Elazığ

Elazığ Haberleri

Elazığ'da Korkutan Deprem

Merkez üssü Sivrice ilçesi Kavaktepe köyü olan ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Verilerine Göre; 1,5 KM derinliğinde 5,6, AFAD verilerine görev 5,3 şiddetinde deprem meydana geldi .

Şahinkaya Köyü Mahalle Oldu

Elazığ’a bağlı Şahinkaya Köyü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vermesinin ardından Elazığ’ın resmen 39. Mahallesi statüsüne alındı.

Elazığ’da Deprem

Merkez üssü Sivrice ilçesi Kavaktepe köyü olan ve 5 KM derinliğinde 4,1 şiddetinde deprem meydana geldi .

Başkan Şerifoğulları, Sağir Müftü Konağı'nda İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Basın Müzesi ve Basın Evi olarak düzenlenecek Sağir Müftü Konağı'nda incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları: ‘Ulukent Mahallemize Hayırlı Olsun’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri ve seçim vaatleri arasında yer alan ‘Ulukent Mahallesi Kanal Yanı Çevre Düzenlemesi ve Park Yapım Projesi’ tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Arslan: 'İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı ekonomide yeni dönem kapsamında üretim, istihdam ve ihracatımız için alınan bir dizi tedbirlerinin, özel sektörümüzün dayanıklılığını artıracağını yeni yıla dirayetli bir başlangıç yapması için çok kıymetli olacağına inandığını söyledi.

Minik Kemal'den Sağlık Müdürlüğü'ne Ziyaret

Beyin tümörü nedeniyle görme yetisini kaybeden ve tedavisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından üstlenilen Taha Kemal Sis, annesi Azine Sis ile birlikte İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit Polat’ı makamında ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi İle THY Arasında ‘Cenaze Nakil’ Protokolü İmzalandı

Vatandaş odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, cenaze nakilleri için Türk Hava Yolları ile karşılıklı protokol imzaladı.

Fethi Sekin Şehir Hastanesine Nihayet Başhekim Atandı

Prof. Dr. Erol Keleş, Başhekimlik Görevine Atandı Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimliği görevine Prof. Dr. Erol Keleş atandı.

Şorşor Deresi İhalesi 20 Ocak’ta

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın yoğun çalışmaları sonucu Elazığ Belediyesi ve Devlet Su İşleri tarafından hayata geçirilecek Şorşor Deresi Islah Projesi 2. Etabı Açık Kanal Yapım İhalesinde sonuca ulaşıldı.

Elazığ’a Mevsimin İlk Karı Yağdı

Elazığ mevsimin ilk karıyla buluştu. Gece saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı özellikle şehrin yüksek kesimlerinde etkili oldu. Beklenen kar yağışına karşı tüm önlemlerini alan Elazığ Belediyesi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve trafik akışının aksamaması için şehir genelinde bir dizi çalışma yürüttü.

Başkan Şerifoğulları Konteyner Kent’te Vatandaşlarla Biraraya Geldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AFAD Elazığ Müdürü Osman Pıhtılı ve AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, Kırklar ve Doğukent mahallelerinde bulunan konteyner kentteki vatandaşlarımızı ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinlediler.

Başkan Şerifoğulları Vizyon Projelerini Yerinde İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yapımı devam eden şehirlerarası otobüs terminali, mini terminal, fuar ve kongre merkezi ile engelsiz yaşam merkezi şantiye alanlarında incelemelerde bulunarak gelinen aşamaya ilişkin bilgi aldı.

Kuraklık Kapıda

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da kuraklık tehlikesi baş gösteriyor. Yetersiz yağış nedeniyle Keban baraj gölünü besleyen Murat Nehri çekildi. Deprem ve pandemi nedeniyle sıkıntılı bir yıl geçiren Elazığ, bu kez kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

Elazığ Belediyesi: Ekip Ve Ekipmanlarımızla Kış Şartları İçin Hazırız

Elazığ Belediyesi, kış şartları ile mücadele kapsamında hazırlıklarını tamamladı. Elazığlıların rahat bir kış geçirmeleri için 275 personel, 58 adet iş makinesi ve tuzlama aracı ile kış şartları için göreve hazır hale getirildi.

Elazığ Belediyesi’nden Dolandırıcılara Karşı Uyarı

Elazığ Belediyesi, Başkan Şahin Şerifoğulları, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediyede farklı görevlerde bulunan kişilerin adını kullanarak yardım talebinde bulunan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Mehmet Yiğit’in Acı Günü

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un Eski Kaptanları’ndan Mehmet Yiğit’in kardeşi İbrahim Yiğit trafik kazasında hayatını kaybetti…

Belediyeden Hafta Sonu Mesaisi

Covid-19 nedeniyle ülke genelinde uygulanan 56 saatlik sokak kısıtlamasını fırsata çeviren Elazığ Belediyesi, mesai saatlerinin yanı sıra hafta sonları da hizmet etmeyi sürdürüyor. Denetimden ilaçlama çalışmalarına, temizlikten ağaç ve bitki dikimine her alanda faaliyet yürüten ekipler, daha yaşanılabilir bir Elazığ için şehrin farklı noktalarında çalışmalarını sürdürüyor.

Zehirli Su Dereye Boşaltılıyor!

Heyelan riski nedeniyle gündemden düşmeyen Maden ilçesinde gündem yaratacak yeni bir iddia ortaya atıldı.

Toplam 2839 haber.