Gündem

Gündem Haberleri

Karademir'den BİMYAD Genel Merkezine Ziyaret

Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Danışmanı Veysel Karademir Gazeteciler günü dolayısıyla Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezi (BİMYAD)'ı ziyaret.

PCR TESTİ Zorunluluğu Kaldırıldı

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında aşısız kişilerden seyahat, etkinlik, iş yeri ve okullarda istenen PCR testi zorunluluğu kaldırıldı.

TUS Başvuruları Başladı

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı Başvuruları Başladı

Keskin, kavga eden aileleri barış yemeğinde buluşturdu

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Özbay ve Arslan aileleri arasında çıkan kavga sonrasında aile büyüklerini barış yemeğinde bir araya getirdi.

EKSEN Eğitim Sen'den 1 Gün İş Bırakma Eylemi

Malatya EKSEN Eğitim Sen Gelenl Merkezin Aldığı Karar Doğrultusunda 1 Gün İş Bırakma Kararı Aldı

Keskin’den oda başkanlarına “hayırlı olsun” ziyareti

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, olağan genel kurulları tamamlanan odaların başkan ve yönetimlerini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

UDH’den basın mensuplarına Plaket

10 Ocak Çalışan gazeteciler günü nedeniyle Uluslararası Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet Zafer’den plaket.

Almatı Andican Olmadan

Hiç kimsenin temenni etmediği böyle bir gelişme Kazakistan tarihi içinde derin bir yara bırakacaktır. Bunun için azami dikkatli olmalı, “kurunun yanında yaş yanmamalı”, Almatı da Andican Olmamalıdır !

Başkan Apohan, Basın Her Zaman Güçlü Olmalı

Kısa adı (BİMYAD) olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

TORAMAN; Elazığlı Hemşerilerimin Yeni Yılı Kutlu Olsun

Her yeni yıl; yeni umutların, yeni hedeflerin başlangıcı olarak kabul edilir. Acısıyla, tatlısıyla 2021 yılını geride bırakırken Elazığlı hemşehrilerimle birlikte yeni bir yılı karşılamanın heyecanı içerisindeyiz.

Başkan Şerifoğulları’ndan Yeni Yıl Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Yepyeni umutlarla karşıladığımız 2022 yılının başta aziz hemşehrilerim olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Şerifoğulları’ndan Mekke’nin Fethi'nin Yıl Dönümü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mukaddes şehir Mekke’nin Fethi'nin 1391’inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gürkan: ‘Her Yeni Yıl Yeni Umutlarla Gelir, 2022’den Umutluyuz’

2021 yılını değerlendiren ve 2022 yılı beklentilerini paylaşan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, her yeni yılın geride bırakılan günlerin muhasebesini yapmaya, geleceğe dair umutların ve hedeflerin tazelenmesine vesile olduğunu belirtti.

81 İle Yılbaşı Tedbirleri Genelgesi Gönderildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzasıyla, güvenlik önlemlerini içeren Yılbaşı Tedbirleri Genelgesi 81 il valiliğine gönderildi.

Osman Paşa’nın Adı Bulvarda Yaşatılacak

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu, 10 silah arkadaşı ile birlikte şehit olan 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın adı, Elazığ Belediyesi tarafından yapılan bulvarda yaşatılacak.

AGD’den Fetih Kutlamasına Davet

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), her yıl Türkiye’de 81 il ve yüzlerce bölgede tertiplediği, Mekke’nin Fethi Kutlamasını bu yıl da düzenleyecek.

TURKOVAC Elazığ’da Uygulanmaya Başlandı

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, Elazığ’da TURKOVAC aşı uygulamasına başlandığını belirterek, ilk etapta Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde yapılacak olan TURKOVAC için aşı kapsamında bulunan, tüm vatandaşlarımızın randevulu/randevusuz aşı yapabileceklerini söyledi.

Başkan Sadıkoğlu’ndan Cumhurbaşkanı’na 6. Bölge teşekkürü

Malatya’nın, Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında 6. Bölge desteklerinden faydalanma süresinin uzatıldığını bildiren Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Taleplerimize olumlu karşılık veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Malatya’mız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu Toplantısı Düzenlendi

Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu (SANTEK)" 2021 yılı 2. dönem toplantısı Vali Aydın Baruş başkanlığında düzenlendi.

Toplam 1663 haber.