Elazığ

Elazığ Haberleri

Vali Yırık Minik Öğrencilerle Yol Boyadı

Trafikte yaya önceliği bilincini arttırmak amacıyla 81 ilde “Öncelik yayanın öncelik hayatın” programı düzenlendi. Elazığ Valiliği önünde düzenlenen programda Elazığ Valisi Erkaya Yırık minik öğrenciler ile birlikte yaya geçidini boyadı.

Dijital Benim İşim Projesi Eğitimleri Başlıyor

İŞKUR, Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Türkiye Vodafone Vakfı iş birliğiyle hayata geçirilen 'Dijital Benim İşim' projesi Elazığ’da eğitimlerine başlıyor.

Elazığ Belediyespor Yüzme Kulübü'nden Önemli Başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin sporla tanıştırılması ve spora kazandırılması adına Türkiye Yüzme Federasyonu ile iş birliği içerisinde yapılan 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 1. Vize yüzme müsabakaları sona erdi.

Belediye Kadın Meclisinden Berat Kandili Programı

AK Parti Elazığ Kadın Kolları ve Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi tarafından Berat Kandili dolayısıyla bir program düzenlendi.

İHH’nın Fidanları Toprakla Buluştu

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği tarafından Akçakiraz Beldesi'nde hatıra ormanı oluşturulması amacıyla belirlenen alana fidan dikildi.

Belediye Temizlik Ekipleri Şehrin Her Noktasında

Pandemiyle mücadele kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda önlemlerini artırarak sürdüren Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşın sağlığını korumak adına yürüttüğü rutin çalışmalara ek olarak başlattığı mahalle temizliklerini her hafta düzenli olarak gerçekleştiriyor.

Mahalle Mezarlıklarında Kapsamlı Temizlik

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Sürsürü, Ulukent, Kırklar, Aksaray ve Gümüşkavak mezarlıkları başta olmak üzere şehir genelindeki mahalle mezarlıklarında kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Başkan Şerifoğulları'ndan Berat Kandili Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Elazığ Belediyesi Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı önlemlerini artırarak devam ettiren Elazığ Belediyesi, şehir genelinde temizlik ve hijyen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ABD’nin Boya Bitkisi Elazığ’dan

Sözleşmeli üretim modeli ile Boya Bitkileri yetiştiriciliği yapmak isteyen çiftçilerimiz ile ABD, Avrupa ve Ülkemizde tekstil firmaları bulunan ve alım garantisi veren firmanın aralarında bulunduğu toplantı İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Belediyeye Alınan Geçici İşçilere İlk Yardım ve İş Güvenliği Eğitimi Verildi

Elazığ Belediyesi Meclisi tarafından alınan karar gereği, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde geçici olarak istihdam edilmek üzere alınan 150 işçiye, iş sağlığı, iş güvenliği ve ilk yardım konularında eğitim verildi.

ELEP Dönem Başkanı Saraç 'Tan Çağrı

'ELEP' Elazığ Ekonomi Platformu dönem Başkanı Ahmet SARAÇ 'tan Elazığ' da faaliyet gösteren girişimcilere çağrı. Şirketlerimizi 'Türkiye 100' programına katılmaya çağırıyoruz. 

Elazığ Belediyesi’nden Nevruz Kutlaması

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, baharı müjdeleyen 21 Mart Dünya Nevruz Günü münasebetiyle düzenlenen programa katıldı. Programda, Başkan Şerifoğulları ve katılımcılar yakılan nevruz ateşinin üzerinden atlayıp, örste demir dövdü ve yumurta tokuşturdu.

Palu İHH’dan Anlamlı Etkinlik

Palu İHH, Pandemik şartların ağırlığına kendi imkanları dahilinde el uzatıyor.

Umut-Elazığ Projesi Bloomberg HT’de Tanıtıldı

Elazığ-Sivrice merkezli 24 Ocak depreminin ardından Türkiye’ye örnek nitelikte yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla Elazığ Belediyesi, Elazığ Valiliği, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Emre Arolat Mimarlık iş birliğinde tasarlanan ‘Umut Elazığ Proje’si Bloomberg HT’de tanıtıldı.

Başkan Şerifoğulların'dan Nevruz Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları baharı müjdeleyen 21 Mart Dünya Nevruz Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi’nden Anlamlı Etkinlik

Şehrin ve gençliğin sorunlarına katkı sunmak ve gelişimlerine değer katmak için çeşitli aktiviteler düzenleyen Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi, anlamlı bir çalışmaya daha imza attı.

Barış Yaşamalı

Elazığ’ın tek SMA Hastası 10,5 aylık Barış’ın babası Hanifi Seyhan 2012 yılında bir çocuğunu SMA hastalığından kaybetti. İkinci çocuğu Barış’ın yaşaması için yardım istiyor.

Toplam 2865 haber.