Gündem

Gündem Haberleri

20 Ürünün İhracatına Dönemsel Düzenleme Yetkisi

Ticaret Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın bazı meyve-sebze ve bakliyat ile bazı hayvansal ürünlerin ihracatında gerektiğinde dönemsel düzenlemeler yapabileceğini bildirdi.

Engelli Maaşı 1298 TL Oldu

Yaşlı ve engelli ödemeleri yükseldi. Aile Bakanı Yanık, yeni aylıkları açıkladı.

Korku Yok

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Siyasi Gündemle İlgili Açıklamalarda bulunuyor.

Malatya Kahveciler Odası Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle Malatya Kahveciler Odası Başkanlığına tekrar seçilen Başkanı Haci Karanfil ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Projenin Malatya’mıza Ve Bölge İllerimize Hayırlı Olmasını Diliyorum

Fırat Kalkınma Ajansı tarafından TRB1 Bölgesindeki Dezavantajlı Kişilerin İş Gücü Piyasasına Sürdürülebilir Entegrasyonu Operasyonu açılış konferansı gerçekleştirildi.

Meskenlerdeki Elektrik Tüketimi Azaldı

Aksa Elektrik, 2021 yılının son çeyreğindeki elektrik tüketim oranlarını açıkladı

Dünya Gümrük Günü Sebebiyle Vali Baruş’a Ziyaret

26 Ocak Dünya Gümrük Günü kutlamaları kapsamında; Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Musa Aydemir, Şube Müdürleri ve müdürlük personeli Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Keskin, Marketler ve KİT’ler elini esnaftan çeksinler

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnafların satmış olduğu ürünler konusunda marketlere ürün satma sınırlandırılması getirilmesinin şart olduğunu belirtti.

Depremde Hayatını Kaybedenleri Rahmetle Anıyoruz…

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ikinci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak yaşanan tüm acıları ilk günkü tazeliğinde halen yüreklerinde hissettiklerini belirterek, “Felakette hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, ailelerine bir kez daha başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Böyle acıların bir daha yaşanmamasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Başkan Sadıkoğlu Kısıtlama OSB’lerden başlamamalı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Organize Sanayi Bölgelerinde (OSB) yaşanan elektrik kesintileri hakkında değerlendirme yaptı.

Dikkat! Kar Yağışı Devam Edecek

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı merkezinden uyarı

Elektrik Faturalarında Yeni Dönem

Aksa Elektrik, ‘Kademeli Elektrik Tarifesi’ hakkında abonelerini bilgilendiriyor

Malatya Flaş Haber BİMYAD Ailesine Katıldı

Malatya’nın en eski ve köklü haber sitelerinden Malatya Flaş Haber kısa adı BİMYAD olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Ailesine katıldı.

Milletvekili Ağar, TBMM'de Elazığ Depremi'ni Andı

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyon Üyesi Zülfü Tolga Ağar, TBMM Genel kurulunda gündem dışı söz alarak Elazığ gündemine dair konuşma yaptı.

Sadıkoğlu’ndan Keskin’e ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu, Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığa yeniden seçilen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kurtuluş

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Siyasi Gündemle İlgili Açıklamalarda bulunuyor.

Türk Kızılay Malatya Şubesinden Bimyad’a Teşekkür Belgesi

Türk Kızılay’ı Malatya şubesi Desteklerinden Dolayı Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezine Teşekkür Belgesi Verdi.

Dünyanin Ilk Metaverse Kenti Harput

GoArt Metaverse uygulamasında dijital evrende inşa edilen Harput, TRT1 Pelin Çift’le Gündem Ötesi programında dünyanın ilk metaverse kenti olarak tescillendi.

Keskin, Doğanşehir’de esnaf gezisi yaptı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Doğanşehir ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak, “Birlikte çözüm üretecek, eksikleri ortak akılla gidereceğiz” dedi.

Toplam 1663 haber.