Elazığ

Elazığ Haberleri

Kış Şartları İçin Hazırlıklar Tamam

Elazığ Belediyesi, kış mevsiminin kendini hissettirmesiyle birlikte olası mevsimsel sorunlara karşı gerekli hazırlıkları tamamladı.

Doğukent ve Sürsürü Mahallelerinde Kapsamlı Temizlik

Elazığ Belediyesi, temizlik kampanyası kapsamında her hafta iki mahallede yürüttüğü temizlik çalışmalarına devam ediyor.

İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Tedbir Kararları

Elazığ İl Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Erkaya Yırık başkanlığında toplandı.

Elazığ’ın Tarımı Masaya Yatırıldı

Elazığ’da yürütülen projelerle yakından ilgilenen hemşerimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç başkanlığında düzenlenen toplantıda ilimizde devam eden yatırımlar ve yeni projeler masaya yatırıldı.

Elazığ Belediyesi Sokak Kısıtlamasını Fırsata Çevirdi Asfalt Çalışmalarını Hızlandırdı

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta sonu uygulanan iki günlük sokak kısıtlamasını fırsata çevirerek asfalt serim ve yol bakım-onarımı çalışmaları yaptı. Araç ve yaya trafiğinin oluşmamasını değerlendiren ekipler, Hicret Mahallesi’nde sıfır asfalt serimi, Sanayi Mahallesi ve şehir merkezinde ise yol yenileme çalışmaları gerçekleştirdi.

Mahkemede Hesaplaşacağız

Son günlerde bazı yaygın medya gruplarının hedefinde olan Elazığlı iş insanı Prof. Dr. Yasemin Açık kendisi ve hissedarı olduğu aile şirketleri ile ilgili çıkan haberlere tepki göstererek haklarında çıkan haberlerin gerçekleri yansıtmadığı gibi bir kurgu dahilinde kendisiyle birlikte aile şirketlerini karalamaya yönelik olduğunu söyledi.

Elazığ İçin Olağanüstü Kuraklık Tehlikesi

Daha önceden deprem ardından koronavirüs süreciyle mücadele etmeye çalışan Elazığ için bu kez farklı bir tehlike çanı çalmaya başladı.

Elazığ Belediyesinden, Kesintisiz Hizmet

Elazığ Belediyesi, vatandaşlara kesintisiz hizmet sunulması amacıyla pandemiyle mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan yeni mesai düzenlemesi dışında tutularak, 08.00-17.00 saatleri arasında hizmet sunmaya devam ediyor.

Fırat Üniversitesi Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Stanford Üniversitesi’nden John IOANNİDİS ve arkadaşları tarafından “Plos Biology” dergisinden yayımlanan dünyanın en etkili bilim insanları listesinde, Fırat Üniversitesi’nden 30 öğretim üyesi, dünyadaki en başarılı bilim insanları listesinde yer aldı.

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu’ndan Anlamlı Ziyaretler

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, Elazığ Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği ile Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi’ni ziyaret etti.

Başkan Dumandağ Trafik Kazası Geçirdi

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, trafik kazası geçirdi.

Oğuzhan Demir, Acı Haberleri Peş Peşe Aldı

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ eski İl Başkanı Oğuzhan Demir, 3 gün içerisinde iki kuzeni ve dayısını kaybetti.

Elazığ Belediyesi'nden Borçların Yapılandırılmasına İlişkin Açıklama

Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşların su, kira, emlak ve vergi borçlarının 7256 sayılı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun kapsamında yeniden yapılandırılmasına başlandı.

SGK Borçlarında Yapılandırma Fırsatı

Elazığ Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ayhan Tuncer, SGK’ya olan borçların yapılandırma fırsat ve avantajının 17 Kasım 2020 tarihi itibarıyla başladığını, yapılandırma için son başvuru tarihinin 31 Aralık 2020 olduğunu belirterek, SGK’ya yapılandırma kapsamında borcu olanları geç kalmamaları konusunda uyardı.

Yol Üstü Çeşmesi Hizmete Sunuldu

Nasranlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde, Elazığ il Özel İdaresi, Elazığ Belediyesi, Palu Kaymakamlığı, Kovancılar Kaymakamlığı , Kovancılar Belediyesi ve Hayırseverlerin desteği ile Aşağı Kanatlı Köyü yol üstü Çeşmesi hizmete sunuldu.

Vali Yırık, Yaralı Askerleri Ziyaret Etti

Yıldırım-4 Munzur Kutu Operasyonu kapsamında, Tunceli-Ovacık kırsalında gerçekleştirilen operasyonda ele geçirilen malzemelerin imha edilmesi esnasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi neticesinde yaralanarak Elazığ’da tedavi altına alınan 4 kahraman askerimizi Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan ile birlikte ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları, Yeni Yol Çalışmalarını İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hafta sonu mesaisi kapsamında Ataşehir-Hicret Mahallerini Güney Çevre Yolu'na bağlayan yeni bulvar çalışması ile Kanal Boyu Projesinin 3. etabı olarak devam eden yeni imar yolu çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Eğitim Camiasından Başkan Şerifoğulları’na Teşekkür Ziyareti

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ve Memur-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, Elazığ Belediyesi tarafından başlatılan “Gönülden Eğitime Değer Verin, Bir Gönüle de Siz Girin” kampanyası dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret ederek kampanyaya destek oldular.

Elazığ Belediyesi'nden Yoğun Mesai

Elazığ Belediyesi daha yaşanabilir bir Elazığ hedefi doğrultusunda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Toplam 2839 haber.