hayri Günay: Daha önce de belirttiğimiz üzere sahanın gerçek değerini bulabilmesi, hem ülkemize hem de şehrimize daha büyük faydalar sağlayabilmesi adına belirli taleplerimiz olmuştu.

Sivrice'de Anahtar Teslimleri Başladı

Elazığ'ın Sivrice İlçesi'nde 208 deprem konutunun anahtar teslimleri başladı.

Şartnamede İzabe Tesisi Şartı Yine Yok

Maden İlçesi’nde bulunan rezervlerin ihalesi 21 Nisan tarihinde yapılacağı açıklandı.

Elazığ'da Arıcıların Ucuz Şeker Sevinci

Çemişgezek’te arıcılara Tarım, Hayvancılık ve Arıcılık Dayanışma Federasyonu (TAHAP) tarafından 540 çuval ucuz şeker dağıtımı yapıldı.

Ülkü Ocakları, Merhum Türkeş’i Unutmadı

Ülkü ocakları elazığ il başkanlığı, milliyetçi hareket partisi kurucu genel başkanı merhum alparslan türkeş’in vefatının 25. Yıl dönümü nedeniyle, iftar programı düzenledi.

Elazığ'dan Türkiye Birincisi

Elazığlı Araştırmacı Gazeteci Yazar Mehtap Özer Seyran favori lezzetler ödül töreninde 300 bin oy alarak Türkiye birincisi oldu.

TKDK'dan Elazığ'a Dev Yatırım

TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü 11. Başvuru Çağrı Döneminde toplam yatırım 536 Milyon TL olan 179 adet proje başvurusu yapıldı.

Palu’da Anahtarlar Teslim Edildi

Palu’da 222 deprem konutunun anahtar teslimleri tamamlandı.

Elazığ Belediyesi’nden Duyuru

Belediye Otobüs Saatlerinde, Ramazan Ayı Düzenlemesi Yapıldı

İş Makinalarını Kim Yaktı?

Kimliği belirsiz kişiler, Seza İnşaata ait 2 iş makinesini yakarak kullanılamaz hale getirdi. Olayla ilgili bazı şüphelilerin jandarma ekipleri tarafından ifadelerinin alındığı ancak faillerin yakalanmadığı öğrenildi.

Toplam 2839 haber.