Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Gürkan’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Şerifoğulları mesajında şunları kaydetti:

Başkan GÜDER’İN 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili olarak yayımladığı mesajda, “Battalgazi’de tüm belediyecilik hizmetlerimizi özel gereksinimli bireylerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde planlayıp, uyguluyoruz” dedi.

Başkan Saraç 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Elazığ Ekonomi Platformu dönem Başkanı Ahmet SARAÇ, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Japonya’nın Türkiye Büyükelçisi Kazuhiro Suzuki Vali Baruş’u Ziyaret Etti

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Japonya’nın TürkiyeBüyükelçisi Kazuhiro Suzuki, Vali Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti.

Kadına Yönelik Şiddete Karşı VKS Toplantısı Yapıldı

25 Kasım ‘Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslar Arası Mücadele Günü’ olması sebebiyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 81 il valileri ve Kadına Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üyeleri ile video konferans sistemiyle eşzamanlı bir toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Apohan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AFAD’tan Yarışma Daveti

AFAD Elazığ İl Müdürlüğü, İller Yarışıyor Proje Yarışması düzenleneceğini duyurdu.

Türk Devletleri Teşkilatı

Türk Konseyi 8. Liderler Zirvesinde “Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi” adı “Türk Devletleri Teşkilatı” olarak değiştirildi.

Coca-Cola Türkiye’den 50 bin fidanlık orman

Coca-Cola Türkiye, sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında Ege Orman Vakfı iş birliği ile 50 bin fidanlık hatıra ormanları oluşturuyor.

Başkan Apohan'dan 10 Kasım Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Başkanı Selim Apohan ''Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum”

Başkan Gürkan'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder'den 10 Kasım Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, dünyanın tanıdığı büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

PTT’den Atatürk Pulları ve İlk Gün Zarfı

PTT AŞ, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün yer aldığı 4 değerli Atatürk konulu sürekli posta pulları ve ilk gün zarfını 05 Kasım 2021 tarihi itibariyle tedavüle sundu.

Başkan Çınar Yeşilyurt’a ve Malatya’ya Hizmet Önceliğimiz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanlığını (BİMYAD) ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

‘Sigortalarınızı Sadece Acentelere Yaptırın’

Türkiye Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Üyesi Selahattin Özman, İnternet Üzerinden “Ucuz Sigorta” Dolandırıcılığı ile ilgili uyardı.

Türkiye Birincisi İlimizden

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kültür ve Sanat yarışmalarının bu yıl ki finalisti yine Elazığ'dan oldu.

KADES’e Uluslarası Ödül

İçişleri Bakanlığı tarafından, kadınların risk ve tehdit anlarında, ihbarda bulunmaları ve kolluk kuvvetlerini olay yerine yönlendirmeleri amacıyla;2018'de kullanıma sunulan Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES), 2021 Akdeniz Parlamenterler Asamblesi tarafından ödüle layık görüldü.

Başkan Apohan'dan Kınama Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu Olarak Gazeteci Burhan Karaduma’a Bu çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz.

Toplam 1663 haber.