Elazığ

Elazığ Haberleri

Deprem Raporu Vali Yırık’a Teslim Edildi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Yapısal Hasarları Araştırma Grubu ile birlikte Elazığ Valisi Erkaya Yırık’ı ziyaret ederek, Sivrice Depremi Elazığ Bölgesi Yapısal Hasarlar İnceleme ve Değerlendirme Raporu’nu takdim etti.

Zabıta Kaçak Büfeye Göz Yummadı

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Doğukent Mahallesi 99. Sokak'ta izinsiz kurulan büfeyi olduğu yerden kaldırdı.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ'da Resmen Görevde

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilcisi, haftalık yayın yapan Elazığ'da Güçlü Haber gazetesinin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Recai Güçlü oldu. Recai Güçlü, cemiyetin Elazığ'da yapacağı faaliyetler ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Elazığ Belediyesi Yaz Etkinliklerine Başladı

Elazığ Belediyesi, Elazığ kültürünü ve Harput musikisini gelecek nesillere aktarmak ve kültürel mirasımız olan Kürsübaşı’nı yaşatmak için cumartesi günleri Harput Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası’nda, musiki etkinliği gerçekleştirecek.

İHH’dan Elazığ’a Lojistik Merkezi ve Afet Eğitimi

İHH bölgede gerçekleşecek afet ve depremlere müdahale etmek amacıyla Elazığ’da bir lojistik merkezi kurmaya hazırlanıyor.

Jandarma, Yine Depremzedenin Yanında

Depremin Ardından Jandarma Evi hasar gören Depremzedeler için çadırlar kurmaya başladı.

Akbaba '3 Ev Yıkıldı'

Meydana gelen depremle ilgili konuşan Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, son durumla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

5.3 Şiddetindeki Deprem Tedirgin Etti

Merkez üssü KUSBAYIRI-KARAKOÇAN (ELAZIG) olan ve Kandilli Rasathanesi Verilerine Göre; 4,6 KM derinliğinde 5.3 şiddetinde deprem meydana geldi .

Başkan Şerifoğulları’ndan YKS’ye Girecek Öğrencilere Başarı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 26-27 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılacak adaylara başarı temennisinde bulunarak, şunları kaydetti:

Genç İHH’dan Doğu Türkistan ve Filistin Programı

Genç İHH tarafından düzenlenen bir etkinlikle gençlere Doğu Türkistan ve Filistin’de baskı altındaki çocukların durumları anlatıldı,

Elazığ Belediyesi’nden Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

Elazığ Belediyesi, 26-27 Haziran’da gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler, velileri ve sınav görevlileri için ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak.

Gözler İlin Yöneticilerinde

Başkan Öztürk yeni bir yönetimin oluşmasına destek olacağını açıkladı...

Elazığ Belediyesi’nden YKS Önlemleri

Elazığ Belediyesi, hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile ilgili bir dizi önlem aldı.

Elazığ Belediyesi’nden Borç Yapılandırmasına İlişkin Duyuru

SON GÜN 31 AĞUSTOS Elazığ Belediyesi, “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun" kapsamında borçların yeniden yapılandırılması için son başvuru tarihinin 31 Ağustos 2021’de sona ereceğini duyurdu.

MÜSİAD Dost Meclisi Konuğu Turan Karahan

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Elazığ’ın Geleneksel olarak düzenlenen Dost Meclisi Toplantısının bu haftaki konuğu Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Turan KARAHAN bey oldu. Toplantı Genç MÜSİAD Başkanı Furkan GÖÇER’in Ev sahipliğinde gerçekleşti.

Başkan Şerifoğulları, Belediye Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Belediye tarafından yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Şehrin Bir Bölümünde Elektrik Arızası Kaynaklı Su Kesintisi Yaşanacak

Elazığ Belediyesi, şehir merkezinde yaşanan elektrik arızasından kaynaklı olarak şehrin bir bölümüne su verilemeyeceği duyurusunda bulundu.

Elazığ Fuar ve Kongre Merkezi İnşası Yüzde 70 Seviyesine Ulaştı

Şehrin gelecek vizyonuna değer kazandıracak Elazığ Fuar ve Kongre Merkezi inşa çalışmaları yüzde 70 oranında tamamlandı.

Eser Ağcabay'dan bekârlığa çalım!

Elazığspor Kulüp Müdürü Eser Ağcabay, düzenlenen törenle hayatını Deniz Dolgun ile birleştirdi...

Toplam 2865 haber.