Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Şerifoğulları Şehrin Doğusuna Yatırım Yapmayı Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin doğu bölgesinin gelişmesi adına etkin çalışmalarını sürdürüyor.

Zabıta Ekiplerinden Ramazan Öncesi Denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan ayı öncesi vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda alışveriş yapabilmelerini sağlamak adına esnaf denetimlerini artırdı.

Koronavirüs Vakalarında Hızlı Artış Var

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’da koronavirüs vakalarında ciddi bir artış olduğunu Hastane olarak olası senaryolara karşı önlemlerini aldıklarını ifade ederek,” Lütfen bizlere yardımcı olun” Dedi.

Başkan Şerifoğulları’ndan Elazığspor’a Moral Yemeği

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Misli.com 2. ligde yarın Sakaryaspor ile karşılaşacak Tetiş Yapı Elazığspor teknik heyeti ve futbolcularını moral yemeğinde ağırladı.

İHH Karakoçan Şubesi Açıldı

Yaklaşık 30 yıldır mazlumlara el uzatan İnsani Yardım Vakfı İHH’nın Karakoçan Şubesi açıldı.

Elazığ Belediyesi’nden ‘Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir’ Kampanyasına Destek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın ulaşım vaatleri arasında yer alan ve ‘11 Ana Başlıkta 100 proje’ kapsamında bulunan trafikte toplumsal bilinci artırmaya yönelik çalışmalar devam ediyor.

Fırat Üniversitesi Kardeş Ülke İle Protokol İmzaladı

Fırat Üniversitesi ile Azerbaycan Devlet Agrar Üniversitesi arasında eğitim alanında işbirliği protokolü imzalandı

Elazığ Sıcak Günler Görecek

Geçtiğimiz günlerde soğuk havaların etkili olduğu Elazığ’da sıcaklıklar yükselecek. Mevsim normallerinin üstünde bir seyir izleyecek olan havalar Elazığ’ın özlemini çektiği sıcak günleri görmesini sağlayacak

Kadın Girişimcilere ‘Network Liderlik ve İş Fırsatı’ Eğitimi

Kadınların sosyo-ekonomik gelişimlerini destekleyerek toplumsal yaşama katılımlarını artırmayı hedefleyen Elazığ Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi tarafından ‘Network Liderlik ve İş Fırsatı’ isimli seminer düzenledi.

Ramazan’da 'paket servisi' sahura kadar devam etsin

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, "Ramazan’da lokanta, restoran, pastane ve tatlıcı gibi işyerleri paket servislerini, sahuru da kapsayacak şekilde sürdürürlerse işletmelerimize ve istihdama katkısı olacaktır.

Ulukent Mahallesi’nin Alt Yapısı Yenileniyor

Elazığ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, ilkbahar yağışları öncesi şehir genelinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için alt yapı çalışmalarını artırdı.

Başkan Şerifoğulları: ‘Şehrimizi Güvenli Ulaşım Noktasında Daha İleriye Taşıyacağız’

Elazığ Belediyesi ile Fırat Üniversitesi, şehrin trafik akışını önemli oranda rahatlatan Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş bulvarlarında yaşanan trafik kazalarının önüne geçebilmek adına bir protokol imzaladı. Protokol çerçevesinde iki ana arter üzerinde bulunan kaza kara noktaları belirlenerek yeniden düzenlenecek.

'Sizin Gibi Ortak Düşman Başına'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları faaliyet raporu görüşmeleri sırasında kendisini eleştiren MHP grubuna "Sizin gibi ortak düşman başına..."dedi.

Elazığ Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Kitap Dağıtımı

Elazığ Belediyesi, 29 Mart-4 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Kütüphaneler Haftası’ nedeniyle ücretsiz kitap dağıtımı etkinliği düzenlendi.

Toplu Taşımada Hafta Sonu Düzenlemesi

Elazığ Belediyesi, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karar ile hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle toplu taşıma seferlerinde düzenlemeye gitti.

Org. Eşref Bitlis Caddesi Yenileniyor

Elazığ Belediyesi tarafından konforlu bir ulaşım ağı sağlamak amacıyla şehrin dört bir yanında çalışmalar kesintisiz sürdürülüyor.

Başkan Şerifoğulları, Mega Yatırımları Yerinde İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mega projelerle şehri markalaştırma hedefi doğrultusunda inşa çalışmaları devam eden Şehirler Arası Otobüs Terminali, Elazığ Fuar ve Kongre Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Mini Terminal sahasında incelemelerde bulundu.

Bu da Oldu, Muhtara Çirkin Saldırı

Mustafa paşa mahallesi Muhtarı Yusuf Çakmak, TOKİ inşaatlarına malzeme taşıyan tır sürücüsünün saldırısına uğradı.

Palu İHH'dan Ramazan Öncesi Anlamlı Etkinlik

Palu İHH İlkokul Öğrencilerini Ziyaret Ederek, 40 Hadis Kitabı Hediye Etti.

Toplam 2865 haber.