Gündem

Gündem Haberleri

Gelir Vergisi Muafiyeti Mecliste Kabul Edildi

850 bin esnafa gelir vergisi muafiyeti getiren Vergi Usul Kanunu, Meclis'te kabul edildi.

Motorin ve Benzine Zam

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 40 kuruş, motorine 41 kuruş zam gelecek.

2022 Yılı Proje Başvuruları Başladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı DAP Bölge Kalkınma İdaresi, üretimde verimliliği artırmak ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin kalkınmasını sağlamak amacıyla; 2022 Yılı Yatırım Programı kapsamında, desteklenecek projeleri belirlemek üzere proje başvurularını almaya başladı.

Hemşerimiz Çakmak'a Önemli Görev

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile hemşerimiz Taha Çakmak Merkez Bankası Başkan Yardımcılığı'na atandı

'5 Kırmızı Çizgimiz Var'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, trafik kazalarında eğimi aşağıya döndürmeyi ve bunu kalıcı hale getirmeyi başardıklarını belirtti.

Hemşerimiz Şahin Şehit Oldu

Suriye'nin Azez şehrinde meydana gelen terör saldırısında, hemşerimiz polis memuru Cihat Şahin şehit oldu.

Ad ve Soyad Değişikliği Başvurusu e-Devlette

e-Devlet sistemine yeni bir hizmet daha eklendi. Ad veya soyadı düzeltilmesine ilişkin başvurular e-Devletten yapılabilecek.

Palandöken, Marketler Şehir Dışına Çıkarsa Esnaf Rahatlar

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 'Marketlerin şehir dışına açılması, metre kare satandardı getirilmesi ve diğer maddeler ile ilgili Perakende Yasasına ilişkin çalışmaları yakından takip ediyoruz.

Başkentte Elazığ Rüzgarı Esmeye Başladı

Ankara Elazığ Dernekler Federasyonu (ANELFED) tarafından organize edilen ve Elazığ Belediyesi, Elazığ TSO, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Birliği ile Elazığ Bakkallar ve Bayiler Odası tarafından desteklenen; Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı Ankara’da yoğun bir katılımla başladı

Yolcu Seçen Trafikten Men Edilecek

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine Taksi Denetimleri genelgesi gönderdi. Genelgeye göre, taksi denetimleri artırılacak. Yolcu seçen taksici trafikten men edilecek

İpekyolu Roket Takımı İki Ödül Birden Aldı

TEKNOFEST’ te Türkiye İkinciliği ve En İyi Takım Ruhu Ödülü İpekyolu Roket Takımı’na verildi

Modern ve Yaşanılabilir Bir Kent İçin 7/24 İlkesini Esas Alıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Memet Mert ve beraberindeki heyet Yazıhan İlçesini ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi.

Keskin, Esnafa hizmet etmenin Hakk’a hizmet olduğu düşüncesiyle hareket ediyoruz

Doğanşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve aynı zamanda Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayramı ziyaret için teşekkür ederek, “Biz oda başkanlarımız ile birlikte bir elin parmakları gibiyiz.” dedi.

Vali Baruş Doğanşehir’de Tütün Üreticileri ile Bir Araya Geldi

Vali Aydın Baruş Başkanlığında Doğanşehir İlçesi Vahap Küçük Meslek Yüksek Okulu Konferans salonunda düzenlenen toplantıda kıyılmış tütün ticaretine cezai yaptırım getiren yasanın yürürlüğünün 2022 yılına ertelenmesi ve ilçede kooperatif kurulmasıyla ilgili izlenecek süreç ele alındı.

Başkan DİLEK’den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Elazığ Mobilyacılar Derneği(EMOSDER)Başkanı M.Fethi DİLEK, “19 Eylül Gaziler Günü” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Gaziler Günümüz Kutlu Olsun.

Yüreklerindeki vatan, bayrak ve millet sevdası ile, ülke tarihinde destanlar yazan gazilerimiz ve şehitlerimiz, şanlı tarihimizin unutulmaz kahramanlarıdır.

ESKKK Başkanı Ali Evren Ahilik Kültür Haftası Kutlama Törenine Katıldı

Ahilik Kültür Haftası ve Ahilik Bayramı nedeniyle kutlama töreni düzenlendi.

MÜSİAD Genel Merkezde Bayrak Değişimi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) 26. Olağan Genel Kurulu 11 Eylül’de İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Keskin Ahilik milli birlik ve toplumsal dirliğimizin en önemli kaynaklarından biridir

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Esnaf ve sanatkâr camiası olarak milli birlik ve toplumsal dirliğimizin en önemli kaynaklarından birisi olan Ahilik Kültürümüzü hem yaşayacağız hem de yaşatacağız.” dedi.

Toplam 1663 haber.