Elazığ

Elazığ Haberleri

Vali Yırık Dereceyle Dönen Sporcuları Ağırladı

Vali Yırık Dereceyle Dönen Sporcuları Ağırladı

Otobüs Güzergâhları Yeniden Düzenlendi

Elazığ Belediyesi tarafından İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nce Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Gazi, Vali Fahri Bey ve Hürriyet Caddesi’nin araç trafiğine kapatılması nedeniyle toplu ulaşım araçları güzergâhında değişikliğe gidildi.

MÜSİAD ‘Zimem Defteri’ Geleneğini Devam Ettiriyor.

MÜSİAD Elazığ Osmanlı Mirası Olan Zimem Defteri Geleneğini Devam Ettiriyor.

Elazığ Yine Sallandı

Merkez üssü Sivrice ilçesi Gözebaşı köyü olan ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Verilerine Göre; 5.0 KM derinliğinde 3,6 şiddetinde deprem meydana geldi .

Başkan Şerifoğulları: ‘Çocuklarımıza Doğal Yaşam ve Köy Hayatının Güzelliklerini Sunacağız’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yapımı büyük oranda tamamlanan ve çocukların doğal yaşamı tanıyacağı Kent-Köy Projesi’nin son aşamasını görmek için alanda incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi'nden Hafta Sonu Mesaisi

Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağını fırsata çeviren Elazığ Belediyesi, hafta sonu şehrin dört bir yanında hizmetlerini aralıksız olarak sürdürdü.

İHH’dan İftar Sofralarına Sıcak Yemek

Mübarek Ramazan ayına çok önemli hizmetler ve yardım faaliyetleri ile giren İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği yüzlerce aileye ayni ve nakdi yardımları ulaştırmanın yanında iki yıldır devam ettirdiği iftar sofralarını sıcak yemekle buluşturma faaliyetini bu yıl da devam ettiriyor.

Vali Yırık Korkutan Rakamı Açıkladı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık,yoğun dinamik denetim kapsamında Hazardağlı Kavşağı’nda denetimlerde bulundu.

Keban’ın 2050 Yılına Kadar Su İhtiyacını Karşılayacak Proje

DSİ 9.bölge müdürlüğü tarafından Keban deresi üzerinde yapılacak olan göletin tamamlanması ile ilçenin 2050 yılına kadar su ihtiyacının karşılanacağı belirtildi.

En Düşük Sıcaklıklar Çift Haneye Ulaşacak

Havaların ısınmaya başladığı Elazığ’da en düşük sıcaklıklar dahi çift haneleri görecek

Başkan Şerifoğulları, Sahada İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Hicret, Aksaray ve Ulukent mahallelerini ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, ziyaretlerinde mahalle muhtarlarıyla birlikte sahada yürütülen çalışmalara ilişkin incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti.

HH Palu Şubesi Hizmete Başladı

İHH İnsani Yardım Derneği teşkilatlanma çalışmalarını devam ettiriyor. Bu kapsamda İHH Palu Şubesinin hizmet binası düzenlenen törenle hizmete başladı.

Ramazan Ayı Tarihi Çarşıları Hareketlendirdi

Ramazan Ayı hazırlıklarını yapan vatandaşlar Elazığ’ın tarihi Kapalı ve Buğday Çarşılarında hareketlilik getirdi

Elazığ Belediyesi’nden Beton Mikserlerine Denetim

Elazığ Belediyesi, çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarını şehrin dört bir yanında artırarak sürdürüyor.

‘Her Şey Gençler İçin’

Hedeflerinin gençlerin ihtiyacını gidermek olduğunu aktaran Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Kısa sürede çok önemli yatırımları tamamladıklarını, önümüzdeki süreç içinde de yeni yatırımları hayata geçireceklerini belirtti...

Başkan Şerifoğulları’ndan Görev Başındaki Polislere Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla polis noktalarını ziyaret ederek görev başındaki polis memurlarının Polis Haftasını kutladı.

Prof. Dr. Yasemin Açıkbir Kez Daha 100 Kadın Patron Arasında

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fast Company Türkiye Dergisi tarafından bu yıl ikincisi açıklanan “100 Kadın Patron” listesinde yer aldı.

İkinci El Alım Satımlarına Düzenleme Geldi.

Yaşanan hırsızlık olaylarının önlemesi amacıyla Elazığ Vasili Erkaya Yırık, yayımladığı bir genelge ile ikinci el alım satımlarının kayıt altına alınacağını açıkladı.

Septioğlu Elazığ Kent Konseyi’nin Yeni Başkanı Oldu

Elazığ’da çalışmalarını sürdüren Elazığ Kent Konseyi’nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda konseyin yeni başkanı belli oldu.

Toplam 2865 haber.