Gündem

Gündem Haberleri

Kartal Belediyesi’nden Meme Kanseri Farkındalık Yürüyüşü

Kartal Belediyesi; Kızılay Kartal Hastanesi ve Kızılay Toplum Merkezi işbirliği ile meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek için ‘Pembe Patika Yürüyüşü’ düzenlendi.

Kartal Yeni Bir Stada Kavuşuyor

Yakacık’ta yapımına başlanan stadın temel atma töreni, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile gerçekleşti. Aynı törende Cevizli Yaşam Merkezi’nin ikmal inşaatı başlatıldı.

Kartal Belediyesi, 21. Ekim Geçidi Sergisi’ne Ev Sahipliği Yaptı

Kartal Belediyesi, ilki 2001 yılında gerçekleşen ve bugüne kadar 60 bin sanatçının eserlerinin yer aldığı, ‘21. Ekim Geçidi Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor. Birbirinden kıymetli eserlerin yer aldığı serginin açılışı, sanatseverlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Kartal Belediyesi Sivil Savunma Ekibi ve MAKUD’dan Ortak Tatbikat

Kartal Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı Arama Kurtarma Ekibi (Akredite Ekip) ve Motosikletli Arama Kurtarma Derneği (MAKUD), İstanbul Ömerli’de ‘Doğada Hayatta Kalma ve Doğada Arama Kurtarma’ tatbikatı gerçekleştirdi.

YOL HARİTASI(19)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “Spor” ile “Sanat” konularındaki hedeflerimizi aktaracağım.

Başkan Gürkan’dan Mevlid Kandili Mesajı

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşriflerinin, yıl dönümünde bir Mevlid Kandilini daha idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Çınar, Bu Takım Kazanır Projemizin Ödüllendirilmesinin Onurunu Yaşıyoruz

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetim Başkanlığı, ‘Bu Takım Kazanır’ Projesinden Dolayı Yeşilyurt Belediyesini Ödüle Layık Gördü

Başkan Güder’in Gençlik Yatırımlarına Ödül

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Tam Bana Göre Festival’ organizasyonunda Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Battalgazili Gençler Sporla Hayat Bulsun’ projesi ödüle layık görüldü.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Derneği Üyelerinden İlimize Ziyaret

Türkiye'nin birçok ilini gezerek yerel ve ulusal gazetecilerin temsilcileri ile yaptığı kültür haberleriyle illerin tanıtımına büyük katkılar sunan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Derneği üyeleri ilimizi ziyaret etti.

Keskin, Esnafımızın sorunlarının çözümü için mücadele etmeye devam edeceğiz

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek, tebrik ettiler.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantılarına Başladı 

Ekim Ayı 1.Oturum Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündemde ki komisyon raporlarını ve teklifleri karara bağladı.

Cem Vakfı Cemevi Temeli 23 Ekim’de Atılacak

Cumhuriyetçi Eğitim ve Kültür Merkezi Vakfı Malatya Şubesi tarafından hazırlanan Malatya Cemevi ve Kültür Merkezinin temeli 23 Ekim Pazar günü atılacak.

Başkan Çınar, Zafer Sosyal Tesislerimizi Hizmete Sunduk 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Basın Mensuplarını Savunma Sanayi Ve Savaş Aletleri Açık Hava Müzesi İle Zafer Sosyal Tesislerinde Ağırladı

Kartal Belediyesi’nden Lise Öğrencileri Arası Enver Gökçe Şiir Yarışması

Kartal Belediyesi, kültür-sanat çalışmalarını desteklemek ve yetenekli gençlere fırsat vermek amacıyla ‘Lise Öğrencileri Arası Enver Gökçe Şiir Yarışması’ düzenliyor.

Yeniden Seçilen Sadıkoğlu, Kazanan Malatya oldu

“Malatya’mıza hizmet etmenin şerefi bize yeter” düsturuyla Nisan 2018’den bugüne Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüğüm Malatya Ticaret ve Sanayi Odamız, 2 Ekim Pazar günü önemli bir seçim geçirdi.

YOL HARİTASI (18)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “Şehircilik ve doğal afetler bakanlığı” ile “Kadın aile ve çocuk” konularındaki hedeflerimizi aktaracağım.

Kartal Belediyesi’nde Anne Destek Programı Eğitim Projesi Başlıyor

Kartal Belediyesi, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) işbirliği ile Anne Destek Programı Eğitim Projesi’ni Kartal’da başlatıyor.

Kartal Belediyesi’nden Meme Kanserine Farkındalık İçin Pembe Patika Yürüyüşü

Kartal Belediyesi; Kızılay Kartal Hastanesi ve Kızılay Toplum Merkezi işbirliği ile Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında "Pembe Patika Yürüyüşü" etkinliği düzenliyor.

Sadıkoğlu’ndan Seçim Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2 Ekim Pazar günü yapılacak seçim öncesi bir mesaj yayımladı.

Toplam 1660 haber.