Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Baruş İftar Programına Katıldı

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Eşi Nagihan Baruş, Yetimler Günü Dolayısıyla Düzenlenen İftar Programına Katıldı.

Ocak’ta Ekmek Bölüştükçe Çoğalıyor

Malatya Ülkü Ocakları’nın helal sofrasında, Ramazan ayının ilk gününden itibaren bölüşülen ekmek, binlerce gönüldaşla çoğalmaya devam ediyor.

Başkan Samanlı’nın Şehitler Haftası Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Şehitler Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Ağbaba’dan, Ölüm Yıldönümlerinde Özal Ve Hamido Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden dönemin Malatya Belediye Başkanı Hamit Fendoğlu’nun ölüm yıldönümlerinde yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Özcan, Özal ve Hamido'nun Ölüm Yıldönümü Mesaj

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, hemşerimiz 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu’nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Malatya TSO, Ramazan yardımı gıdalarını yerel firmalardan aldı

MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2 bin 500 aileye ulaştıracakları gıda kolilerini yerel firmalardan temin ettiklerini söyledi.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı Kaşdemir'e Anlamlı Ziyaret

Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkez Çanakkale İl Temsilcisi Zafer Durmaz Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir'i Ziyaret Etti.

Çalık, Geçen yıl Malatya’daki üreticilerimize 220 milyon lira tarımsal destek ödemesi yapıldı

Milletvekili Çalık, beraberindeki partililerle birlikte Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın’ı ziyaret etti.

TSO Heyetinden BİMYAD Genel Merkezine Ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

Özyalın, Bakkal esnafına yeniden şeker direk verilmeli

Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Nejdet Özyalın, imalatçı esnaflara şeker dağıtımına başlanıldığını, beklentilerinin bakkal esnafına şekerin yeniden verilmesi olduğunu söyledi.

Başkan Güder, Sahurda Öğrenci Evine Misafir Oldu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, sahurda öğrenci evine misafir oldu.

Gürkan, Biz Doğru Bildiğimiz Yolda Emin Adımlarla Yürüyeceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Milliyetçi Hareket Partisi Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz Ekici ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul ederek bir süre görüştüler.

Başkan Gürkan, Malatya’ya Yakışır Bir Kütüphane İnşa Ediliyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan Millet Kütüphanesinde incelemelerde bulundu.

Kent Konseyi Çocuk Meclisinden Emniyet Müdürü Dağdeviren’i Ziyaret Etti

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi, Yürütme Kurulu üyeleri ve aileleri Türk Polis teşkilatının 177. Kuruluşunu kutlamak için Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret Etti.

Başkan Gürkan, Esnaflarımıza Her Zaman Kapımız Açık Olmuştur

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında güven tazeleyerek göreve yeniden seçilen Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kazım Karabekir Canal, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sedat Taşdemir ile Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Taner Kılınç ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Toplam 636 haber.