Gündem

Gündem Haberleri

Keskin Yeni Sanayi Sitesinde Mesleki Eğitim Merkezi’de planlanacak

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin,Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Remzi Sevim ve beraberindeki okul yöneticileri ile görüştü.

Başkan Bahşi, ‘Srebrenitsa Katliamı Unutulmadı, Unutulmayacak.'

Başkan Bahşi, “Avrupa’nın ortasında yaşanan Srebrenitsa katliamı unutulmadı, unutulmayacak.”

Erol, İki Okulu Meclis Gündemine Taşıdı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri’nin yaptırmak istedikleri okulları meclis gündemine taşıdı. Erol büyükşehir belediyelerinin yapmak istediği iki okul ile ilgili bakanlıktan herhangi bir geri dönüş olmadığını belirti.

Malatya TSO Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Haziran ayı meclis toplantısında konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Yeni istihdama destek için teşekkür ediyoruz.

Keskin, Marketten kurbanlık almayın, köylünüzden alın ki memleket kalkınsın

MESOB Başkanı Keskin, Canlı Hayvan Pazarında besici ve kurbanlık satan köylülerle bir araya geldi.

Vali Aydın Baruş, Türkiye Diyanet Vakfı’na Kurban Bağışında Bulundu

Vali Baruş, Türkiye Diyanet Vakfının; “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürdüğü vekâletle kurban organizasyonu kapsamında kurban vekâletini, TDV Malatya Şubesine verdi.

Keskin’den yangın çıkan işyerine ve yaralanan ustalara ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, tamir esnasında çıkan ve 2 kamyon ile 1 işyerinin zarar görmesine neden olan yangında zarar gören esnafı işyerinde, yaralanan 4 ustayı da hastane de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Arslan’dan Öğrencilere Meslek Lisesi Çağrısı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı Asilhan Arslan, Öğrencilerden meslek liselerini tercih etmelerini istedi.

Servis Araçları 15 Yaşa Çıkarılıyor

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şevket Toraman, okul servis araçlarının 15 yaşa çıkarıldığını duyurdu.

İstanbul Elazığlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde görev dağılımı yapıldı.

İstanbul Elazığlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kongre sonrası, güven tazeleyen Başkan Mehmet Demirbağ, yeni yönetim kurulu, ciddi bir yol haritası ile yarına yürüyor.

TGK’dan Tasarruf Tedbirlerine Tepki

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu tarafından ‘son alınan tasarruf tedbirleri’ konusunda yazılı bir açıklama yapılarak, uygulamanın başta yerel gazeteler olmak üzere basın kuruluşlarını ekonomik anlamda olumsuz etkileyeceği bildirildi.

Malatya Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi

Malatya Ülkü Ocakları’nın yeni başkanı Turgay Şengönül oldu.

Keskin Kısıtlamaların kaldırıldığı ilk gün, daha siftah yapmadan zam yapıldı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, elektrik ve doğalgaza gelen zamlara tepki göstererek, “Kısıtlamaların kaldırıldığı ilk gün, daha siftah yapmadan ilk gün elektriğe ve doğalgaza zam geldi, oldu mu şimdi?” dedi.

Başkan Gürkan Basın Kurumsal Bir Görev İfa Etmektedir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul ederek bir süre görüştü.

MTÜ Uluslararası E Panel’e 7 ülkeden 10 bilim insanı katıldı

Panel açılışında konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Karabulut MTÜ’nün uluslararası bir üniversite olduğunu belirterek, “Türkiye’nin genç, ama en hızlı büyüyen üniversitesiyiz.

Prof. Dr. Şahin’den Başkan Güder’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milli Türk Talebe Birliği (MTBB) Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ’15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’ konulu söyleşiye konuşmacı olarak katılmak için Malatya’ya gelen Prof.Dr. Mehmet Şahin’i makamında konuk etti.

Siyaset Bilimci Prof. Dr. Şahin’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

MTTB Malatya İl Başkanlığının daveti üzerine Malatya’ya gelen Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

FKA Turizm Rotalarını Belirliyor

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından TRB1 Bölgesi’nin (Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli) entegre turizm rotaları belirlenerek turizme kazandırılıyor.

Görür’ den Korkutan Deprem Açıklaması

Deprem uzmanı Hemşerimiz Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Kaynarpınarı- Kuşbayırı arasında büyük bir deprem beklediklerini açıkladı.

Toplam 1663 haber.