Elazığ

Elazığ Haberleri

Kurban Satış ve Kesim Alanları Temizlendi

Elazığ Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların kurbanlık ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayıp ve temiz bir ortamda kurbanlarını kesebilmeleri için yeni şehirler arası otobüs terminali yanında kurulan kurban satış ve kesim alanında bayram boyunca günlük temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Jandarma Bayramı zehirlemelerine izin vermedi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucuyla mücadelesini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları'ndan Bayram Ziyaretleri

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kurban Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans aracılığıyla gerçekleştirdiği bayramlaşma programına katıldı.

Başkan Tunç’dan Kurban Bayramı Mesajı

Lider İş Sendikası Elazığ İl Başkanı Mesut Tunç, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı..

Zabıtadan Bayram Öncesi Yoğun Denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde şekerleme, pasta, kadayıf ve tatlı üretimi yapan imalathaneler ile satış noktalarına yönelik denetimler artırıldı.

İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte şehrin tüm mahallelerinde ilaçlama çalışmalarına etkin bir şekilde devam ediyor.

Kurban Satış ve Kesim Alanı Hazır

Elazığ Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram yaşamalarına katkı sağlamak amacıyla hazırlıklarını tamamladı.

Başkan Şerifoğulları, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Elliler Çarşısı esnafını ziyaretle devam etti.

Şehit Mezarlıklarında 15 Temmuz Hazırlığı

Elazığ Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesinde şehir genelindeki şehit mezarlıklarında temizlik ve bakım çalışması yaptı.

Başkan Şerifoğulları Proje Çalışmalarını İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

ASRİAD’tan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim YILMAZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Elazığ Baro Başkanlığına seçilen Av. Mustafa YENTÜR ve Başsavcılık Görevine Atanan Ömer KARİŞİT’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Elazığ’da okul yapacak

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP'li İstanbul ve İzmir Büyükşehir belediyelerinin kente okul yapma kararının olumlu sonuçlandığını belirtti.

Gürkan: ‘İşsizlik Oranları Gelecek Adına Umut Verici’

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre işsizlik rakamlarının düşüşe geçtiğini anımsatarak, rakamların gelecek adına umut verici olduğunu vurguladı.

Kazım Karabekir Caddesi’nde Yol Genişletme Çalışması

Elazığ Belediyesi, konforlu şehir içi ulaşım hizmeti için yol bakım-onarım ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Murat Atlı Parkı, Vatandaşlar Tarafından Yoğun İlgi Görüyor

Elazığ Belediyesi, şehrin ana arterlerinden Zübeyde Hanım Caddesi’ni ‘Yeşil Kuşak’ projesi ile yeniden şekillendirdi.

AFAD’dan Fırat Üniversitesi’nin Deprem Araştırma Projesine Destek

AFAD Ulusal Deprem Araştırma Programı kapsamında Fırat Üniversitesi tarafından hazırlanan ve proje yürütücülüğünü Doç. Dr. Kürşat Esat ALYAMAÇ’ın yaptığı “Elazığ İli Merkez Mahalleleri İçin Deprem Risk Haritalarının ve Kentsel Dönüşüme Yön Verecek Bilgi Bankası Altyapısının Oluşturulması” projesi AFAD tarafından kabul edildi.

Traktörcüler Sitesi İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, vizyon projelerin yanı sıra şehrin ihtiyaç duyduğu önemli çalışmaları da bir bir hayata geçiriyor.

Başkan Şerifoğulları Ehlibeyt Cemevi’ni Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin şerifoğulları, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan Ehlibeyt Cemevi ve Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları’ndan Belediye Temizlik Ekiplerine Tatlı İkramı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ‘Daha Temiz Bir Elazığ’ sloganıyla başlatılan temizlik kampanyası doğrultusunda İzzetpaşa Mahallesi’nde kapsamlı temizlik çalışmaları yürüten belediye temizlik ekiplerini ziyaret etti.

Toplam 2865 haber.