Elazığ

Elazığ Haberleri

Fırat Üniversitesi ve KOSGEB’ten Dış Ticaret Ortaklığı

Fırat Üniversitesi ile KOSGEB Elazığ Müdürlüğü arasında, Dış Ticareti Geliştirme Projesi başlatıldı.

Fırat üniversitesi 69. Oldu

Fırat Üniversitesi , Türkiye Üniversite Araştırmaları (TÜMA) tarafından yapılan, memnuniyet araştırması sonuçlarına göre 69. oldu

Kent-Köy’e Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan ve Çaydaçıra Mahallesi’ne önemli bir prestij kazandıran projesi daha hayata geçti.

Düğünde Milletvekili Adayımız Anonsu Heyecan Yarattı

CHP Eski İl Başkanı Zeki Kaplan’ın oğlunun düğününe katılan konuklar takı töreninde sunucunun yapmış olduğu anonsla şaşkınlık yaşadılar.

Başkan Şerifoğulları Şehir Genelindeki Belediye Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi tarafından şehir genelinde yapımı devam eden yeni imar yolları ve yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

'7' Den 70'e Bilişim Teknolojileri Eğitim Kursu' Başlıyor

7'den 70'e Bilişim Teknolojileri Eğitim Kursu, EBEGEM bünyesinde 16 Ağustos Pazartesi günü başlıyor.

Elazığ Belediyesi’nden Duyuru

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, ülkemizde yaşanan yangınlara bağlı olarak yaşanan elektrik kesintilerinin, dolaylı olarak su kesintilerine sebep olacağı duyurusunda bulundu.

Elazığ Belediyesi İtfaiyesi’nden Manavgat’a Destek

Elazığ Belediyesi, Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan ve geniş bir alana yayılan orman yangını nedeniyle Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini, yangın söndürme çalışmalarına destek vermesi amacıyla afet bölgesine sevk etti.

Elazığ Belediyesi’nden KPSS'ye Girecek Adaylara Ücretsiz Ulaşım Desteği

Elazığ Belediyesi yarın yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı'na girecek adaylar, veliler ve sınav görevlileri için ücretsiz ulaşım hizmeti sunacak.

Elazığ Bir Sorundan Kurtuluyor

Elazığ’ın, önemli problemlerinden biri olan ve yarattığı sorunlar nedeniyle, Elazığ gündeminden düşmeyen, Hicret Mahallesi Alt Geçidi için imzalar atıldı.

Korkutan Sessizlik

Yapılan haberlere ve tüm çağrılara rağmen halen daha Elazığspor için somut adımların atılmaması tedirginlik yaratıyor...

Başkan Şerifoğulları’ndan Açıklama

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bazı basın-yayın organlarında yer alan “Başkan Şerifoğulları, danışmanlarının kendisine ve çevresine katkı sağlamadığı gerekçesiyle görevden aldığı” yönündeki gerçeği yansıtmayan kasıtlı haberlere tepki gösterdi.

ASRİAD’dan Rektör Göktaş’a Ziyaret

Asrın İş Adamları Derneği(ASRİAD)Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Işın Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'a ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Şerifoğulları’ndan İlçelere Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Palu, Kovancılar, Karakoçan ve Sivrice ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ Belediyesi’nden Örnek Bir Proje Otizm Yaşam ve Spor Merkezi

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında otizmli bireyleri ve ailelerini desteleyecek önemli bir projeye imza atıyor.

Türkiye'nin En İyisi Hazır

İlimiz merkezdeki en önemli spor tesislerinden biri olan Gençlik Merkezi Sahasında zemin yenileme ve bakım onarım çalışmalarında sona gelindi.

Engelsiz Yaşam Merkezi İnşaatında Sona Gelindi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan bir proje daha açılış için gün sayıyor.

Başkan Şerifoğulları: “Asfalt Üretim Kapasitemizi Üç Katına Çıkarttık”

Ulaşımda konfor, kalite ve güvenliği artırmak için yeni yollar ve modern bulvarlar inşa eden Elazığ Belediyesi, son teknoloji cihazlarla asfalt üretim şantiyesinin kapasitesini yükseltmeyi sürdürüyor.

Demirkapı Han - Elazığ

Demirkapı Han Elazığ`ın Alacakaya ilçesine bağlı Çakmakkaya Köyü'ndedir.

Toplam 2865 haber.