Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Tomaç Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Geçtiğimz ay 15 Temmuz milli irade ocakları Elazığ il başkanlığında yapılan Bayrak değişimi sonucunda Elazığ il başkanına atanan Tekin TOMAÇ çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Prof. Dr. Yasemin Açık’a Anadolu’dan Yükselen Kadın Ödülü

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, “Anadolu’dan Yükselen Kadın Ödülü”ne layık görüldü.

Elazığ çift haneleri görecek

Soğuk bir kış geçiren Elazığ’da bahar mevsiminin başlamasıyla birlikte hava sıcaklıklarında his edilir derecede artışlar yaşanma başlıyor.

Özeren son yolculuğuna uğurlandı

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Mehmet Özeren’in babası Hasan Özeren toprağa verildi

Sınavına Girecek Adaylara Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

Elazığ Belediyesi 28 Şubat Pazar günü düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı(YÖKDİL)’na girecek adaylar için otobüs seferleri düzenleyecek.

Akıncılar 28 Şubat’ı ve Erbakan’ı unutmadı

Akıncılar Derneği Elazığ Şubesi 2. Başkanı Mehmet Ertuğrul, 28 Şubat postmodern darbe girişiminin ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefat yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

Elazığ Kadın Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi, ilk Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen toplantıya, Kadın Meclisi Başkanı Tuba Demirkıran ve meclis üyeleri katıldı.

Sanki virüs yok gibi

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan Enfeksiyon Riski Haritası’nda orta yüksek risk grubunda yer alan Elazığ’da vatandaşların Belediye Çarşısı’nın meydanında ve çarşıya çıkan ara sokakta sergilediği tavırlar bu tablonun daha da ağırlaşmasına ortam hazırlıyor

Mollakendi Beldesinde Bir Mahalle Karantinada

Elazığ’ın merkeze bağlı Mollakendi beldesi Güntaşı Mahallesi (Kövenk) te çocuklarda görülen Koronavirüs nedeniyle mahalle giriş çıkışlara kapatılarak karantina altına alındı.

İlk Taksit Ödeme Süresi 1 Mart’ta Doluyor

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 7256 Sayılı Kanun’ kapsamında vergi borcu yapılandırılmasından yararlanan vatandaşların ilk taksit ödeme süresinin 1 Mart 2021 Pazartesi günü sona ereceği duyuruldu.

Bu Vaka Sayısıyla Çok Zor

Elazığ 100 binde 44,22 ile yüksek riskli iller gurubunda yer aldığı için normalleşmeden yararlanmayacak.

Elazığ Belediyesi'nden TEKNOFEST'e Katılacak Gençlere Destek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2021’e Elazığ’dan katılacak gençlere başarı temennisinde bulunarak, “Elazığ Belediyesi olarak yarınların teknolojisini tasarlayacak, üretecek ve yönetecek olan gençlerimizin, çocuklarımızın yanındayız. Elazığ Belediyesi olarak her türlü desteği sağlamaya hazırız.” dedi.

Başkan Zorluoğlu Elazığ'ı Unutmadı

İlimizde Valilik yaptığı dönemde halkın büyük teveccühünü kazanan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Mollakendi Belediyesi’ne Vidanjör hibe etti.

Başkan Şerifoğulları: 'Elazığ'ın İlk Dijital Kütüphanesini Kuruyoruz'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın eğitim vaatleri arasında yer alan “Her Mahalleye Semt Kütüphanesi” projesi kapsamında, kentin ilk dijital kütüphanesi hayata geçiriliyor.

Elazığ Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Protokol

Elazığ Belediyesi Kent Meydanı Projesi kapsamında Elazığ Belediyesi’ne devredilen Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nin arsasına karşılık Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilecek 16 derslikli okul inşasına yönelik protokol, Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk tarafından imzalandı.

Fay Hattı Aktif

Elazığ’ın Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aksoy, Doğu Anadolu Fay hattının pasif durumdan aktif duruma geçtiğini söyledi.

Elazığ’a İkinci Kent Meydanı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim öncesi vaatlerinden biri daha hayata geçiyor. Şehre yepyeni bir vizyon kazandıracak Kent Meydanı Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi Yapım İhalesi gerçekleştirildi.

Abdullahpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi İhaleye Çıkıyor

Elazığ Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Abdullahpaşa Mahallesi'nde yaptırılacak konut ve iş yerleri için ihaleye çıkılacağını duyurdu.

Ziyaret Emekli Öğretmenleri Mutlu Etti

Arıcak Kaymakamı Muhammet Sarıdoğan Arıcak’ta 36 yıl boyunca öğretmenlik ve yöneticilik yapan emekli öğretmenler Ali ve Habibe Dilmen çiftini ziyaret etti

Toplam 2859 haber.