Gündem

Gündem Haberleri

Kartal Belediyesi’nde Anne Destek Programı Eğitim Projesi Başlıyor

Kartal Belediyesi, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) işbirliği ile Anne Destek Programı Eğitim Projesi’ni Kartal’da başlatıyor.

Kartal Belediyesi’nden Meme Kanserine Farkındalık İçin Pembe Patika Yürüyüşü

Kartal Belediyesi; Kızılay Kartal Hastanesi ve Kızılay Toplum Merkezi işbirliği ile Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında "Pembe Patika Yürüyüşü" etkinliği düzenliyor.

Sadıkoğlu’ndan Seçim Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2 Ekim Pazar günü yapılacak seçim öncesi bir mesaj yayımladı.

Başkan Çınar, Tehlike Arz Eden Metruk Evlere Geçit Vermiyoruz

Kaymakam Uğurlu İle Belediye Başkanı Çınar, Gazi Mahallesindeki Metruk Ev Yıkımını Takip Etti

Vali Şahin Doğanyol ve Pütürge İlçelerinde İncelemelerde Bulundu

Vali Şahin, yatırımlar hakkında bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret etti.

Erkılınç: Yeni Basın Yasası Köprüden Önceki Son Çıkış

BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç, yeni Basın Yasası’nı gazetelerin geleceği açısından “köprüden önceki son çıkış” olarak gördüklerini; yazılı basının kurtuluşunun ancak dijital medyaya uyum sağlamasıyla mümkün olabileceğini söyledi.

Kartal Belediyesi’nden Kreş Velilerine Yönelik Seminer

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü tarafından çocukları kreşlerde eğitim gören velililer için bilgilendirme toplantısı ve “Kreş Uyum Süreci” adlı bir seminer gerçekleştirildi.

YOL HARİTASI (17)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “Diyanet işleri Başkanlığı” konusundaki hedeflerimizi aktaracağım.

Sadıkoğlu, 2 Ekim’e Emin Adımlarla İlerliyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Kahramanmaraş Coşkun’dan Malatya Vali Şahin’e Ziyaret

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’dan Malatya Valisi Hulisi Şahin’i Makamında Ziyaret Etti.

Yalı, Yunus, Topselvi Kültür Merkezi 2023 yılında açılacak

Kartal Belediyesi’nin Kartal’da kültür sanat alanında yaptığı en önemli yatırımlardan biri olan Yalı, Yunus, Topselvi Kültür Merkezi inşaatında yavaş yavaş sona doğru geliniyor.

Sadıkoğlu, Seçimde Pusula Rengimiz Beyaz

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Eski Şire Pazarı, Kasap Pazarı ve Kuyumcular Çarşısı esnaflarını ziyaret etti.

Geleceğin Peyzaj Mimarları Kartal’ın Yeni Alanları İnceledi

Kartal Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi’nin ortak çalışmasıyla yürütülen proje kapsamında Cerrahpaşa Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı öğrencileri Kartal’da bir dizi inceleme gerçekleştirdi.

Rixos Hotels ve All-Accor Live Bosphorus Cup Heyecanı

Rixos Hotels ve ALL-Accor Live Limitless ile Bosphorus Cup Heyecanı

Kartal Belediyesi’nden Uğur Mumcu Mahallesi’ne Yeni Nesil Konteyner

Kartal Belediyesi’nin daha temiz ve yaşanabilir bir kent anlayışı ile başlattığı yeni nesil çöp konteynerleri uygulaması, Uğur Mumcu Mahallesi’nde hayata geçirildi. 2,5 ve 3,75 bin litrelik çaça (yeni nesil yer üstü çöp konteynerleri) konteynerleriyle temizlik hizmetlerinin Kartal’da daha hızlı, akıcı ve hijyenik olması hedefleniyor.

Sadıkoğlu: Üyelerimizin menfaati için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, MAŞTİ, Yeni Köy Garajı ve Doğu Garajı esnaflarını ziyaret etti.

YOL HARİTASI (16)

Değerli vatandaşlar, Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “Sağlık politikaları” ile “Engelli vatandaşlarımız” konularındaki hedeflerimizi aktaracağım.

YOL HARİTASI (15)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “Eğitim” konusundaki hedeflerimizi aktaracağım.

Akpınar Esnafı Sadıkoğlu Diyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Akpınar esnafını ziyaret etti.

Toplam 1663 haber.