Gündem

Gündem Haberleri

Kuyumculukta yeni dönem: Atölye Kafe

Elizi Kuyumculuk, geleneksel Trabzon Hasır takısını klasik ve modern tasarımlarla harmanlayarak özgün takılar geliştiriyor. Sektörde bir ilke imza atarak “atölye kafe” konsepti geliştiren Elizi, müşterilerine özgün deneyimler sunmaya odaklanıyor.

Uluslararası Çocuk Edebiyatı Festivali Kartal’da Başlıyor

Çocukların hayal dünyası ile edebiyatın büyülü evreni, 10-18 Eylül tarihleri arasında Kartal Uluslararası Çocuk Edebiyatı Festivali’nde buluşuyor.

YOL HARİTASI (9)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “vaatlerimizin kaynağı, bütçe ve maliye politikaları” konusundaki hedeflerimizi aktaracağım.

Kartallı Kadınlar Kent Ekonomisine, ‘Kadın El Emeği Pazarı’ İle Katılıyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatları doğrultusunda, Kartal’da; kadınların, ailelerin ve çocukların daha geniş kapsamlı kent politikalarıyla sosyal hayatta güçlendirilmesi adına kurulan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Yakacık Çarşı Mahallesi’nde, 3 gün boyunca açık kalacak ‘Kadın El Emeği Pazarı’ kurdu.

Kartal Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci

Kartal Belediyesi’nin 1800 şirket çalışanını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi (TİS), düzenlenen törenle imzalandı. İki yıl geçerli olacak sözleşme kapsamında çalışanların taban ücretinde yüzde 99’luk artış sağlandı. İmza töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Bu sözleşmenin bütün çalışma arkadaşlarıma, bütün yöneticilere ve DİSK ailesine hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. ”dedi.

YOL HARİTASI(8)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “Ekonomik kalkınmada Yüksek katma değer zinciri” ile “para politikaları ve sermaye piyasaları” konularındaki hedeflerimizi aktaracağım.

Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi’nin 3. Dönem Üye Başvuruları Başladı

Kartal Belediyesi tarafından kurularak ilk oturumu 23 Nisan 2020’de gerçekleştirilen Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi’nin, 3. dönem üye başvuruları alınmaya başlandı. Çocuk Meclisi’nin yeni dönem başvuruları, 30 Eylül’e kadar devam edecek.

81 İl Valiliğine 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş/Trafik Tedbirleri

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş/Trafik Tedbirleri" konulu genelge gönderdi.

Kartal’da Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazır

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görebilmeleri ve okulların daha temiz olması için dezenfekte, ot biçme, temizlik ve yıkama hizmeti verdi. Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde ise temizlik ve dezenfekte çalışmalarının yanı sıra; boya badana işlemleri gerçekleştirildi.

YOL HARİTASI (7)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “Ekonomik kalkınmada eğitim” ile “ekonomide planlama ve teşvikler” konularındaki hedeflerimizi aktaracağım.

‘Talepleri Karşılamak İçin Gayret Ediyoruz’

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı ve ilçe başkanları Bölge toplantısına katılmak üzere Urfa’ya gitti.

‘Mavi Liman 15’ Adlı Resim Sergisinin Açılışı Gerçekleştirildi

Küratörlüğünü Zihniye İlhan’ın üstlendiği, 22 sanatçının 28 eserinin yer aldığı, ‘Mavi Liman 15’ isimli resim sergisi, Kartallı sanatseverler ile buluştu.

20 Mahallenin İhtiyaçları, 150. Muhtarlar Toplantısı’nda Ele Alındı

Kartal Belediyesi tarafından katılımcı demokrasinin gereği olarak hayata geçirilen, ilçe sorunlarının tespiti ve çözüm önerilerinin bulunması amacıyla 12 yıldır her ayın ilk Cumartesi günü düzenlenen Muhtarlar Toplantısı, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Gökhan Yüksel Zabıta Haftası’nı Personeli ile Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 1-7 Eylül arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle zabıta personelini makamında ağırladı.

Kartal Uluslararası Halk Oyunları Festivali’nde Muhteşem Final

Kartal’dan Tüm Dünyaya, ‘Uluslararası Halk Oyunları Festivali’ ile Barış Çağrısı Yapıldı

Başkan Özçelik; ‘Doğu’ Yönünü Şaşırdı…

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik de, Perinçek’e suç duyurusunda bulunarak, tepki gösterdi.

Kartal’da 30 Ağustos Coşkusu Zeynep Bastık Konseri ile Devam Etti

Kartal Belediyesi’nin Büyük Zafer’in 100. yılına özel düzenlediği dev organizasyonda sevilen şarkıcı Zeynep Bastık Kartallılar ile buluştu. Bayram coşkusunun zirveye ulaştığı gecede, özellikle genç yaştan binlerce Kartallı, konser alanını doldurarak sanatçının sevilen şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

YOL HARİTASI(5)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “farklı kimlikler ve vatandaşlık” ile “insan hakları ve özgürlükler” konularındaki hedeflerimizi aktaracağım.

Türkiye’nin Otomobili TOGG Seri Üretim Sürecinde…

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa Başkanları ile TOGG Gemlik Tesislerinde bir araya geldi.

Toplam 1663 haber.