Gündem

Gündem Haberleri

81 İl Valiliğine 'Yılbaşı Tedbirleri' Genelgesi

İçişleri Bakanlığı, yılbaşı gecesinin huzur ve güven içinde geçirilmesi için yarın başlayacak denetimlerin 1 Ocak'ta sona ereceğini ve 3 gün boyunca toplam 490 bin 435 personelin görev yapacağını duyurdu.

Kartal Belediyesi Gönül Çarşısına Anlamlı Bağış

Fatih Rotary Kulübü ve Ayasofya Lions Kulübü üyeleri tarafından Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren Gönül Çarşısına anlamlı bir bağış gerçekleştirildi. Evlenen çiftlerin ve yakınlarının kullanabileceği özel gün kıyafetlerini bağışlayanlar arasında duayen modacı Erol Albayrak da yer aldı.

Kreş Öğrencilerinden Huzurevi Sakinlerine Yılbaşı Sürprizi

Kartal Belediyesi’nin kreşlerinde öğrenim gören minik öğrenciler, yılbaşı öncesi Kartal’da yaşayan huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Büyüklerinin yeni yılını kutlayan miniklerin hazırladıkları eğlenceli etkinlikler ise huzurevi sakinlerinin neşe kaynağı oldu.

Türkiye'nin Göç Haritası İlk Kez Yayınlandı!

Elazığ’dan verilen göçün temel sebeplerinin başında eğitim gelirken, Hane/Aile fertlerinden birine bağlı bağımlı göç sebebi ise 2. sırada yeraldı.

Evlerimizi Fırtına ve Yıldırımların Etkilerinden Nasıl Koruyabiliriz?

Son yıllarda dünya genelinde meydana gelen iklim değişiklikleri çok yüksek şiddette fırtınalar ve atmosferik deşarjlara neden olabiliyor. Yıldırım gibi atmosferik deşarjlar; yangına neden olabilir, elektrik tesisatını yakabilir veya ev aletlerini tahrip edebilir.

Mehmet Akif Ersoy 86. Ölüm Yıldönümünde Konferans ve Panel İle Anılacak

İstiklal Marşımızın yazarı, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ölümünün 86’ıncı yıl dönümünde çeşitli etkinliklerle anılıyor.

Peyzaj Mimarlığı Öğrencilerinden Kartal Belediyesi’ne Ziyaret

Yeşil alanların artırılmasına yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Kartal Belediyesi, sürdürülebilir yeşil alanların sosyal yaşama dahil olmasıyla birlikte, geleceğin peyzaj öğrencilerine de ışık tutuyor.

Kartal Belediye Tiyatrosu’nun Yeni Oyunu Sahneye Konuldu

Kartal Belediye Tiyatrosu’nun hazırlayıp sahneye koyduğu “Adam Adamdır” adlı tiyatro oyununun galası, Soğanlık Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

'Yılbaşı Özel Kadın El Emeği Pazarı' Kartal’da Açıldı

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, yıl boyunca düzenlenen girişimcilik eğitimlerine katılan ve sertifikalarını alan girişimci kadınların el emeği hediyelik eşyalarını, “Yılbaşı Özel Kadın El Emeği Pazarı”nda Kartallılar ile buluşturdu. Kartal Belediyesi Organik Pazar Alanı Etkinlik Çadırında düzenlenen etkinliğin açılışını, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel gerçekleştirdi.

YÜZÜNCÜ YIL BİRLİĞİ

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

Kartal Belediyesi’nde Bowling Turnuvası Heyecanı

Kartal Belediyesi, 2023’e sayılı günler kala, ‘Yeni Yıla Merhaba’ adıyla; Kartal Belediyesi yöneticileri ve personelinin katıldığı bir bowling turnuvası düzenledi.

Orta Gelirlilere Yeni Konut Projesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile birlikte orta ve orta-üst gelir grubuna yönelik yeni bir konut projesi hazırladıklarını duyurdu.

Engelsiz Üretim Atölyesi Öğrencileri Yeni Yılı Kutladı

Kartal Belediyesi’nin Engelsiz Üretim Atölyesi öğrencileri yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşadı. Engelli vatandaşlara el becerisi ve meslek eğitimi vererek onlara yeni ufuklar açan Engelsiz Üretim Atölyesi öğrencileri için yeni yıl partisi düzenlendi.

Noterde Tapu Satışı Dönemi Başlıyor

1 Ocak 2023 tarihi itibariyle konut satışı başta olmak üzere noterden tapu satışı için yeni dönem başlayacak.

Kadınların El Emeği Ürünleri Yılbaşı Özel Kadın El Emeği Pazarında Sergilenecek

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, yıl boyunca düzenlenen girişimcilik eğitimlerine katılan ve sertifikalarını alan girişimci kadınların el emeği hediyelik eşyalarını, Kartallılar ile “Yılbaşı Özel Kadın El Emeği Pazarı”nda buluşturuyor.

Kartal’ın En Büyüğü Bayram Demirkol Parkı’nda 2. Etap Tamamlanıyor

Kartal Belediyesi’nin ilçede yeşil alanları artırarak yeni park yapma çalışmaları kapsamında yer alan Yakacık Bayram Demirkol Parkı’nın 2. etabında sona gelindi. Yaz aylarında yapım çalışmaları başlayan parkta artık son düzenlemeler yapılıyor. Parkın 2. etap projesi tamamlandığında, ilk etabı ile birlikte Kartal’ın en büyük parkı olacak.

Kartal’ın Önemli Noktalarından Birinin Daha Asfaltı Yenilendi

Kartal Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam ettiriyor. Bu kapsamda son olarak Karlıktepe Mahallesi’nde önemli bir çalışma daha yapıldı.

Malatya Barosundan Meslek Onuru ve Ekonomik Durum Nedenli Açıklama

Malatya Barosu; “Mesleğimizin Onuruna ve Ekonomik Koşullara Uygun İyileştirme İstiyoruz.”

Kartallılar Yeni Yılı, Türk Halk Müziği Konseriyle Karşıladı

Kartal Belediyesi, 2023 yılına sayılı günler kala, ‘Türkülerle Yeni Yıla Merhaba’ adlı konsere ev sahipliği yaptı. Kartal Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun sahne aldığı konserde Kartallılar yeni yılın coşkusunu şarkılarla yaşadı.

Toplam 1662 haber.