Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Gürkan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan GÜDER’den ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “30 Ağustos, tarihi şanlı zaferlerle dolu Türk milletinin büyük kahramanlıklar göstererek, milletimizi yok etmeye çalışanlara, karşı birlik ve beraberlik ruhuyla verdiği mücadelenin muhteşem zaferidir” dedi.

Müdürlükten Başvuru Uyarısı

Elazığ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü yayınladığı açıklama ile yeniden yapılandırma başvuru süresinin Salı günü sona ereceğini duyurdu

BİMYAD’tan ESKKK Başkanı Ali Evren’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Kısa adı BİMYAD olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan Malatya Esnaf ve San. Kredi Kefalet Kooperatif Başkanlığında güven Tazeleyen Ali Evren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Keskin’den vatandaşlara çağrı; Sağlığınız için okul alışverişinizi esnaftan yapın

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’den vatandaşlara çağrı; Sağlığınız için okul alışverişinizi esnaftan yapın.

TEÇ-SEN İl Başkanı Doğan’dan Güncel Açıklama

Başkan Doğan, ‘TEÇ-SEN olarak kamu çalışanlarının yapmacık olmayan gerçek taleplerini kamuoyuna duyurmak istiyoruz.’ Dedi.

Kuraklık Tehdit Ediyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün temmuz ayına ilişkin meteorolojik kuraklık durumunu gösteren haritalarında, özellikle güney ve iç kesimler başta olmak üzere ülkenin yarısından fazlası için 'olağanüstü kurak' ve 'şiddetli kurak' tehlikesine işaret edildi.

BİMYAD’tan Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğine Ziyaret

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı ( BİMYAD ) Selim Apohan beraberinde Genel Bşk. Yrd. Gazeteci Resul Özbey ile birlikte Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

DBM Genel Başkanı Tunç, Bu Acı Bize Ders Olsun

Dünya Basın Mensupları Derneği Genel Başkanı Muzaffer Tunç, "Bu Acı Bize Ders Olsun"

Nakliyatçılar Sitesindeki esnaflar sorunlarını aktardı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Bülent Tüfentci’ye ve Mehmet Çınar’a Nakliyatçılar Sitesindeki esnaflar sorunlarını aktardı.

Başkan YILMAZ, ‘Bu zor günlerde de devletimizin yanındayız’

ASRİAD Elâzığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz; Devletimiz Dimdik Ayaktadır, Devletimiz Güçlüdür, Devletimizin Yanındayız

Bizi Biz Yapan Kültürümüzdür,Z Kuşağı Kültürümüze Ait Değildir

Uluslararası Diriliş Hareketi Genelbaşkanı Mehmet Zafer,özellikle son dönemlerde büyük bir kültür yozlaşması yaşandığını ifade ederek yarınlara umutla bakabilmemiz için kendi öz kültürümüzü yeniden yaşamalı ve yaşatmalıyız dedi.

Elazığ Belediyesi Yaz Şenliği Etkinlikleri İptal Edildi

Elazığ Belediyesi Yaz Şenliği Etkinlikleri İptal Edildi

Ya İstifa Etmeli Ya da Özür Dilemeli

Geçen hafta sosyal medya üzerinden Ak Parti Elazığ İl Başkan Yardımcısı Kemal Tan’ın gazetecilere yönelik ‘bu memleketten gidin’ açıklaması karşısında Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilcisi Recai Güçlü açıklama yaptı.

Elazığ İl Özel İdaresi, Selin Vurduğu Arhavi’de

Elazığ İl Özel İdaresi, Artvin’in Arhavi ilçesinde meydana gelen sel felaketinin ardından gerçekleştirilen çalışmalara destek vermek üzere bölgeye bir ekip gönderdi.

Bakanlıktan Destek Açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kovid-19'la mücadele sürecinde yaklaşık 7 milyon aileye 10,6 milyar lira destek sağlandığını açıkladı.

Avrupa’dan Gelen Yardımlar Van’da  Gönülleri Fethetti

Avrupa Vatan Sevdalıları’nın bir araya gelerek yaptıkları bağışlar Van Bahçesaray’da bir çok ailenin Kurban Bayram’ında yüzünü güldürdü.

Başkan Güder, Basın Bayramı’nı Kutladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayarak, zor şartlarda büyük bir özveriyle kamuoyunu hızlı ve etkili bir biçimde bilgilendirmek amacıyla gece gündüz demeden çalışan tüm basın mensuplarının Basın Bayramı'nı kutladı.

Başkan Tunç'un, Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

Lider Enerji İş Sendikası Elazığ İl Başkanı Mesut TUNÇ, Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Toplam 1663 haber.