Gündem

Gündem Haberleri

Kartal Belediyesi’nden Öğretmenler Günü’ne Özel Konser

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel Türk Halk Müziği konseri organize etti.

‘Küçük İnsanların Gölgeleri’ Resim Sergisi Kartal Belediyesi’nde açıldı

Sanata ve sanatçıya yönelik etkinliklere ve sergilere ev sahipliği yapan Kartal Belediyesi, Ressam Saeed Aghanejad ve Ressam Zeynep Güray’ın eserlerinden oluşan “Küçük İnsanların Gölgeleri” adlı karma resim sergisinin açılışında sanatseverleri bir araya getirdi.

'SGK’YA BORÇLANMAYI OCAK’TAN SONRA YAPANLAR YÜKSEK PRİM ÖDEYECEK'

Elazığ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Sıtkı Erman, SGK’ya yapılan borçlanma primleri hakkında bilgi verdi.

Bybit, Dünya Kupası Heyecanını Kripto Fan Tokeni Yarışmasıyla Başlatıyor

Dünyanın en hızlı büyüyen kripto borsalarından biri olan Bybit, bu yıl düzenlenecek Dünya Kupası’nı kutlamak için 300.000 USDT dağıtıyor.

Kartal’da, Dünya Çocuk Hakları Günü Heyecanı

Türkiye’nin en fazla kreşine sahip ilçe belediyesi olmasının yanında, çocukları modern ve çağdaş eğitim anlayışıyla geleceğe en iyi şekilde hazırlayan Kartal Belediyesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında, birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yaptı.

EMEK HIRSIZLIĞI

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Gündemle İlgili Değerlendirmelerde Bulunuyor.

Kartal’da Atık Piller Bez Çanta Ve Deftere Dönüşüyor

Sıfır atık bilincini kazandırmak amacıyla Kartal’da önemli çevre projelerine imza atan Kartal Belediyesi, atık pillerin kaynağında diğer atıklardan ayrı toplanmasını teşvik etmek amacıyla yeni bir kampanya daha düzenliyor.

Kartal Belediyesi’nden Personele ‘Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ Eğitimi

Kartal Belediyesi ve Marmara Belediyeler Birliği, kişisel verilerin korunmasının önemi, bilgi güvenliği ve yasal dayanağı olan “6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması” kanununun tüm maddeleri için genel bilgilendirme yapmak amacıyla Kartal Belediyesi personeline yönelik ‘kişisel verilerin korunması’ adını taşıyan bir eğitim programı düzenledi.

HÜR OLMANIN ANAHTARI(Cesaret)

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Gündemle İlgili Değerlendirmelerde Bulunuyor.

İSTANBUL’DAKİ PATLAMA! BABA VE KIZI HAYATTAN KOPARDI

İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada yapılan son açıklamada 6 kişi hayatını kaybetmişti.

Kartal Belediyesi'nden Döngüsel ve Sürdürülebilir Tekstil Etkinliği

Kartal Belediyesi, ilçe genelinde ‘sıfır atık’ çalışmalarıyla atıkların geri dönüşümü için başlattığı çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyor.

11 AYDA 101 BİN 574 DÜZENSİZ GÖÇMEN SINIR DIŞI EDİLDİ

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, yılbaşından bu yana 101 bin 574 düzensiz göçmenin sınır dışı edildiğini bildirdi.

‘Kartal Çocuk Şenliği’ Miniklerin Yoğun İlgisi Eşliğinde Başladı

Kartal Belediyesi tarafından, Kartallı çocukların 1 haftalık ara tatilde eğlenceli zaman geçirmesi amacıyla hazırlanan Çocuk Şenliği başladı. Çocukların ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde şenlik alanı adeta panayır yerine döndü.

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİN ELAZIĞ’A GELDİ

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Elazığlı Bekir Şahin, Elazığ’a geldi.

Kartal’da, Ulu Önder Atatürk Sevdiği Şarkılarla Anıldı

Kartal Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 84’üncü yılında unutulmaz bir anma konserine ev sahipliği yaptı.

Kartal’da, Ulu Önder Atatürk Sevdiği Şarkılarla Anıldı

Kartal Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 84’üncü yılında unutulmaz bir anma konserine ev sahipliği yaptı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NDAN 10 KASIM MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Ulu Önder ATATÜRK’ü şükranla anıyoruz…

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84. Yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz. Onun bize çizdiği aydınlık yol, her daim rehberimiz olacak ve eserlerine tüm halkımız sahip çıkacaktır…

Başkan DEMEZ’den 10 Kasım Basın Açıklaması

Başkan DEMEZ, “10 Kasım Atatürk’ü Anma” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Toplam 1662 haber.