Gündem

Gündem Haberleri

AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer, İlimizde İncelemelerde Bulundu

Çeşitli ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere ilimizi ziyaret eden, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Vali Yunus Sezer, Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.

SON BAŞVURU 14 EKİM

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 80 sözleşmeli personel alacak. Son başvuru tarihi 14 Ekim 2022.

YOL HARİTASI (12)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “enerji ve madenler” ile “ulaştırma, lojistik, altyapı ve haberleşme” konularındaki hedeflerimizi aktaracağım.

Özsan Sanayi Sitesi Esnafı Sadıkoğlu’ndan Memnun

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Özsan Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Genel Müdür Erkılınç: 'BASINDA DİJİTAL DÖNÜŞÜM KAÇINILMAZDIR'

Genel Müdür Erkılınç: Mevzuatı hazırlayanlar mevzuatı uygulamamıza karşı çıkıyor

Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı İlk Toplantısı Gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında 14 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’de Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ahi Heyeti Vali Hulusi Şahin’i Ziyaret Etti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Orhan Özbek ve Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ, Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Vali Şahin’i makamında ziyaret etti.

Sadıkoğlu, Yakınca Galericiler Sitesi Esnafını Ziyaret Etti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Yakınca Galericiler Sitesi esnafını ziyaret etti.

Başkan Gökhan Yüksel Öğrencilerin İlk Gün Heyecanını Paylaştı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk gününde Kartal Belediyesi kreşlerindeki minik öğrencileri yalnız bırakmadı. Öğrencilerin ilk gün heyecanını paylaşan Başkan Gökhan Yüksel, kreş ziyaretinin ardından da kendi okuduğu okul olan Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu’nu ziyaret etti. Öğrenci, öğretmen ve velilere başarılı bir eğitim-öğretim yılı diledi.

YOL HARİTASI (11)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “bilim, teknoloji, ar-ge” ile “ulusal tarım ve hayvancılık” konularındaki hedeflerimizi aktaracağım.

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Elazığ’da 2022-2023 eğitim öğretim yılı çalan ilk ders zili ile başladı.

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan 12 Eylül 2022 tarihinde başlayan yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle yayınladığı mesajında “Büyük bir heyecanla başlayan 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı'nın ülkemiz, çocuklarımız, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve tüm paydaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Başkan Gürkan'dan İlköğretim Haftası Mesajı

İlköğretim Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Gürkan, “Bilgi Dağarcığımızı Daha Da Artırmak ve Sahip Olduğu Gücü Elde Etmek İçin Daha Çok Çalışacağız”

Minikler, Kartal Uluslararası Çocuk Edebiyatı Festivali’ni Çok Sevdi

Kartal Belediyesi tarafından Türkiye’nin ilk ve tek Masal Müzesi’nde düzenlenen Uluslararası Çocuk Edebiyatı Festivali, ikinci gününde de minik ziyaretçilerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Geleneksel oyunların, çocuk tiyatrolarının, renkli atölyelerin, konser ve söyleşilerle bezendiği festivalin ikinci gününde, İstanbul’un dört bir yanından gelen çocuklar, eğlenceye doydu.

Başkan Gürkan'dan Ahilik Haftası Kutlama Mesajı

Ahilik Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Gürkan, “Ahilik Kültürü Selçuklu’dan Günümüze Bu Toprakların Mayasını Oluşturmuştur”

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Uzun: “Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hayırlı Olsun”

Değerli Öğretmenler, Anne Babalar ve Sevgili Öğrenciler, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında hepinize başarı ve mutluluk diliyor, yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiası için her açıdan verimli bir yıl olmasını temenni ediyorum.

YOL HARİTASI (10)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “uluslararası ekonomik ve siyasi işbirlikleri” ile “yeni dünya düzeninde çevre ve ekonomiı” konularındaki hedeflerimizi aktaracağım.

Kartal Belediyesi'nden Unutulmaz Futbolcu Metin Oktay'a Vefa Turnuvası

Kartal Belediyesi tarafından A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın efsanevi ismi Metin Oktay adına düzenlenen "Metin Oktay Kulüpler Arası U-12 Futbol Turnuvası" için geri sayım başladı.

Toplam 1663 haber.