Gündem

Gündem Haberleri

RİSK DEĞİL ÖNLEM AL

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Gündemle İlgili Değerlendirmelerde Bulunuyor.

Kartal Belediyesi’nden Çanakkale ve Edirne’ye Kültür Turları

Kartal Belediyesi, kültür-sanat faaliyetleri kapsamında Kartallı vatandaşlar için Çanakkale ve Edirne’ye kültür turları düzenledi. Kartallı vatandaşlar kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale ile şehirlerin sultanı Edirne’yi ziyaret etti.

Kartal Belediyesi’nden İranlı Kadın Ressamlara Anlamlı Destek

İranlı kadın sanatçıların bir araya gelerek oluşturduğu ‘Mehregan’ isimli resim sergisi, Kartal Belediyesi’nde açıldı. İranlı kadınlar olarak kendi ülkelerinde bu tarz resimleri sergileyemediklerini belirten kadın sanatçıların sergisi, sanatseverlerin ve kadın mücadelesini destekleyenlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantıları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı IV. birleşimi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığında, 18 Ekim 2022 Salı günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Malatya esnafından MTÜ Rektörü Bentli’ye ziyaret 

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli'yi Esnaf Odası Başkanları ile birlikte ziyaret ederek yeni görevinden dolayı tebrik etti.

Özcan: Geldiğimiz Yeri Basın ve Medyaya Borçluyuz

Malatyya Ticaret Borsası Başkanlşığına yeniden seçilen Ramazan Özcan "Eğer bugün tarımda ve hayvancılıkta bu önemli işleri başarma fırsatı bulduysak bu fırsatı bize yaratan Malatya’nın basını, yazılı ve görsel medyasıdır" dedi.

MGC’den Sadıkoğlu’na hayırlı olsun ziyareti 

Malatya Gazeteciler cemiyeti (MGC)’den Malatya Ticaret Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kartal Belediyesi’nin, 2023 Performans Programı ve Bütçesi Kabul Edildi

Kartal Belediye Meclisi, Ekim ayı 3’üncü oturumunda, 2023 yılı performans programı ve mali bütçesini görüşmek üzere toplandı. Oturumda, 2023 yılı mali bütçesi, ‘1 milyar 890 milyon Türk Lirası olarak oy çokluğuyla kabul edildi.

KADER DEĞİL İHMAL

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Gündemle İlgili Değerlendirmelerde Bulunuyor.

Başkan Gürkan, Murat Topgül Kur’an Kursu Açılış Törenine Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt İlçesi İlyas Mahallesinde yapılan Kur’an Kursunun açılış törenine katıldı.

Bakkallar Odası, Bakkal esnafı şekerini aracı şirketten değil, fabrikadan almak istiyor

Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Nejdet Özyalın, Malatya Şeker Fabrikasının esnaflara torba şeker vermesi için başvuruda bulunduklarını ve süreci takip ettiklerini bildirdi.

Rehberi Kur’an Olan “Ocak” Sabah Namazında Buluşuyor

Turgay Şengönül’ün başkanlığında birçok önemli işlere imza atan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, sabah namazında da gençleri buluşturarak, geleceğimizin teminatı olan gençleri maneviyata yönlendiriyor…

Kartal Belediyesi’nin ‘Atıklardan Tablo Tasarım Yarışması’ Başladı

Kartal Belediyesi’nin çevre bilincini geliştirerek, geri dönüşümün yaygınlaşmasını sağlamak amacı ile düzenlediği ‘Atıklardan Tablo Tasarım Yarışması’ başladı.

ÇÖP İTHALATINDA KUŞKULAR!

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Siyasi Gündemle İlgili Değerlendirmelerde Bulunuyor.

Kartal Belediyesi’nden, Kartallı Kadınlara Dijital Girişimcilik Semineri

Kartal Belediyesi, Kartal’da yaşayan ve ekonomik hayata katılmak isteyen kadınlar için 3 hafta sürecek olan dijital girişimciliğin ele alındığı bir seminere ev sahipliği yaptı.

Başkan Gürkan, Çiftçimizi Kalkındıracak Hizmetlerimize Önem Veriyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Ziraat Odaları Başkanlarıyla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı ilk toplantısını, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, 12 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Battalgazi’ye 250 Milyonluk Ulaşım Yatırımı Müjdesi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Eskimalatya’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

YOL HARİTASI (20)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaştım. Bu yazım ile, “Gençlik politikaları ve sonsöz” hedefimizi aktararak yol haritamızı tamamlıyorum.

Toplam 1662 haber.