Elazığ

Elazığ Haberleri

SGK Müdürü Hayatını Kaybetti

Koronavirüs tedavisine evde devam edilirken, durumunun kötüleşmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ayhan Tuncer, hayatını kaybetti. Merhum Ayhan Tuncer, Elazığ kamuoyu tarafından sevilen bir isimdi.

Başkan Şerifoğulları, Mustafapaşa Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depremde yıkımın yaşandığı Mustafapaşa Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak, yeni konutların inşa çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

Pazarcı Esnafı ve Vatandaşlara HES Kodu Denetimi

Elazığ Belediyesi, vatandaşları koronavirüse karşı korumak, maske ve sosyal mesafe gibi tedbirlerin uygulanmasını sağlamak adına denetimlerini sürdürüyor.

iyilik Kanımızda Var

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, "İyilik Kanımızda Var" sloganıyla Türk Kızılay’ına kan bağışında bulundu.

Müdür Yardımcısına 900 TL Maske Cezası!

Elazığ Tarım ve Orman İl Müdürü Vedat Ergün'e sosyal medya sayfasında maskesiz görüntü paylaştığı için 900 TL idare ceza parası uygulandı.

Cumartesi Pazarı, Perşembe Günleri Kurulacak

Akpınar Mahallesi Muhtarı Raif Acar, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle mahalle sakinlerinin semt pazarlarından yararlanamadığı için, belediye başkanı ile yaptığı görüşme sonrasında Akpınar Mahallesi’nde artık perşembe günleri pazar kurulacağını duyurdu.

Elazığ Şoför Esnafına Ucuz Akaryakıt Müjdesi

Karayolları Trafik Güvenliği Derneği, Elazığ şoför esnafının ucuz akaryakıt alabilmesi için ulusal bir akaryakıt firmasıyla protokol imzaladı.

Eğitim Kurumundan Eğitime Engel

Elazığ Ortaokulu ve Elazığ Atatürk Lisesi arazilerinin Fırat Üniversitesine devredilmesine tepki gösteren Okul Aile Birliği Başkanları, karara tepki gösterdi.

Elazığ Belediyesi’nden Temizlik Seferberliği

Hafta sonu uygulanan dışarı çıkma yasağını fırsata çeviren Elazığ Belediyesi, şehrin işlek cadde ve sokaklarında temizlik çalışmaları yaptı.

Elazığ İHH Yardımlarla Yüreklere Dokunuyor

İHH Temsilcisi Kılıç: Gelen Yardımlar Öncelikle Elazığ’da Dağıtılmaktadır

Elazığ Belediyesi’nden Evleri Yanan Yaşlı Çifte Yardım

Elazığ Belediyesi, yangında evleri kullanılamaz duruma gelen yaşlı çifte yardım elini uzattı.

Deva Partisi İl Başkanlığı Kan Bağışında Bulundu

Koronavirüs salgını nedeniyle kan stoklarının azalmasının ardından Kızılay’ın yaptığı çağrıya Deva Partisi Elazığ İl Başkanlığı kan ve plazma bağışı yaparak katkı sundu.

Elazığ Belediyesi, Lale Soğanı Dikimine Başladı

Elazığ Belediyesi bahar aylarında şehrin çehresini değiştirecek, park, bahçe ve caddeleri renklendirecek lale, sümbül ve nergis soğanlarının dikimine başladı.

Kültür-Sanat Etkinlikleri Online Sanatseverlerle Buluşacak

Elazığ Belediyesi pandemi sürecinde olduğumuz şu günlerde kültürel etkinlikleri online olarak sanatseverlerle buluşturacak.

Başkan Şerifoğulları, Esnaf Destek Paketini Açıkladı

Elazığ Belediyesi yaşanan ikinci pandemi dalgası çerçevesinde esnaflara destek sağlamak amacıyla kapsamlı bir sosyal destek programını hayata geçiriyor.

Abdullahpaşa Semt Pazarı Artık Cuma Günleri Kurulacak

Pandemi sürecinden dolayı hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için Abdullahpaşa Mahallesinde Pazar günü kurulan semt pazarı artık Cuma günleri kurulacak. Semt pazarı artık Elazığlı vatandaşlara Cuma günü hizmet verecek.

Yeni Muhtarlık Ofisi Ve Taziye Evi İnşaatı Hızla İlerliyor

Elazığ Belediyesi, vatandaşlara daha etkin bir hizmet vermek amacıyla Akpınar Mahallesi eski muhtarlık ofisinin bulunduğu arazi üzerinde projelendirdiği yeni Muhtarlık Ofisi ve Taziye Evi’nin inşa çalışmalarını sürdürüyor.

'Doğa Kaşifi' Projesi Tüm Hızlıyla Devam Ediyor

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde e-Twinning kapsamında başlatılan "Doğa Kaşifi" projesi tüm hızlıyla devam ediyor.

Harput'a Mevsimin İlk Karı Yağdı

Türkiye'nin bazı bölgelerinde olduğu gibi Elazığ'da da kış mevsimi etkisini göstermeye başladı.

Toplam 2839 haber.