Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Şerifoğulları Olgunlar Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemek ve yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere Olgunlar Mahallesi’ni ziyaret etti.

Elazığ, Yeni Nesil Dijital Kütüphanesine Kavuşuyor

Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilen ve Elazığlıların binlerce kitaba bir tıkla ulaşabileceği dijital kütüphane inşa çalışmalarında sona gelindi.

Elazığ Belediyesi Bünyesindeki Sporculardan “19 Mayıs” Etkinliği

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki lisanslı sporcular, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Elazığ Belediyesi Kent Köy Parkı’nda yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi.

Başkan Şerifoğulları’ndan 19 Mayıs Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıl dönümünde yayımladığı kutlama mesajında, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor,

Başkan Şerifoğulları: ‘Belediye Ailesi Olarak Elazığlılara Hizmet Etmekten Onur Duyuyoruz’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye birimlerini gezerek personelle bayramlaştı.

Elazığ Belediyesi Bayramda Çocukları Unutmadı

Elazığ Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanmadan dolayı bayram sevincini evlerinde yaşamak zorunda kalan çocuklara sürpriz yaptı.

Başkan Uslu Sahte Leblebiye Karşı Uyardı

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu , piyasada Ağın Leblebisi adıyla satılan ürünlerin birçoğunun sahte olduğunu vurgulayarak , vatandaşlara gerçek Ağın Leblebisi ile ilgili bilgi verdi.

Başkan Şerifoğulları’ndan Görev Başındaki Personele Bayram Ziyareti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi ve hizmetlerin aksamaması için çalışan belediye personelleri ile uygulama noktalarında görev yapan Polis ekiplerini ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi’nden İhtiyaç Sahibi Aileler ve Engelli Vatandaşlara Bayram Hediyesi

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda ihtiyaç sahibi aileleri ve engelli vatandaşları unutmadı.

Elazığ Belediyesi’nden Kabristanlarda Kur’an-ı Kerim Ziyafeti

Elazığ Belediyesi tarafından, uygulanan kısıtlama tedbirleri nedeniyle kabir ziyaretlerinin yasak olmasından dolayı mezarlıklarda Kur-an-ı Kerim ziyafeti sunuldu.

Başkan Şerifoğulları: ‘Vatandaşlarımızın Huzurlu Bir Bayram Geçirmesi İçin 7/24 Görevimizin Başında Olacağız’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte şehir genelinde devam eden belediye çalışmalarına ilişkin incelemelerini sürdürüyor.

Bayram Sıcak Geçecek

Bu yıl alınan pandemi önlemleri nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de bayramı evlerinde geçirecek olan vatandaşlar sıcak bir bayram geçirecekler.

Toplu Taşıma Seferlerinde Ramazan Bayramı Düzenlemesi

Elazığ Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm ülkede uygulanan tam kapanma dönemi dolayısıyla Ramazan Bayramı'nda toplu ulaşım sefer saatlerinde düzenlemeye gitti.

Başkan Şerifoğulları, ‘Elazığımız İçin Tüm Ekiplerimizle Sahadayız’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte şehir genelinde devam eden ulaşım, altyapı, çevre ve temizlik çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

TÜİK: İşsizlik oranı azaldı

Türkiye genelinde işsiz sayısı 2021 yılı Mart ayında bir önceki aya göre 59 bin kişi artarak 4 milyon 236 bin kişi oldu.

Depremin Yıkamadığı Binayı Rüzgar Döküyor

Elazığ’ın en yüksek binası olan ve Elazığlılar tarafından ikiz kuleler olarak isimlendiren Cumhuriyet Mahallesi’ndeki binalar kaderine terk edilmiş durumda…

Şehit Anneleri ve Eşleri Anneler Gününde Unutulmadı

Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi, Anneler gününde şehit ailelerini unutmadı.

İHH Palu ve Kovancılar’da Yardımlarını Sürdürüyor

İHH İnsani Yardım Derneği Ramazan ayı münasebetiyle il merkezinde olduğu kadar ilçelerde de yardım faaliyetlerini sürdürerek yetim ve muhtaç ailelerin Ramazan mutluluklarına, iftar sevinçlerine ortak oluyor.

Beş Noktada Pazar Kurulacak

Pazarcılar Dernek Başkanı İlhan Karakaş, Cumartesi günü beş noktada pazar yeri kuracaklarını belirterek, vatandaşları ve esnafları pandemi kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Toplam 2865 haber.