Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Doğan'dan Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

Teç Sen Elazığ İl Başkanı İbrahim DOĞAN, 24 Temmuz Basın Bayramı Dolayısıyla dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan SARAÇ’dan 24 Temmuz mesajı

Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Ahmet SARAÇ, basından sansürün kaldırılışının yıldönümü, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, basın özgürlüğünü savunmanın meslek mensupları kadar toplumun da görevi olduğunu söyledi.

Başkan Dilek’ten 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

Elazığ Mobilyacılar Derneği Başkanı M.Fethi Dilek, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 113. yıl dönümünde tüm basın mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” kutladı.

Başkan Yılmaz’dan ‘24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı’ Mesajı

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz, Türk Basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz´da kutlanan Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan GÜRKAN’dan 24 temmuz Gazeteciler ve basın bayramı mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Şerifoğulları'ndan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak "Kamuoyunu hızlı ve etkili bir biçimde bilgilendirmek için gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum." dedi.

Başkan Apohan’dan Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan 24 Temmuz Basın Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Keskin, vatandaşı esnafa alışverişe, esnafı da aşı olmaya davet etti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı öncesinde il merkezindeki esnafları ziyaret ederek, vatandaşları Kurban Bayramı alışverişlerini esnaflardan yapmaya, esnafları da Covid-19 aşısı olmaya davet etti.

Başkan Gürkan'dan 15 Temmuz mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürken, 15 Temmuz mesajında, 15 Temmuz gecesi destan yazıldığını belirtti.

Başkan Şerifoğulları’ndan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Aziz milletimizin içimizdeki hainlere karşı verdiği destansı mücadele ve elde ettiği şanlı zafer, tarihe altın harflerle yazılmıştır. 15 Temmuz destanının 5. yıl dönümünde, demokrasi ve vatan uğruna can veren kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Başkan DİLEK’ten "15 Temmuz" Mesajı

Elazığ Mobilyacılar Derneği Başkanı M.Fethi DİLEK 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişimi aziz milletimize ve bu topraklara yapılan Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük ihanetidir.

ASRİAD Başkanı Yılmaz’dan 15 Temmuz Mesajı

Asrın İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milli Birlik Ve Demokrasi Bayramımız Kutlu Olsun

Ülkelerin, Milletlerin tarihinde dönüm noktası olan olaylar, anlar vardır. Türkiye’nin tarihinde de pek çok dönüm noktası olan olay, Milletimizin ve ülkenin kaderini değiştiren kahramanca mücadelelerin yaşandığı günler olmuştur.

Başkan Sadıkoğlu 15 Temmuz destanı yürekle yazıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz , İhanetin Milletin Cesaretinde Boğulduğu Gündür

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) emperyalist güçleri arkasına alarak kalkıştığı darbe ve işgal girişimini milletimiz destansı bir direnişle püskürtmüş, hainleri gecenin karanlığına gömmüş, ihanet cesaret tarafından boğulmuştur.

15 Temmuz ,Milletimizin İhanet Çetelerine Karşı Kazandığı Bir Zaferdir

Uluslararası Diriliş Hareketi Genel başkanı Mehmet Zafer 15 Temmuz’un milletimizin içimizde barınan ihanet çetelerine karşı elde ettiği tarihi bir zaferdir diyerek bir mesaj yayımladı.

Keskin, Ülkesine, bayrağına, ezanına, demokrasisine sahip çıkan başka millet yoktur

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Ölümüne meydanlara inerek ülkesine, bayrağına, ezanına, demokrasisine sahip çıkan başka millet yoktur

TMO Kayısı Alımına Hazır Olmalıdır

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya’nın sorunlarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Toprak Mahsulleri Ofisi kuru kayısı alımına hazır olmalıdır. Geçen yıl üreticiler TMO’ya ürün veremedi “dedi.

Başkan Özcan Canlı Hayvan Pazarını Ziyaret Etti

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, canlı hayvan pazarını ziyaret ederek, besici ve kurbanlık satan yetiştiricilerle bir araya geldi.

Toplam 1663 haber.