Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Gürkan’dan Çanakkale Zaferi Mesajı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu Yıldönümü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınlayan Başkan Gürkan, “Yüce Türk Milletimiz, Tarihler Boyunca Nice Zaferlere İmza Atmıştır”

MegaMerchant, Kadın İhracatçıları Desteklemeye Devam Ediyor

MegaMerchant, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özelinde düzenlediği etkinlikte, ekonomi, iş dünyası, teknoloji ve lifestyle gibi çeşitli alanlardan değerli kadın girişimcilerle bir araya geldi.

Malatya Barosu Kadın Hakları Komisyonundan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Açıklaması

Malatya Barosu Kadın Hakları Komisyonu, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Açıklaması Yayınladı

2023-2024 Akademik Kurul Ve Akademik Giysi Töreni Gerçekleştirildi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Konferans Salonu’nda Üniversitemizin yeni yönetimi döneminde akademik ve idari faaliyetlerimiz açısından sağlanan gelişmeleri ve katedilen mesafeyi değerlendirmek, ayrıca ataması yapılan öğretim üyelerimize akademik giysilerinin giydirilmesi (cübbe), bilimsel yayın performansı yüksek öğretim elemanlarımıza ödül sunumu ile profesör öğretim üyelerimize profesörlük belgelerinin takdimini gerçekleştirmek üzere düzenlenen etkinlik, Rektör Prof. Dr. Recep BENTLİ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Orhan GÜNDÜZ ve Prof. Dr. İlhan ERDEM ile Genel Sekreter Doç. Dr. Ahmet Selim ÖZKAN’ın yanı sıra akademik ve idari personelin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Eaton, Türkiye’deki Dijital Dönüşüm Çalışmalarını Desteklemeye Devam Ediyor

Güç yönetimi şirketi Eaton, dijital dönüşümün önde gelen konularının masaya yatırıldığı Dijital Dönüşüm Zirvesi’ne konuşmacı olarak katıldı.

Başkan Gök’ün Yeşilay Haftası Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Yeşilay Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Yaban Hayvanları Korunuyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 3 Mart Dünya Yaban Hayatı Günü dolayısıyla değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘ŞEHİRDEN KAÇIŞ’ İçin Yol Gösterecek

Kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri…

'Göz Alabildiğine Yansımalar' Fotoğraf Yarışması Başlıyor

Bu yıl 35. yılını kutlayan Çağın Göz Hastanesi, 13 yıl önce başlattığı ulusal fotoğraf yarışmasının yeni temasını "Göz Alabildiğine Yansımalar" olarak açıkladı.

Keskin, Hepimizin Malatya için mücadele etmesi gerekiyor

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Canbay, Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cumali Akça ve partililer Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Alacakaya’ya Müfettiş Görevlendirildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Elazığ'ın Palu ilçesindeki krom madeninde meydana gelen göçük kazası ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Başkan Güder’den Berat Kandili Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Şubat Cumartesi gecesi idrak edilecek Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hülya Gedik, Birleşmiş Milletler’de Konuşan İlk Türk İş Kadını Oldu

Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik Birleşmiş Milletler’de Konuşan İlk Türk İş Kadını Oldu

At ve Binicilik Dünyası EQUIST’te Buluşuyor

Türkiye Binicilik Federasyonunun desteğini alan At ve Binicilik Fuarı EQUIST İstanbul Horse Show, yerli ve yabancı katılımcılardan ilgi görüyor.

8. Sevgililer Günü Yılın Sembol Çifti Belli Oldu

Türkiye’nin en büyük soru cevap sitesi olan, topluluk platformu KızlarSoruyor, geleneksel "Sevgililer Günü Yılın Sembol Çifti" Anketi için ülkenin en gözde çiftlerini arenaya aldı ve rekabeti başlattı! Toplamda 8963 kişinin oyu ile ‘8. Sevgililer Günü Sembol Çifti’ belli oldu.

Belgrad Ormanını Geyikler Bastı!

13 yıldır artık bir gelenek haline gelen İstanbul’un en güzel patika koşu organizasyonu olan Geyik Koşuları, 24 Mart tarihinde sevenleri ile tekrar buluşuyor…

İlk Oruç Hangi Gün?

Ramazan ayının başlangıç tarihi merak konusu oldu. 2024 yılında ilk orucun ne zaman tutulacağı ve Ramazan ayının ardından ise Müslümanların büyük sevinçle karşıladığı Ramazan Bayramı'nın tarihi araştırılıyor. Peki, 2024'te oruç ne zaman başlıyor? İşte 2024 Ramazan başlangıç tarihi ve ilk oruç günü.

Başkan GÜRKAN; ‘Miraç Gecesi İnsanlık İçin Manevi Kurtuluştur’

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Miraç Kandili vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak tüm İslam Alemi’nin kandilini tebrik etti.

Toplam 1660 haber.