Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Şerifoğulları: ‘Şehrimiz Hızlı Bir Değişim-Dönüşümün İçerisinde’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, deprem sonrası TOKİ tarafından Abdullahpaşa ve Aksaray mahallelerinde yapımına başlanan ve anahtar teslimine hazır duruma getirilen konutlar ile Gümüşkavak Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Elazığ Belediyesi Ek Hizmet Binasında incelemelerde bulundu.

Elazığ Hızla Dönüşüyor

41 vatandaşın hayatını kaybettiği 6.8 büyüklüğündeki depremde büyük hasar gören Elazığ, merkezi hükümetin ve yerel yönetimlerin gayretli çalışmalarıyla yaralarını sararken, TOKİ'nin yaptığı yeni konutlarla kent hızlı bir dönüşüm yaşıyor.

Şehir Hastanesine İkinci PCR Cihazı Kuruldu

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde ikinci PCR Cihazı kuruldu.

Demokrasi Meydanı Düzenlenmesinde İnşaat Başladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın mega projeleri arasında yer alan ‘15 Temmuz Demokrasi Meydanı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi’ hayata geçiriliyor.

Temizlik Personeline Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Elazığ Belediyesi tarafından iş ve işçi güvenliğini sağlamak ve vatandaşlara daha sağlıklı hizmet vermek için 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline ‘Temel İş Sağlığı ve Güvenliği’ konulu eğitim semineri verildi.

Elazığ'da Art Arda 3 Deprem

Elazığ'da art arda yaşanan 3 deprem, tedirginlik yarattı.

TOKİ Elazığ'da Tanıtım Filmi Çekti

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde 1 milyon konuta ulaşmasını Elazığ’da tanıtım filmi çekerek duyurdu.

Meteorolojiden Kötü Haber!

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da kuraklık kendini gösteriyor.

Yeni Kömürhan Köprüsü Yarın Açılacak

Elazığ ve Malatya arasında bulunan Kömürhan köprüsünün yapımı tamamlandı. Yarın düzenlenecek tören ile açılışı yapılacak.

"O Atık" projesi Elazığ'da Tanıtıldı.

Elazığ'da bir okulda "Sıfır Atık" projesi kapsamında hazırlanan "O Atık" projesinin ilk adımı gerçekleştirildi.

Vali Yırık: 'Amacımız Elazığ’ı Yeniden İnşa Edebilmek’

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, "Hedefimize ulaşmak için inancımızı ve umudumuzu yitirmeden şevk, azim ve gayretle daha çok çalışmalı ve tüm engelleri hep birlikte aşarak güzel Elazığımızı gelecek kuşaklara daha yaşanabilir, daha nezih ve temiz bir halde bırakmalıyız." dedi.

Yapılandırma Süresi Uzatıldı

Elazığ Belediyesi, 7256 sayılı kanun kapsamında vergi borçlarının yapılandırma başvuru süresinin 31 Ocak 2021 tarihine kadar uzatıldığını ve yapılandırma sonrası Ocak ayında gerçekleştirilecek ilk taksit ödemelerinin ise Şubat ayına ertelendiğini açıkladı.

İlim Yayma Cemiyetinden 500 Aileye Gıda Yardımı

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi Yetim Komisyonu kış yardımları kapsamında yetim ve muhtaç durumda olan 500 aileye gıda kolisi dağıttı.

Whatsapp Temizlik Hattı Kuruldu

Elazığ Belediyesi tarafından çevre sorunlarının hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla ‘Whatsapp Temizlik Hattı’ kuruldu.

Vali Yırık Yaralıları Ziyaret Etti

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 5.3 büyüklüğündeki deprem nedeniyle yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.

Yaban Hayvanları İçin Sondaj Kuyusu Açıldı

Elazığ'da yaban hayvanlarının su ihtiyacının karşılanması için sondaj kuyusu açıldı.

Jandarma Seferber Oldu

Elazığ Sivrice ilçesinde 27 Aralık 2020 günü meydana gelen 5.3 şiddetindeki deprem sonrası Elazığ Valisi Erkaya YIRIK’ın talimatları doğrultusunda il Jandarma Komutanlığı seferber oldu.

Deprem sonrası sokağa çıkma kısıtlaması esnetilebilir

Elazığ'ın Merkez’de sabah saatlerinde meydana gelen depremin ardından Elazığ Valisi Erkaya Yırık, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının esnetilebileceğini açıkladı.

Bingöl: "Korkmaya Gerek Yok"

Elazığ'da meydana gelen 5.3 büyüklüğünde depremin ardından, Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, 'Bundan sonra bu bölgede buna bağlı olarak 5’in altında küçük depremler meydana gelebilir. Vatandaşlarımızın korkmasına gerek yok' dedi.

Toplam 2839 haber.