Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Gürkan'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İNANÇ İSTİSMARI

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Gündemle İlgili Değerlendirmelerde Bulunuyor.

Başkan Güder'den 10 Kasım Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Ulu Önder Atatürk 10 Kasım’da Kartal’da Minnetle Anılacak

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sonsuzluğa uğurlanışının 84’üncü yıl dönümünde Kartal Belediyesi’nin düzenleyeceği etkinliklerle anılacak.

Kartal’da, Organ Bağışının Önemine Dikkat Çekildi

Kartal Belediyesi ve Sağlık Bakanlığı iş birliği ile ‘3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası’ kapsamında, belediye personeline yönelik ‘Organ Bağışı’ semineri gerçekleştirildi.

Kartallı Çocukların Eğitim Hayatı, Sanat Akademisi İle Zenginleşiyor

Kartal Belediyesi tarafından, Kartallı çocukların yeteneklerini desteklemek ve kültür-sanat hayatlarını zenginleştirmek için başlatılan, Kartal Belediyesi Sanat Akademisi Müzik Bölümü’ne bu sene de rekor sayıda başvuru gerçekleşti.

Yalanlar ve Gerçekler

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Gündemle İlgili Değerlendirmelerde Bulunuyor.

Kartal’da Kent Sorunları, Muhtarlar Toplantısı İle Çözüme Kavuşuyor

Kent sorunlarının hızlı tespiti ve çözümü için, Kartal Belediyesi tarafından her ayın ilk Cumartesi günü düzenlenen Muhtarlar Toplantısı’nın, 152’incisi gerçekleştirildi.

Kartal’da Düzenlenen Uluslararası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Kartal Belediyesi ve Öz Balkan Gücü Spor tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Öz Balkan Gücü İstanbul U-12 Yaş Futbol Turnuvası’ tamamlandı.

Kartal Belediyesi’nden 24 Okula Atık Toplama Konteyneri

Kullanım dışı kalan atıkların ham madde olarak geri dönüşüme dâhil edilmesini ve atık oluşumunu en aza indirmeyi hedefleyen Kartal Belediyesi, “Atık Yönetimi” çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kartal Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından başlatılan “Maviden Yeşile Kartal Bizim” projesi kapsamında ilçedeki okulların atık toplama konteynerleri yenilenmeye başlandı.

AKKUYU, RUSYA’NIN AKDENİZ ÜSSÜ MÜ?

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Gündemle İlgili Değerlendirmelerde Bulunuyor.

Kreş Öğrencilerinin ‘Kalbimdeki Atatürk Sergisi’ Kartal’da Açıldı

Kartal Belediyesi’nin kreşlerinde öğrenim gören öğrencilerin yaptığı çalışmalardan oluşan ‘Kalbimdeki Atatürk Resim Sergisi’ açıldı. Kartal Belediyesi hizmet binası fuaye alanında açılan ve çocukların gözünden Atatürk’ün resmedildiği sergi büyük beğeni topladı.

Öz Balkan Gücü İstanbul Futbol Turnuvası’nda İlk Düdük Çaldı

Kartal Belediyesi ile Öz Balkan Gücü Spor’un birlikte düzenlediği, Bulgaristan ve Türkiye’den toplamda 6 futbol takımının katıldığı, Öz Balkan Gücü İstanbul U-12 Yaş Futbol Turnuvası’nda ilk düdük çaldı. Turnuvanın ilk karşılaşması, Kartal Karması ve Bulgaristan’dan gelen genç futbolculardan oluşan, Spartak Varna arasında oynandı.

KARTAL’DA BİR SEÇİM VAADİ DAHA GERÇEKLEŞTİ

Cumhuriyet Meydanı’nın 1. Etabı, Cumhuriyetin 99. Yılında Hizmete Açıldı

Chery, Tutku ve Sıkı Çalışmayla Büyük Futbol Şölenini Sizlerle Paylaşacak

Çinli otomobil devi Chery, 2022 Katar Dünya Kupası'nın gelişini karşılamak için futbolun neşesine ve tutkusuna öncülük ediyor. Katar Havayolları ile stratejik bir iş birliği anlaşması imzalayarak Katar'da resmi olarak belirlenen araç haline gelmenin yanı sıra Chery, Dünya Kupası'nın kutlama anını başlatmak ve küresel kullanıcılarla Dünya Kupası şöleninin tadını çıkarmak için Orta Doğu'daki birçok ülkenin simgesel yapılarıyla da yankılanacak.

Mutfak dekorasyonunda kuvars ve porselene talep artıyor

Kuvars ve porselen tezgahların son yıllarda en çok tercih edilen mutfak tezgahları olduğunu söyleyen Efesus Stone Genel Müdürü Bilgehan Uysal, sektörde talebi giderek artan porselen ve kuvars mutfak tezgahların avantajlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

EV İŞLERİNE AİLE KATILIMINI ARTIRMAK İÇİN 5 TAVSİYE

Mutlu aileler her yaştan bireyin evde değer gördüğü, hayattan yeterince doyum alabildiği, görev ve sorumlulukların tek bir kişi üzerinde toplanmadığı ailelerdir. Kişilerin hem kendilerine vakit ayırması hem de ailece nitelikli vakit geçirmelerinin önündeki engellerden biri de uzun ve yorucu temizlik rutinleri ve bir kişi üzerinde toplanmış görev tanımlarıdır. Flodex temizliğin süresini kısaltıp etkisini arttırarak aile bireylerinin hem kendilerine hem de birbirlerine ayırdıkları vaktin çoğalması için bu konuya verdiği önemle ürünlerini tasarlıyor ve ev işlerinde aile katılımını artıracak 5 önemli tavsiye sunuyor.

Cumhuriyet Bayramı Kardeş Kültürleri Kartal’da Buluşturdu

Cumhuriyetin 99. yıl dönümünü dev organizasyonlarla kutlayan Kartal, önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. ‘Cumhuriyetin Işığında Kardeş Kültürler Buluşması’ konserleri, farklı kültürleri tek bir çatı altında topladı.

'CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!'

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca, 29 Ekim 1923’ün gurur dolu tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti…

Toplam 1662 haber.