Gündem

Gündem Haberleri

Kartal Belediyesi’nde Çalışanlara Alzheimer Semineri

Kartal Belediyesi’nde görev yapan çalışanlara yönelik 2022 yılı boyunca düzenlenen sağlık eğitimleri; 21 Eylül Dünya Alzheimer Farkındalık Günü kapsamında Uzm. Dr. Güldeniz Çetin tarafından verilen "Alzheimer Semineri” ile devam etti.

Kadın STK’lar İle İstişare Toplantısı

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi organizasyonunda kadın STK temsilcilerinin katıldığı bir istişare toplantısı düzenlendi.

Başkan Güder: Gurur Verici Gençlik Yatırımlarına İmza Attık

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Gençlerine değer veren ve yatırım yapan toplumlar geleceklerine her zaman güvenle bakarlar. İlçemizde gurur verici yatırımlara imza attık” dedi.

Başkan Gürkan Çarşı Esnafındaki Kaynaşma Ve Dayanışma En Üst Seviyede Temayüz Etmekte

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Kapalı Çarşı esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Sadıkoğlu, Önceliğimiz Üyelerimiz

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin iş ve işlemlerinin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi için Odanın hizmet katı baştan aşağı yenilendi.

Gaziler Günü Dolayısı ile Kartal'da Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunuldu

“19 Eylül Gaziler Günü” törenleri kapsamında Kartal Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni düzenlendi.

YOL HARİTASI (14)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “esnaf sanatkar ve kobiler” ile “Çalışma hayatı” konularındaki hedeflerimizi aktaracağım.

Başkan Sadıkoğlu, Her Zor Günümüzde Yanımızda Oldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (MTSO) ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, zirai ilaç satışı yapan firmaları ziyaret etti.

Malatya Ticaret Borsası’nda Seçim Heyecanı Yaşanıyor

Malatya Ticaret Borsası (MTB) meslek komitesi ve meclis üyelerinin belirleneceği seçim, 1 Ekim 2022 Cumartesi günü, Malatya Ticaret Borsası binasında yapılacak.

19 Eylül Gaziler Günü Etkinlikleri Düzenlendi

Malatya'da 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle ilk tören Atatürk Anıtı'nda yapıldı.

ELAZIĞ'DA GAZİLER GÜNÜ!

Elazığ'da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Kartal Belediyesi Masal Gibi Bir Festivale Ev Sahipliği Yaptı

Kartal Belediyesi Masal Müzesi’nde düzenlenen ve dokuz gün süren Uluslararası Çocuk Edebiyatı Festivali sona erdi.

Başkan Sadıkoğlu, Her bir üyemiz bizim için kıymetli

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun göreve seçildiği 2018 yılında 6 bin 600 üye sayısı bulunan Malatya TSO’nun üye sayısı yüzde 50 artarak 9 bin 600’e yükseldi.

Başkan Şengönül: Gazilerimiz Köklü Devletimizin Temellerine En Sağlam ve En Kıymetli Harcı Katmışlardır

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, 19 Eylül Gaziler Günü 100. Yıl Dönümü dolayısı ile Bir Mesaj Yayımladı.

Gazi Derneklerinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü ve Haftası nedeniyle, Malatya Gazi Dernekleri Başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler.

YOL HARİTASI (13)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “denizcilik ve balıkçılık bakanlığı” ile “turizm ve tanıtma” konularındaki hedeflerimizi aktaracağım

Başkan Güder: İllere Yapılan Hizmetleri, Biz İlçemize Kazandırdık

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de hayata geçirilen hizmet ve yatırımları yerinde inceleyen AK Parti Battalgazi Kadın Kolları Mahalle Başkanlarıyla samimi ve içten bir çay sohbeti gerçekleşti.

Şire Pazarı Esnafı, Oğuzhan Başkan Bizim Sesimiz Oldu Dedi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Şire Pazarını ziyaret ederek esnaflar ve kayısı üreticileriyle bir araya geldi.

Ekiplerimiz Kırsalda Hizmet Destanları Yazıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Yazıhan İlçesi Erecek Mahallesinde yapılan hizmet ve yatırımları yerinde inceleyerek, hizmetleri ilçelere ulaştıran personellerle bir araya geldi.

Toplam 1663 haber.